Erkek İnfertilitesi Moralim cok bozuk yardm edin :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim biz Kanada da testi yaptirdigimiz da sadece motility (hareketlilik) diyordu deger icin. Yazin Turkiye'de yaptidigimizda motilite %57 (sinir %40), progresif motilite %43 (sinir %32) ve Total Progresif Motilite sperm (TPMSS) 32 milyon (sinir >7 milyon) cikmisti. Yani hareket mukemmel degil ama umitsiz de degil.Ama iste morfoloji sorunu var maalesef. HArnup suyunu gunde kac kere icmeli ve bu kur ne kadar uygulanir bilgin var mi?
Canim hareket guzel harnup suyunu sabah aksam iciliyor 2,3tane kuru harnupu iki bardaklik suda kaynatiyorsun 15 dk sonra ilik veya soguk iciliyor günlük yapiliyor.

Canim hareket guzel harnup suyunu sabah aksam iciliyor 2,3tane kuru harnupu iki bardaklik suda kaynatiyorsun 15 dk sonra ilik veya soguk iciliyor günlük yapiliyor.
ay canim cok sagol. Bir de ne kadar devam etmek lazim? Burda keciboynuzunu 5 li paketlerde 5 dolara satiyorlar. Yani 150 dolarlik keci boynuzu alicaz aylik saka gibi :) gerci aman ise yarasinda :)

ay canim cok sagol. Bir de ne kadar devam etmek lazim? Burda keciboynuzunu 5 li paketlerde 5 dolara satiyorlar. Yani 150 dolarlik keci boynuzu alicaz aylik saka gibi :) gerci aman ise yarasinda :)
3ay killanmak lazim canim zaten cok faydasini görürsünüz sizin hareket guzel morfolojide biraz daha yukselirse olur buda harnupla olur insallah canim cok pahali ya turkiden falan istesen yakin olsak ben sana gonderirdim canim burda ucuz

soguk dus a esim de dikkat ediyor artik. Keciboynuzu kurunu ne kadar uyguladiniz canim?Sabah aksam bir bardak mi? Bir de ne kadar yapiliyor keciboynuzu kuru? Tup bebek icin doktor kendisi dedi sizi tup bebek yapmak lazim ama bu arada kendizin de olabilir deneyin dedi. Zaten mayis ta ilk tup bebek denemesini yaptirabilicez. O zamana kadar kurle morfolojiyi duzeltip aslinda dogal yollardan hamile kalsam en guzel hediye olur bana :)
Canım keçiboynuzu kürünü ilk hafta sabah akşam sonra 3 ay boyunca sadece akşamları içiyor eşin.benim eşim 2 aydır içiyor..

Ay çok pahalı burda kilosu 12 lira :) türkiyeden istetsene kargoyla sonuçta 3 ay kullanılacak.ama çok faydasını görürsün inşallah.doğal yolla bile kalırsın muhakkak kullan değerleriniz iyi

3ay killanmak lazim canim zaten cok faydasini görürsünüz sizin hareket guzel morfolojide biraz daha yukselirse olur buda harnupla olur insallah canim cok pahali ya turkiden falan istesen yakin olsak ben sana gonderirdim canim burda ucuz
canim cok sagol valla gondermis kadar oldun. Arastiricam aslinda gonderilebilir mi diy. bazi urunleri kabul etmiyorlar maalesef. ama burdan buldugumuz kadariyla bile basilicaz kullanmaya, ilaca verilen para gibi aman etki etsin de giden para olsun valla. HErsey bir umut. Senin durumun nasil canim?

Ay çok pahalı burda kilosu 12 lira :) türkiyeden istetsene kargoyla sonuçta 3 ay kullanılacak.ama çok faydasını görürsün inşallah.doğal yolla bile kalırsın muhakkak kullan değerleriniz iyi
ay cidden kullanalim biz. Bi arastiricam Turkiye'den yollanabiliyor mu diye. Ama burdan buldugumuz kadariyla alip baslicaz. Siz herhangi bir tedaviye basladiniz mi canim?

ay cidden kullanalim biz. Bi arastiricam Turkiye'den yollanabiliyor mu diye. Ama burdan buldugumuz kadariyla alip baslicaz. Siz herhangi bir tedaviye basladiniz mi canim?
Yok canım keçiboynuzu kürü dışında tedavimiz yok ilaç bile kullanmadı eşim :) ben yumurta takibi yaptırmak istedim özel hastaneden bi doktoru aradım randevu alayım diye.doktorun bi kızmadığı kaldı :) kendinizi strese sokmayın yumurta takibi vs rahat olun yeter dedi :) bizde bekliyoruz bakalım çokta üstüne gidersek cdden stres oluyoruz..

