Moralim çok bozuk yardım :(

denz91

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
44
8
6
34
Merhaba hanımefendiler.. ben 2 yıl önce burnumdan ameliyat oldum, genişliğinden şikayetçiydim. Ameliyattan sonra hiçbir değişim olmadı. 2 yıl bekledim tam otursun diye olmadı gene aynı, para biriktirdim. Bu sefer başka bir doktora oldum ama yine aynı. (İlk doktorum senin derin kalın bu kadar oluyor demişti). Ucu geniş, gülünce daha da genişliyor, gülmek bile istemiyorum artık. Delikler de büyük duruyor. İsim vermek istemiyorum ama hakkında tek bir olumsuz yorum görmediğim bir doktora ameliyat oldum. Doktor hakkında kötü bir şey diyemem belki benim burun yapımdan kaynaklanıyordur. Ameliyatımın üstünden 3 ay geçti. Bana bi akıl verin nolur moralim çok bozuk. Zaten zar zor biriktirdim ameliyat için parayı, resmen çöpe gitti. Lazerle daraltılabiliyormuş diye duydum ama hiçbir fikrim yok. Ya da ameliyatla sadece yanlardan kesilip daraltılsa fiyat yine aynı mı olur? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınızı dört gözle bekliyorum .. :KK61:

Bence bırakın geniş kalsın belki size yakışıyordur ?

Fotoğraf koyma imkanınız var mı? Cevreniz ne diyor belki de siz abartıyorsunuz
Yarın koyabilirim, hayır cidden abartmıyorum :( çok gözüme batıyor hatta yakın arkadasım da ameliyattan sonra hiçbir değişiklik olmamıl dedi, moralim çok bozuldu

Merhaba hanımefendiler.. ben 2 yıl önce burnumdan ameliyat oldum, genişliğinden şikayetçiydim. Ameliyattan sonra hiçbir değişim olmadı. 2 yıl bekledim tam otursun diye olmadı gene aynı, para biriktirdim. Bu sefer başka bir doktora oldum ama yine aynı. (İlk doktorum senin derin kalın bu kadar oluyor demişti). Ucu geniş, gülünce daha da genişliyor, gülmek bile istemiyorum artık. Delikler de büyük duruyor. İsim vermek istemiyorum ama hakkında tek bir olumsuz yorum görmediğim bir doktora ameliyat oldum. Doktor hakkında kötü bir şey diyemem belki benim burun yapımdan kaynaklanıyordur. Ameliyatımın üstünden 3 ay geçti. Bana bi akıl verin nolur moralim çok bozuk. Zaten zar zor biriktirdim ameliyat için parayı, resmen çöpe gitti. Lazerle daraltılabiliyormuş diye duydum ama hiçbir fikrim yok. Ya da ameliyatla sadece yanlardan kesilip daraltılsa fiyat yine aynı mı olur? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınızı dört gözle bekliyorum .. :KK61:
Kanatları kesip daraltıgın an şuanki hali mumla ararsın bana içten daraltma yapıldı ben özellikle yapmayın kanatlara dokunmayın demiştim gitmiş içinden yapmış istegim dışında yapıldı nefes alamıyorum kemere falan tm ama nefes alışınızı zora sokmayın ikinci ameliyat olacam ve dr özelikle isteyecem şey burun delikleirimi. Nasıl büyütürler çok küçük değil ama benim bünyeme göre küçük kanat kesilmesi çok kötü birşey

Yarın koyabilirim, hayır cidden abartmıyorum :KK43: çok gözüme batıyor hatta yakın arkadasım da ameliyattan sonra hiçbir değişiklik olmamıl dedi, moralim çok bozuldu
Yarın fotoğraf koyarsanız daha sağlıklı yorumlar gelebilir. Bence kafanıza takmayın Cünkü bazı insanlara gerçekten yakışıyor o tarz burun hem kanatları daraltıp sonradan pişman olan cok insan var

ameliyattan önce size yaklaşık sonucun nasıl olacağını göstermeleri gerekiyordu diye düşünüyorum. hadi ameliyata alalım deyip kafalarına göre bir işlem yapmış olmaları sizin açınızdan anlamsız olur. ayrıca bir arkadaşın dediği gibi burun deliklerini daraltmak sizde nefes problemi yaratacaktır. ağzınızdan nefes alıp vermeye başlayacaksınız. konuşma şekliniz bozulacak uyku problemleri yaşayacak ve yanınızdakilere de yaşatacaksınız. horlama gibi problemlerede sahip olacabilirsiniz. yetersiz oksijen alımı sizde çeşitli sağlık problemleri oluşturacaktır. iyi düşünün taşının. herkesin bir kusuru var , önemli olan sizin beden sağlığınız. bu arada yaşınız kaç?

Back
X