- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ATRAENTE çok haklısın ben aslında olaylar değil onu değiştiremeyeceğim fikrini kabul edemiyorum mutlaka onun da bir zaafi değişeceği bir yeri vardır bir yol vardır diye düşünüyorum. Haksız mıyım ? Hiç yolu yok mudur ? Bir yerde de hak vermez mi demez mi benim için oraları bırakıp geldi ben neden böyle davranıyorum ? Kabullenmiyorum bunu arkadaşlar yaaaa !!!! Ya firavun bile secdeye gelmiş bir yerde vicdana gelir diye düşünüyorum ?? Yani hiç mi umut yok değişir diye direk boşanayım mı ?
Merhaba.
Eşinizin yaptığını hiçbir sekilde tasvip etmiyorum.
Ama doğululara bu kadar önyargılı olunması beni hem üzüyor hemde düşündürüyor.
Dayak yiyen kadınların hepsi dogulularlami evli acaba?
Bu karekter meselesi bir insan iyi degilse bunun doğulusu batılısı olmaz .
Kadinlar kulubünde ne kadarda doğuluları sevmeyen varmış .
Ben doğuluyum ve doğulu bir esim olduğu için cok mutluyum...
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ama boynuna sarılma olayını şu aşamada yapamam yani amacım ona yağ çekmeden ama dikkafalılıkta yapmadan hatasını anlamasını sağlamak çünkü yüzüme tüküren insanın boynuna sarılırsam inanın dilekçeyi de takmaz kanımca. İşim çok zor farkındayım ama pes etmeye niyetim yok belki okuyanlar hırs ettiğimi düşünebilir belki de haklılar ama inanın arada çocuk olmasa bile yuva yıkmam o kararı vermek çok kolay olmuyor daha çok gencim 26 yaşındayım kariyerim de var belki daha iyi bir hayat kurabilirim evlenebilirim bunları ben de düşünüyorum ama aynı sıkıntıyı yaşamayacağım ne malum ??? En azından bu ilkti ve psikoloğa da geliyor demek ki o da farkında bu da tek avuntum ve bu avuntu umutlandırıyor beni. Şu aşamada diyorum ya mutlaka bir yol vardır bu sürekli tekrarlanırsa ve gerçekten kendimi değersiz hissetmeye başlarsan yanında emin olun ki kırılma noktam olur ve zaten bir kere koparırsam bir daha dönmem başta da yazmıştım çok gururluyum...o zman şöyle düşünelim.madem 3 yıl dolana kadar boşanamam diyorsun,en azından bu senin evliliğin için bir deneme süreci olsun..tabi bu arada çocuk yapmamalısın.bitmesi gerekirse en azından en az yarayla kurtulursun,ortada bir çocuk da rezil olmaz.bu 3 yıl içinde inşallah birşeyler düzelir hayatında.dayak olayını kapatma sakın.kabullenmiş sanmasın seni.bunun seni gerçekten çok etkilediğini göster ona.bağırarak kavga ederek değil de gerçekten üzüldüğünü göstererek.onu gözden çıkardığını ve ondan vazgeçebileceğini sansın.
karşısına geç sakin bir şekilde'' çok düşündüm aslında boşanmaya karar vermiştim ama bugün vazgeçtim.(bir dilekçe hazırla )ve bak dilekçeyi bile yazmıştım vermekten son anda vazgeçtim son bir kez denemeliyiz diye düşündüm.bazı kararlar alalım ve uygulayalım evliliğimiz bozulmasın seni seviyorum senin de beni sevdiğini biliyorum.bu dayak olayını yaşadığımda herşey bitmişti benim için ama bir an için herşeyi sildim kafamdan ne olur sakın bir daha yaşatma ''de ve sarıl.sonra da bu dilekçeyi saklıycam bana bir daha vurmaya kalkışırsan hiç düşünmeden gidip vericem diye de söyle mutlaka.sonra açık açık konuşun kararlar alın.hem psikoloğa da gidiyormuşsunuz.demekki o da çabalamış birşeyleri düzeltmeye.eşinin kişiliğindeki erkekleri inatlamaşlayla kavga dövüşle değiştirmek çok zordur.ona belli etmeden yapmalısın bazı şeyleri.senden habersiz misafir getirip duruyorsa ben uygun değilim bana her istediğinde misafir getiremezsin demek yerine,aşkım her an ikramlık birşeyler hazırlayamıyorum misafirlerine mahçup ediyorum seni haberli olursa neler neler yaparım bak bayılırlar dersen belki biraz daha dikkat edebilir bilemiyorum.uzun uzun konuşmak lazım bunları
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ama boynuna sarılma olayını şu aşamada yapamam yani amacım ona yağ çekmeden ama dikkafalılıkta yapmadan hatasını anlamasını sağlamak çünkü yüzüme tüküren insanın boynuna sarılırsam inanın dilekçeyi de takmaz kanımca. İşim çok zor farkındayım ama pes etmeye niyetim yok belki okuyanlar hırs ettiğimi düşünebilir belki de haklılar ama inanın arada çocuk olmasa bile yuva yıkmam o kararı vermek çok kolay olmuyor daha çok gencim 26 yaşındayım kariyerim de var belki daha iyi bir hayat kurabilirim evlenebilirim bunları ben de düşünüyorum ama aynı sıkıntıyı yaşamayacağım ne malum ??? En azından bu ilkti ve psikoloğa da geliyor demek ki o da farkında bu da tek avuntum ve bu avuntu umutlandırıyor beni. Şu aşamada diyorum ya mutlaka bir yol vardır bu sürekli tekrarlanırsa ve gerçekten kendimi değersiz hissetmeye başlarsan yanında emin olun ki kırılma noktam olur ve zaten bir kere koparırsam bir daha dönmem başta da yazmıştım çok gururluyum...
boşanan eş tayin isteyebilir