Moralim çok bozuk :(

bizde sizin gibiydik önceleriş on dk duramazdık sonra o dklar saatlere çıktı sonra günler eşimdi ise haftalara aylara doğru gittik yani çok bağlanmak lazım bizim gibi bizm hatamız bence bi arkadaşın da dediği gibi en büyük hatayı hayatımızın merkezine onları koyarak yapıyoruz aslında çok doğru bu işte bende senin gibi yaptım hayatım onun üzeneydi tam merkezdi hemde sonra noldu biliyo musun peki en zor günümde kapris yaptı umursamadı bile ben sonra ağla ağla bi hal oldum ve ayrıldım mutsuz musun dersen evet çok mutsuzum canım acıyo hatta ama böyle hayat geçmez sevgi demek her zaman yanında olmak demektir anladığım kadarıyla seninki umursamamaya başlamış bile sana tavsiyem çok b ağlanma onsuz nefes alamıyo gibi oluyosun sonra enkazdan çıkman çok uzun sürebilir gitmek istiyosa bırak gitsin konuşmak istemiyo mu konuşmasın niye aramıyosun sormuyosun deme sakın çok uzun oldu ama giden dönerse hep senindir ve baktın umursamıyo ve dönmüyo yanında değil mi zaten hiç senin olmamıştır bunu unutmamafoldumben

Anladığım kadarıyla gerçekten çok bağlanmışsınız sevdiğiniz kişiye ve siz nasıl onu hayatınızın merkezine koyduysanız onun da aynı şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve yapmadığını anladığınızda da siniriniz tepenize çıkıyor.

Şuana kadar olan ilişkilerimden tecrübemle öğrendiğim şu ki

1- Bir erkek için her zaman gizemli kutu olacaksınız adeta, hiçbir zaman sizi tam olarak çözdüğünü hissetmesine izin vermyeceksiniz.

2- Ona çok bağlansanız da güvenseniz de bunu onu havaya sokacak kadar bilmesine izin vermeyeceksiniz.

3- Hiçbir zaman onsuz yaşayamayacağınız izlenimini kazanmasına izin vermeyeceksiniz, her zaman güçlü olacaksınız, o olmasa da gayet güzel kendinizi idame edebildiğinizi göstereceksiniz.

4- Aşırı yüz vermeyeceksiniz, her an elinden uçup gidebilme ihtimalinizin var olduğunu bilecek.
Bir seferde aklıma bunlar geldi. fisfisfis Sanırım siz bu maddelerden bazılarını ihlal ediyorsunuz ki karşınızdaki insan da sizin her zaman onun adeta peşinden koşturacağınızı bilip ona göre davranıyor. Bence biraz kendi haline bırakın, umursamaz davranın, ilgilenmiyor görünün, zamanınızı onsuz da gayet güzel ve iyi geçirebileceğinizi gösterin, cep telefonunuzu gömmeniz gerekse bile... Yoksa ske'nin dediği gibi işler her geçen gün daha da zorlaşır. Mutlulukla.. sırnaşık şey

Çook doğru katılıyoruma.s

sağolun kızlar tavsiyeleriniz için hepsini dikkate alcam :) Ama sadece uzaktayken böyle yanımda olduğu zamanlarda herşey çok güzel tüm gününü saatini dakikasını bile benle geçiryor uzak olmasakda aynıları olcakmıydı diye düşünmeden edemiyorum ama

sende kendine meşgale bul umursama onu. o aramazsa sende onu arama.o aradıgındada hiç bişi olmamaış gibi konuşmaya devam et
niye aramıyorsun filan derse arkadaşlarım vardı onlara daldım yada netteydim unutmuşumm filan dersin:)
biraz seni özlemesine müsade et.telde konuşurkende sohbetin en güzel yerinde kapatmam lazım sonra ararım seni de arama:))
yada msj cektiginde hemen cevap verme az beklett
çivi çiviyi söker.önce sakin ol ve sen ona göre şekil al.
yeri geldigindede restini cekk bence.erkekleri yola getiriyor rest cekmek
ama geri adım atmakk yokkk
valla ben bu yöntemlerle benim kocayı dizeee getirdimm:hulya:
bunlar bana da ıyı taktik oldu

Anladığım kadarıyla gerçekten çok bağlanmışsınız sevdiğiniz kişiye ve siz nasıl onu hayatınızın merkezine koyduysanız onun da aynı şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve yapmadığını anladığınızda da siniriniz tepenize çıkıyor.

