Yürüyen endişeyim desem yalan olmaz gördüğümden beri kalbim ağzımda geziyorum. İlaçla mı tedavi ediliyor. Daha önce normal çıktıgı icin hiç araştırmamıştımTabi ki tedavi edilir, endise etmeyin
Düşürmek için mi ilaç kullanıyordun. Bu kadar kısa sürede değişen bir hormon mu bunlar ??! Allahım sana geliyorumO çok oynak bı hormonmus anlık değişen bende ilaç kullanmama rağmen 19 Ken 1 ay sonra 159 çıktı şimdi yine ilaç içiyorum
Neden imkansız olsun ..benim kuzenimin de prolaktin çok yüksekti bir buçuk ayda dengelemesi..TSH onu da düşürürler ..bunların ilaçla tedavileri basit endişe etmeyinArkadaşlar 6 ay önce tsh 2 prolaktin 12 iken bugün çıkan test sonucuma göre tsh 10 prolaktin 92. Gözlerime inanamadım. Çocuk sahibi olmak için ugrasıyordum bu şartlar altında imkansız artık. Yarın doktora gideceğim tekrar. Konuyu dogru yere mi açtım emin değilim. Yani bu kadar yüksek çıkması tedavi edilebilir mi
Tabi ki ilacla tedavi edileceksiniz, sakin olunYürüyen endişeyim desem yalan olmaz gördüğümden beri kalbim ağzımda geziyorum. İlaçla mı tedavi ediliyor. Daha önce normal çıktıgı icin hiç araştırmamıştım
Ay Allah razı olsun ya ne bileyim korktum araştırınca biraz gebe kalınmıyor yazmışlar zaten 1 yıldır bekliyorum gereksiz panik oldum sanırımNeden imkansız olsun ..benim kuzenimin de prolaktin çok yüksekti bir buçuk ayda dengelemesi..TSH onu da düşürürler ..bunların ilaçla tedavileri basit endişe etmeyin
Olur olur acele etmeyin zamanı vardır ben bir yıl içinde iki kez gebe kaldım ama birinde düşük yaptım diğerinin 10.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum..geç olsun sağlıklısı olsun öyle düşününAy Allah razı olsun ya ne bileyim korktum araştırınca biraz gebe kalınmıyor yazmışlar zaten 1 yıldır bekliyorum gereksiz panik oldum sanırım
Olur olur acele etmeyin zamanı vardır ben bir yıl içinde iki kez gebe kaldım ama birinde düşük yaptım diğerinin 10.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum..geç olsun sağlıklısı olsun öyle düşünün
Tabi ki ilacla tedavi edileceksiniz, sakin olun
Evet düşmesi için haftaya pazartesi kontrole gidecem en ufak stres bile çok etkiliyormus öyle diyim dostinex kullanıyorumDüşürmek için mi ilaç kullanıyordun. Bu kadar kısa sürede değişen bir hormon mu bunlar ??! Allahım sana geliyorum
Tamam canım bakalım ne olacak hayırlısı diyelimEvet düşmesi için haftaya pazartesi kontrole gidecem en ufak stres bile çok etkiliyormus öyle diyim dostinex kullanıyorum
Hayırlısı olsun inşallahTamam canım bakalım ne olacak hayırlısı diyelim
MerhabaEvet düşmesi için haftaya pazartesi kontrole gidecem en ufak stres bile çok etkiliyormus öyle diyim dostinex kullanıyorum
Etkiliyormus hatta sabah yapılan testle akşam yapılan test bile farklı çıkıyormuşMerhaba
Prolaktin stresli bir anımızda kan verdiğimizde de sonucu etkiler mi ?
Yani stresten o an yükselebilir mi ?
Akşam yapılan daha mı yüksek çıkıyor acabaEtkiliyormus hatta sabah yapılan testle akşam yapılan test bile farklı çıkıyormuş
Yok öyle değilde sabah 10sa akşam 5te olabilir tam tersi de olabilirAkşam yapılan daha mı yüksek çıkıyor acaba
Demek ki biraz oynak bi hormonYok öyle değilde sabah 10sa akşam 5te olabilir tam tersi de olabilir
AynenDemek ki biraz oynak bi hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?