Yok canım keçiboynuzu kürü dışında tedavimiz yok ilaç bile kullanmadı eşim :) ben yumurta takibi yaptırmak istedim özel hastaneden bi doktoru aradım randevu alayım diye.doktorun bi kızmadığı kaldı :) kendinizi strese sokmayın yumurta takibi vs rahat olun yeter dedi :) bizde bekliyoruz bakalım çokta üstüne gidersek cdden stres oluyoruz..
Kesinlikle canim. Ozellikle kadinlarda stres tum adet duzenini degistiriyor. Ben doktora gittigimde testleri yaptirdim cok sukur temiz cikti. Birkac ay da ovulasyon testi kullanmistim ama zaten cok sukr adetim duzenli oldugu icin tam 14-15. Gunlerde yumurtluyorum. Eger senin adetin daha uzunsa tam bilmiyorsan ne zaman yumurtladigini ovulasyon testi kullanabilirsin. Insallah en kisa zamanda guzel haberleri veririz birbirimize

Kesinlikle canim. Ozellikle kadinlarda stres tum adet duzenini degistiriyor. Ben doktora gittigimde testleri yaptirdim cok sukur temiz cikti. Birkac ay da ovulasyon testi kullanmistim ama zaten cok sukr adetim duzenli oldugu icin tam 14-15. Gunlerde yumurtluyorum. Eger senin adetin daha uzunsa tam bilmiyorsan ne zaman yumurtladigini ovulasyon testi kullanabilirsin. Insallah en kisa zamanda guzel haberleri veririz birbirimize
İnşallah canım inşallah..
Benim adetlerim düzenli ama hani eşimin değerleri düzelmişken riske atmayalım dedik ama doktor önermedi yaptırmayın yumurta tkaibi dedi.yumurtlama günlerinizi değerlendirin dedi.ben zaten hissediyorum akıntıdan kasıklarımdaki ağrıdan ama işte sabırsızız :) bi sene bekleyince böyle oluyor sanırım

İnşallah canım inşallah..
Benim adetlerim düzenli ama hani eşimin değerleri düzelmişken riske atmayalım dedik ama doktor önermedi yaptırmayın yumurta tkaibi dedi.yumurtlama günlerinizi değerlendirin dedi.ben zaten hissediyorum akıntıdan kasıklarımdaki ağrıdan ama işte sabırsızız :) bi sene bekleyince böyle oluyor sanırım
Ay cok iyi anliyorum canim seni bizim 1 yil olmadi bile aslinda ama ah iste o tez canliligimiz :) siz ne zamandir deniyorsunuz canim?

4 aydr dnememize ragmen olmaynca gecen hafta yaptrdgmz testlerde esimde sperm azlgi ve morfoloji sorunu cktı sperm 24 milyn ykaninca 10 milyn kalms konsantrasyn 6 milyn morfoloji yuzde 2 . Urolojye daha gtmdk cok moralm bozuk ben okuduklarmda hc tdvyle duzelp nrmal yolla olan okumadm aglayp duruyrm
Neden kaynaklanıyormuş doktor birşey dedi mi? Varikosel olabilir vs gibi.
Birde en az 2 spermiyogram testi yaptırmak gerekiyor. Sizin ilk testiniz mi ?

Neden kaynaklanıyormuş doktor birşey dedi mi? Varikosel olabilir vs gibi.
Birde en az 2 spermiyogram testi yaptırmak gerekiyor. Sizin ilk testiniz mi ?
Evet ilk testimiz. Daha urolojiye gitmedik bir dahaki hafta gitcegni söyledi. Esim gecen ay yuksek antibiyotikler kullanp atesli hastalik gecirmsti etkisi varmdr blmyrm

neolurrr bi cavap yazın morfoloji %4 teratosperm %74,5.... morfolojı ne demek yanı sekıl bozuklugu mu yani teratosperm mi? ne demek bu morfolojı????? proxed plus yazmıs dr. varikosel var....

Canım moral bozmak en kötüsü bu işlerde.
Her şeyden önemlisi sizin sağlığınız ve aşkınız. Bunu lütfen bozmayın.

Eşin güzel beslensin, bol bol çerez yer gibi kırılmış keçiboynuzu meyvesi yesin gün boyu.
Bol bol yeşil sebze yiyin ikiniz de, E vitamini çok önemli. Bir de havuç suyu. Test edildi.

Canım moral bozmak en kötüsü bu işlerde.
Her şeyden önemlisi sizin sağlığınız ve aşkınız. Bunu lütfen bozmayın.

Eşin güzel beslensin, bol bol çerez yer gibi kırılmış keçiboynuzu meyvesi yesin gün boyu.
Bol bol yeşil sebze yiyin ikiniz de, E vitamini çok önemli. Bir de havuç suyu. Test edildi.
saol teşekkurlerr...

Back
X