moralim çok bozuk :(

milletimiz çok garip ya ...
evlenmezsin neden evlenmiyorsun aa hadi artık derler ... arkandan bu evde kaldı gözü yükseklerde davul bile dengi dengine bir sürü şey saydırırlar ..
evlenirsin bir kaç ay daha geçer yada geçmez ee çocuk hani çocuk nerde çocuk neden olmuyor mu vs ..
YAHU SANANE ... KEYFİMİN KAHYASI MISIN ?

sen bu şekilde yaşıyorsan bende aynı şekilde yaşamak zorunda mıyım ?
bu nasıl bir insanlık ... problem yaşayan ve bebek sahibi olmak isteyen insana bile bile neden canını yakıyorsun ?bu kadar mı küçüksün beynin yok yani ... sen kimsin ayrıca anan mı baban mı ?çıkar gitsin hayatından ya .. bunlarla mı uğraşıcan ... ben olsam hiç birinlede görüşmem kusura baksınlar bakmasınlar .. herkes haddini bilecek arkadaş ... bile bile can yakıcı söz söyleyenlerden ne akraba olur ne arkadaş ..

öncelikle sagolun dogru sòylüyorsunuz insanlar cok acımasız bile isteye yapıyolar bu günlerde gececek elbet bu zor günlerimde birde onlar yüzünden bu kadar üzülüyorum hic birinin yüzünü görmek istemiyorum ama ALLAH büyük elbet benimde yüzüm gülecek ...

Arkadaş bende de yok ancak sanal arkadaşlarla paylaşıyorum bende.
AMİNNNN inşallah arkadaşım.
Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin tüm bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlara(tabii bana da).

AMİNN..karsımda oturan bir arkadasım var sözde.. biliyo ne zor günlerden gectimi ama inan artık hic ugramaz oldu yanıma benden cıkmazdı ..ama olsun bende herkesin yerini belirledim böylelikle ...

slm cnm ben 2senedir evliyim ve cocugum olmuyor
aynen benim etrafimdaki insanlarda öyle....
ALLAHIM HEPIMIZE SAGLIKLI HAYIRLI BEBEKLER NASIP ETSIN
Tüp bebek yaptirdinizmi????

AMİN..yok yaptırmadır ilk 2 sene istemedik sonra 1 sene olmadı doktra gittim polip varmıs bende aldırdım engellemistir gebeligi gencsin bekle dedi doktrum 1senede oyle gecti iste son senede testler falan bakalım simdi esimin tedavisi baslicak nolucak görücez ...hayırlısı

Canım yaa kendini hiç üzme çevrendeki insanlar kendileri kendileri dinlesin,cahil insanlar işte.ben bir Anneyim 4 yaşında bir oğlum var ama sizleri o kadar iyi anlıyorum ki,yaşamayan bilemez belki ama evladın nasıl bir duygu olduğunu bildiğim için olmamasının nasıl bir duygu olduğunu anlıyabiliyorum,ama hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin Rabbim inşallah sizede tattıracak bu mutluluğu.benim çevremdede var böyle hasretle yanan en yakını oğlan kareşim 3 yıllık evliler gelinimiz çok istiyor her zaman onu teselli ederim, küçük amcamın 12 yıl olmadı 12 yılın sonunda hemde ikizleri oldu tüp bebekle,artık tıp o kadar ilerlemişki her şeye çare bulunuyor önemli olan asla umudu yitirmemek ve kendini çevredeki kendini bilmez insanlar yüzünden harab etmemek yüce Rabbim çifter çifter verir inşallah

Selamun aleykum tüm kardeşlerime.
Allah'tan evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime tez zamanda evinde bebek seslerinin duyulması için,ben de dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Dünyanın en güzel duygusunu tatmanız dileğiyle,hepinize mutluluk ve sevinç bahş eylesin,âmin.Anne olmak pahabiçilmez bir duygudur.

