bizde sizin gibiydik önceleriş on dk duramazdık sonra o dklar saatlere çıktı sonra günler eşimdi ise haftalara aylara doğru gittik yani çok bağlanmak lazım bizim gibi bizm hatamız bence bi arkadaşın da dediği gibi en büyük hatayı hayatımızın merkezine onları koyarak yapıyoruz aslında çok doğru bu işte bende senin gibi yaptım hayatım onun üzeneydi tam merkezdi hemde sonra noldu biliyo musun peki en zor günümde kapris yaptı umursamadı bile ben sonra ağla ağla bi hal oldum ve ayrıldım mutsuz musun dersen evet çok mutsuzum canım acıyo hatta ama böyle hayat geçmez sevgi demek her zaman yanında olmak demektir anladığım kadarıyla seninki umursamamaya başlamış bile sana tavsiyem çok b ağlanma onsuz nefes alamıyo gibi oluyosun sonra enkazdan çıkman çok uzun sürebilir gitmek istiyosa bırak gitsin konuşmak istemiyo mu konuşmasın niye aramıyosun sormuyosun deme sakın çok uzun oldu ama giden dönerse hep senindir ve baktın umursamıyo ve dönmüyo yanında değil mi zaten hiç senin olmamıştır bunu unutmamafoldumben