Moralim çok bozuk :( yardımınıza ihtiyacım var!!!

Leni23

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
44
0
16
35
İzmir
1 yılı geçkin süredir evliyim eşimi severek fakat iyi tanımadan evlendim. Kader diyelim.... Ben batılı eşim ise doğulu ikimizde tahsilliyiz fakat aramızda inanılmaz bir kültür çatışması var psikoloğa da gidiyoruz ama aşamıyoruz bu durumu. Eşim tam itaat bekliyor benden ben ise eşit olduğumuzu savunup demokratik bir ortam istiyorum. Empati yaptım olmadı diklendim olmadı olmadı olmuyor :( eşimin ailesi De eşim suçlu olsa dahi asla eşime toz kondurmazlar. Şimdiye kadar yüzgöz olmadık oğullarından ötürü seviyorlar beni ama eminim kendi kızları benim yaşadıklarımı yaşasın istemezler. En sın tartışmamızda yine psikoloğa giderken ben yine söyleniyorum diye arabadan tekme tokat indirdi ve ilk kez beni dövdü yüzüme tükürdü ben de vurdum tükürdüm yazması çok zor yaşaması daha da zordu emin olun:((( aynı evde iki yabancı gibiyiz şuanda dün eve ben geç geldim ona bir kaç Msj yazıp telimi kapattım eve de 23.30 gibi geldim yüzüğümü de takmıyorum. En kötüsü de burada benim ailem yok yağayalnızım :(

çozumun ne bilmiyorum inan
ama sana tek tavsiyem sakin ama sakin çocuk yapma, çok iyi korun, bi tane korunma yontemiyle yetinme
tamam $imdi konu$muyorsunuz bile ama nasil olsa duzelir bi $ekilde ( bo$anmadigin surece) o duzelme oldugunda çok dikkatli ol lutfen ...

yuva yapmak kolay yikmak çok zormu$, ben kolay kolay bo$an diye yorumda bulunmam
psikologa gitmenizin faydasi oluyormuki, ayni zamadna evlilik dnai$mani syailiyormu psikolog ..

Dayak ilk olmuş ama eminim son olmayacak.doğu batı farketmez kültür farklılıkları olabilir ama bununla böyle baş edilmez.ki doğulu doğulu ile evlenince de kadın tam itaat etmiyor evde demokratik ortam istiyor.ve genellikle Doğu'da kadınlar evde hükümet gibidir sözü geçer.sizinkinin evlilikten beklentisi çok farklı demekki.bence çocuk yapmayın.herşey düzelirde dayak tükürme çok içimi acıttı açıkçası.Artık karakterini öğrendin lütfen kendini dövmesine müsaade etme o raddeye gelme.

ne kadar okursa okusun doğu insanının içine işlemiş bir anlayış var boşanman en iyisi ya asimile olacaksın ya boşanacaksın bu kadar

1 yılı geçkin süredir evliyim eşimi severek fakat iyi tanımadan evlendim. Kader diyelim.... Ben batılı eşim ise doğulu ikimizde tahsilliyiz fakat aramızda inanılmaz bir kültür çatışması var psikoloğa da gidiyoruz ama aşamıyoruz bu durumu. Eşim tam itaat bekliyor benden ben ise eşit olduğumuzu savunup demokratik bir ortam istiyorum. Empati yaptım olmadı diklendim olmadı olmadı olmuyor :( eşimin ailesi De eşim suçlu olsa dahi asla eşime toz kondurmazlar. Şimdiye kadar yüzgöz olmadık oğullarından ötürü seviyorlar beni ama eminim kendi kızları benim yaşadıklarımı yaşasın istemezler. En sın tartışmamızda yine psikoloğa giderken ben yine söyleniyorum diye arabadan tekme tokat indirdi ve ilk kez beni dövdü yüzüme tükürdü ben de vurdum tükürdüm yazması çok zor yaşaması daha da zordu emin olun:((( aynı evde iki yabancı gibiyiz şuanda dün eve ben geç geldim ona bir kaç Msj yazıp telimi kapattım eve de 23.30 gibi geldim yüzüğümü de takmıyorum. En kötüsü de burada benim ailem yok yağayalnızım :(
hep derim yine diyorum. farklı kültürlerin evlenmesinin sonucu bu. olmuyor kardeşim. olmazda. istisnalar vardır mutlaka ama olmaz.

ben eşinin sana böyle davranmasını eşinin kişiliğine bağlıyorum.
bir adamın kişiliğinde arıza varsa nereli olursa olsun şiddete başvurabilir.
ailesi de tipik aile davranışı sergiliyor
toz kondurmuyorlar
zaten bu toz kondurmama yüzünden erkek çocuklar böyle yetişiyor
dünya onların etrafında dönüyor zannediyorlar

Çok çok haklısınız ben ilk bebeğimi de aslında onun yüzünden kaybettim sayılır anne olmayı çok istiyorum ama bu durumda ertelemem en doğrusu. Sürekli kavga ediyoruz ailem de arkamda durmuyor hani bazen diyorlar ya ekonomik özgürlüğüm olsa çok farklı olur diye inanın ki olmuyor öyle babam da bu memleketli ama annemle evlenince 70 li yıllarda izmire yerleşmişler dolayısı ile oranın kültürü ile yetiştim ben uyumlu bir insanın kendimden ödün vermeden nabza göre şerbet vermeyi çok iyi bilirim ama insan 5 isteyip sana 1 bile vermeyince tükeniyorsun

Size katılıyorum çok haklısınız bu kişilikle alakalı acizliktir benim nazarımda bir kere güçlerimiz eşit değil ve bunu kendine yakıştırması beni daha da üzüyor dün konuşmamızda yaptığımda övünmüyorum aynaya bakacak yüzüm yok kendimden iğreniyorum dedi fakat bir özür bile dilemedi ayrı kalalım dedi bana ben de gururlu bir kadınım. Dimdik durdum ve ödün vermedim zaten bu dik duruşum dik bağlılığım onu delirtiyor

