- 2 Şubat 2013
- 2.323
- 405
- 363
- Konu Sahibi nefeskesen
haklısın cnm benım varsın hıc olmasın.. ama okdar koyuyokı bu durum bana bıktım guclu gozukmekten.. ztn artık ıstesemde sılkelıp dımdık duramıorum.. neden boyle arkadsım
eden ettıgını bulur onlarda bulacaktır elbet.. sonra dusunuorum ben kıme ne ettımde bukadar degersız hıssetırıldım dıorum.. erkek arkadsım desem ztn yanındada yalnızdım..
dost dedıklerının koca bır yalan olması, herhangı bırı gıbı selam verdıgın kapıcıdan farklı olmaması bır koyuyo.. bır omuz arıorum sadece sıcacık.. hatalar yapmak ıstemıorum bu psıkolojı ıle.. ısyan etmıorum ama sadece haklı bır sıtem bu nebıleyım.. kendını tek basına hıssetmek kımseyede anlatamıorum![]()
kıme anlatıcam dost dedıklerım komık bahaneler uydurdular yalan soyledıler ama bır eglenceye cagırsam kosa kosa gelırler mı deyım
Allahım rabbım bana bu degersızlıgı onlarada yasatsın belkı anlarlar nekadar kotu bırsey yaptıklarını
![]()
önce bi dur sakin ol bakalım... benim öyleydim onun yanında hep yalnızdım beni o kadar yalnızlaştırdıki herşeye katlandım malesef gözüm kör olmuştu. aşktan mı? hayır. beni böle seven bulunmaz diyodum ne kadar saçma düşünce. ama bunu o aklıma sokuyodu hep. hiçbişeyimi anlatamazdım kıskanırdı dinlemezdi... çok şkürler olsunki ayrıldım Allahıma şükürler olsun. ünide 6 yıllık can dostum evlendi ve o dotluktan eser kalmadı çok uzaklara gitti. şöyle seni hiç yargılamadan dinlicek bi dost arıyor insan. ne hata yaparsan yap senin arkanda duracak ağladığında sarılıp sadece öyle durabileceğin bi dost... canım isyan etme hem bak burdanda dostluklar kurabiliriz