Şuana kadar olan ilişkilerimden tecrübemle öğrendiğim şu ki

1- Bir erkek için her zaman gizemli kutu olacaksınız adeta, hiçbir zaman sizi tam olarak çözdüğünü hissetmesine izin vermyeceksiniz.

2- Ona çok bağlansanız da güvenseniz de bunu onu havaya sokacak kadar bilmesine izin vermeyeceksiniz.

3- Hiçbir zaman onsuz yaşayamayacağınız izlenimini kazanmasına izin vermeyeceksiniz, her zaman güçlü olacaksınız, o olmasa da gayet güzel kendinizi idame edebildiğinizi göstereceksiniz.

4- Aşırı yüz vermeyeceksiniz, her an elinden uçup gidebilme ihtimalinizin var olduğunu bilecek.

Bir seferde aklıma bunlar geldi. fisfisfis Sanırım siz bu maddelerden bazılarını ihlal ediyorsunuz ki karşınızdaki insan da sizin her zaman onun adeta peşinden koşturacağınızı bilip ona göre davranıyor. Bence biraz kendi haline bırakın, umursamaz davranın, ilgilenmiyor görünün, zamanınızı onsuz da gayet güzel ve iyi geçirebileceğinizi gösterin, cep telefonunuzu gömmeniz gerekse bile... Yoksa ske'nin dediği gibi işler her geçen gün daha da zorlaşır. Mutlulukla.. sırnaşık şey

sende kendine meşgale bul umursama onu. o aramazsa sende onu arama.o aradıgındada hiç bişi olmamaış gibi konuşmaya devam et
niye aramıyorsun filan derse arkadaşlarım vardı onlara daldım yada netteydim unutmuşumm filan dersin:)
biraz seni özlemesine müsade et.telde konuşurkende sohbetin en güzel yerinde kapatmam lazım sonra ararım seni de arama:))
valla ben bu yöntemlerle benim kocayı dizeee getirdimm:hulya:

çok güzel öneriler var gerçekten
bazen bende böyle yapmaya çalışıyorum ama farkında olmadan yapıyorum o zamanlar görüyorum ki gerçekten oluyor
fakat bunu bilinçli yapmaya çalışmak , sabretmek, aramayınca aramamak , kendine hakim olmak işte o zaman çok zor oluyor, onun adım atmasını beklerken saatler geçmek bilmiyoo :delphin:

valla ben bu yöntemlerle benim kocayı dizeee getirdimm:hulya:[/QUOTE
]

kaydirigubbakcemile5

Valla ben bu hem cinslerimi anlıyamıyorum
Canım neden kendini üzüyorsun , kendine dert edeceğine
O dert etsin , seni merak eden taraf o olsun
Telefonunu sessize al ve at bi kenara git tv izle nete takıl uyu yada ne biliyim
Çık gez , hava al ama telefondan uzak dur
Sonra hiç birşey olmamış gibi aç telefonu
Neşeli neşeli konuş
Tam ona ne yaptın canım sen bugün diye sor ve cevabını beklemeden
Sonra konuşururuz , ararım seni de ve arama o arıyana kadar
Aman biraz taktik öğrenin de şu erkek milletini tepenize çıkarmayın..

kızlar ne dersenı deyın,yürek kendi başına bir organ,oyunu kendi kkuralına görü oynar,ve hiçbir organ ona söz geçiremez,yanı umursma,falan filn boşş,işin içinde olunca farklı olyourz hepmiz,evet haytın merkezine koyuyoruz,sonumu birleişrsen ne al,değilse enkaz ötesi enkaz oluyosun,yanı zor durum,bu aşka çok fena gıcık olmaya başaldım,istediği zaman giriyo kapdan,senı bağlıyo,alıştırıyor,sonra çekip gidiyor,..arkadaşım sen uzatme mesleyı,evlenmeye bak,valla sonun kötü olur,30 gün oldu,ruhsuzlaştım,acım yok,ama her gün aynı şeyleri giyiroum..düşün atık gerisini..

Back
X