Çok çok haklısınız ben ilk bebeğimi de aslında onun yüzünden kaybettim sayılır anne olmayı çok istiyorum ama bu durumda ertelemem en doğrusu. Sürekli kavga ediyoruz ailem de arkamda durmuyor hani bazen diyorlar ya ekonomik özgürlüğüm olsa çok farklı olur diye inanın ki olmuyor öyle babam da bu memleketli ama annemle evlenince 70 li yıllarda izmire yerleşmişler dolayısı ile oranın kültürü ile yetiştim ben uyumlu bir insanın kendimden ödün vermeden nabza göre şerbet vermeyi çok iyi bilirim ama insan 5 isteyip sana 1 bile vermeyince tükeniyorsun

eşin ben ne dersem o olacak diyor yani
hep ben hep ben diyor

Evt aynen öyle . Çok Bencil davranıyor. Bakın kavga sebebimiz ben öğretmenim sürekli misafir geliyor bize inanın gücüm takatim kalmıyor bana. Sormadan çağırıyor veya beni uykumdan uyandırıp teyzesine çıkarıyor asker ziyaretine . Anlayamıyorum ertesi gün de gidebiliriz veya misafir ağırlayabiliriz bana sormadan karar veriyor

Ailesi ile alakalı konularda da beni zorla küstürüp saygınlığımı yitirtiyor sonra da barışına aramız iyi olunca çiçek aldırdım ayaklarına götürüyor bayanlar çok yıpranıyorum ne yapabilirim ???? Çok çaresizim

yol yakınken dön yoksa dayak artacaktır.çocuk değil düşünmek bence kendini bile bu adamla düşünme...

Evt aynen öyle . Çok Bencil davranıyor. Bakın kavga sebebimiz ben öğretmenim sürekli misafir geliyor bize inanın gücüm takatim kalmıyor bana. Sormadan çağırıyor veya beni uykumdan uyandırıp teyzesine çıkarıyor asker ziyaretine . Anlayamıyorum ertesi gün de gidebiliriz veya misafir ağırlayabiliriz bana sormadan karar veriyor

canım sana soramaz şu gelsin mi bu gelsin mi diye, karizması çizilir, bak ben batmandayım 15 aydır iş yerinde konu açıldı dedim eşim tabiki soracak hayatım şu şu kişiler gelecek müsaitmiyiz başka planımız var mı diye dedim, buralı kadınlar bile hayret etti, dedim hayret edilecek bişey yok misafire ikramı hizmeti kim yapacak evde bişey yoksa ne ile ağırlıcaz misafiri, ay akrabaları vs bitmez hiç zaten sadece kardeşleri saysan 6-7-8-9-10... böyle gidiyo

Haklısın ama 3 yıl sonra tayin isteyebilirim burası küçük bir yer boşanıp hergün görmek bunalıma iter beni . Eşim buranın tanınmış saygın ailelerinden. Sokulduğum havadan bile haberleri oluyor :( boşansam burada ne yapabilirim ki tek başıma??? Tayin isteyebilseydim 5 dakika bile durmazdım saygı bitti gitti aramızda sade sevgiyle de maalesef yürümüyor

Haklısın ama 3 yıl sonra tayin isteyebilirim burası küçük bir yer boşanıp hergün görmek bunalıma iter beni . Eşim buranın tanınmış saygın ailelerinden. Sokulduğum havadan bile haberleri oluyor :( boşansam burada ne yapabilirim ki tek başıma??? Tayin isteyebilseydim 5 dakika bile durmazdım saygı bitti gitti aramızda sade sevgiyle de maalesef yürümüyor

boşanan eş tayin isteyebilir

boşandıktan sonra tayin isteyebilirsin konuyu tam okumadım ama aradan girdim kusura bakma..
boşanma davasından sonra mahkeme sonucu ile hatta dava sürerken bile rahatsız edildiğini belgelersen tayin olur bende daha önce ayrıldım ve bu konuda bilgim var allah kolaylık versin hayırlısı ne ise olsun

canım sana soramaz şu gelsin mi bu gelsin mi diye, karizması çizilir, bak ben batmandayım 15 aydır iş yerinde konu açıldı dedim eşim tabiki soracak hayatım şu şu kişiler gelecek müsaitmiyiz başka planımız var mı diye dedim, buralı kadınlar bile hayret etti, dedim hayret edilecek bişey yok misafire ikramı hizmeti kim yapacak evde bişey yoksa ne ile ağırlıcaz misafiri, ay akrabaları vs bitmez hiç zaten sadece kardeşleri saysan 6-7-8-9-10... böyle gidiyo

Evet bunu eziklik olarak kabul ediyor. Ben kalabalık aileden hoşlanırım misafir severim ama ben ev hanımı değilim 2 tane okula gidiyorum çocukların gürültüsü çok yoruluyorum bi de 2 ay tatilden sonra iş temposu ancak alışacağım çok affedersiniz güzel uyumlu bir cinsel hayatımız var ama 5 gündür 7 de tavuk gibi uyuyorum yorgunluktan ilk kez böyle oluyor anlayışla değil daha kötüsü başımı alıp gidemiyorum ya bu deveyi güt ya bu diyardan git diye bir laf ve deveyi güdemediğim gibi gidemiyorum da :( hayatımda hiç bu kadar çaresiz olmamıştım

Bi evlilikte dayağın olması boşanmak için en büyük sebep.:20:
Ama eşiniz Doğu'lu imiş , öyle kolay kolay boşanma olmuyor sanırım. :44:

Back
X