Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dido

Karadenizzz sevdalisi...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
602
821
23
Arkadaşlar 6 ay önce tsh 2 prolaktin 12 iken bugün çıkan test sonucuma göre tsh 10 prolaktin 92. Gözlerime inanamadım. Çocuk sahibi olmak için ugrasıyordum bu şartlar altında imkansız artık. Yarın doktora gideceğim tekrar. Konuyu dogru yere mi açtım emin değilim. Yani bu kadar yüksek çıkması tedavi edilebilir mi

O çok oynak bı hormonmus anlık değişen bende ilaç kullanmama rağmen 19 Ken 1 ay sonra 159 çıktı şimdi yine ilaç içiyorum

Tabi ki tedavi edilir, endise etmeyin
Yürüyen endişeyim desem yalan olmaz gördüğümden beri kalbim ağzımda geziyorum. İlaçla mı tedavi ediliyor. Daha önce normal çıktıgı icin hiç araştırmamıştım

O çok oynak bı hormonmus anlık değişen bende ilaç kullanmama rağmen 19 Ken 1 ay sonra 159 çıktı şimdi yine ilaç içiyorum
Düşürmek için mi ilaç kullanıyordun. Bu kadar kısa sürede değişen bir hormon mu bunlar ??! Allahım sana geliyorum

Neden imkansız olsun ..benim kuzenimin de prolaktin çok yüksekti bir buçuk ayda dengelemesi..TSH onu da düşürürler ..bunların ilaçla tedavileri basit endişe etmeyin

Yürüyen endişeyim desem yalan olmaz gördüğümden beri kalbim ağzımda geziyorum. İlaçla mı tedavi ediliyor. Daha önce normal çıktıgı icin hiç araştırmamıştım
Tabi ki ilacla tedavi edileceksiniz, sakin olun

Neden imkansız olsun ..benim kuzenimin de prolaktin çok yüksekti bir buçuk ayda dengelemesi..TSH onu da düşürürler ..bunların ilaçla tedavileri basit endişe etmeyin
Ay Allah razı olsun ya ne bileyim korktum araştırınca biraz gebe kalınmıyor yazmışlar zaten 1 yıldır bekliyorum gereksiz panik oldum sanırım

Ay Allah razı olsun ya ne bileyim korktum araştırınca biraz gebe kalınmıyor yazmışlar zaten 1 yıldır bekliyorum gereksiz panik oldum sanırım
Olur olur acele etmeyin zamanı vardır ben bir yıl içinde iki kez gebe kaldım ama birinde düşük yaptım diğerinin 10.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum..geç olsun sağlıklısı olsun öyle düşünün

Yaa çok haklısınız üzgünüm inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursunuz evladınıza

Düşürmek için mi ilaç kullanıyordun. Bu kadar kısa sürede değişen bir hormon mu bunlar ??! Allahım sana geliyorum
Evet düşmesi için haftaya pazartesi kontrole gidecem en ufak stres bile çok etkiliyormus öyle diyim dostinex kullanıyorum

Evet düşmesi için haftaya pazartesi kontrole gidecem en ufak stres bile çok etkiliyormus öyle diyim dostinex kullanıyorum
Merhaba

Prolaktin stresli bir anımızda kan verdiğimizde de sonucu etkiler mi ?
Yani stresten o an yükselebilir mi ?

Merhaba

Prolaktin stresli bir anımızda kan verdiğimizde de sonucu etkiler mi ?
Yani stresten o an yükselebilir mi ?
Etkiliyormus hatta sabah yapılan testle akşam yapılan test bile farklı çıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…