AMİNN cok sagolun güzel dilekleriniz icin ins. RABBİM bizimde yüzümüzü güldürsün...

bu arada benim annemede hep sorarlarmış .. çünkü benden önce bir ölü doğum iki düşük yaşamış maalesef ... neden böle vs çocuğun olmayacak mı vs vs .. annem hep der ben o duyguyu bilirim . bilirler yinede üstüne üstüne gelirler insanın .. ben bildiğim için der kimseye sormam . çünkü acısını bilirim der ... bende mesela çok zor dünyaya gelmişim . 4. hamileliğinde ben olmuşum yani ....

gercekten yasamayan anlayamaz bu öyle bi acı ki bir de insanların konusmalarıyla dahada derinlesiyor RABBİM herkesin yardımcısı olsun ...

AMİNN..karsımda oturan bir arkadasım var sözde.. biliyo ne zor günlerden gectimi ama inan artık hic ugramaz oldu yanıma benden cıkmazdı ..ama olsun bende herkesin yerini belirledim böylelikle ...

Arkadaş ve dost zor günde belli olurmuş,boşver gelmezse gelmesin.
Öyle arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi.

Canım yaa kendini hiç üzme çevrendeki insanlar kendileri kendileri dinlesin,cahil insanlar işte.ben bir Anneyim 4 yaşında bir oğlum var ama sizleri o kadar iyi anlıyorum ki,yaşamayan bilemez belki ama evladın nasıl bir duygu olduğunu bildiğim için olmamasının nasıl bir duygu olduğunu anlıyabiliyorum,ama hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin Rabbim inşallah sizede tattıracak bu mutluluğu.benim çevremdede var böyle hasretle yanan en yakını oğlan kareşim 3 yıllık evliler gelinimiz çok istiyor her zaman onu teselli ederim, küçük amcamın 12 yıl olmadı 12 yılın sonunda hemde ikizleri oldu tüp bebekle,artık tıp o kadar ilerlemişki her şeye çare bulunuyor önemli olan asla umudu yitirmemek ve kendini çevredeki kendini bilmez insanlar yüzünden harab etmemek yüce Rabbim çifter çifter verir inşallah

AMİN...söyle evde kosusan bir cocugum olur ins iyi bir anne olurum bu yasadıklarımı hic unutmicam bi cocuk sesine hasret kaldıgım günleri geceleri hic unutmicam ki dahada iyi bir anne olmaya calısim RABBİM evladınızı korusun sagolun ...

canım bu insanların çeneleri hiç bir zaman kapanmayacak.çocuk doğurduktan sonra bile yine birşey bulacaklar konuşmaya.

evlenmediğinde "niye evlenmiyorsun",nişanlanıyorsun "düğün ne zaman",düğün oluyor "çocuk doğurmayacakmısın",çocuk kız oluyor "aa erkek şart",erkek doğuruyorsun "anaya babaya kalan kız bir kız doğur",çocuklar doğduktan sonra biraz susuyorlar sonra yine başlıyorlar "çocuklarınız nerde okuyacaklar?",okuduktan sonra "niye çalışmıyorlar?" meslek sahibi olduktan sonra "ne zaman evlendiriyorsun çocukları?"falan filan.

bu liste böyle uzar gider.
o yüzden hayatına bak canım.kulaklarını tıka hiç birşeyi dinleyipte moralini bozma.herşey stresten kaynaklı.​

Arkadaş ve dost zor günde belli olurmuş,boşver gelmezse gelmesin.
Öyle arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi.

gercektende öyle ..ailemde uzakta kimse yok yanımda ha diyince gelebilecek kimsem yok yani iste komsu olanlarıda gördük ben hep onun yanındaydım zor günlerinde ama o sagolsun ...

canım bu insanların çeneleri hiç bir zaman kapanmayacak.çocuk doğurduktan sonra bile yine birşey bulacaklar konuşmaya.

evlenmediğinde "niye evlenmiyorsun",nişanlanıyorsun "düğün ne zaman",düğün oluyor "çocuk doğurmayacakmısın",çocuk kız oluyor "aa erkek şart",erkek doğuruyorsun "anaya babaya kalan kız bir kız doğur",çocuklar doğduktan sonra biraz susuyorlar sonra yine başlıyorlar "çocuklarınız nerde okuyacaklar?",okuduktan sonra "niye çalışmıyorlar?" meslek sahibi olduktan sonra "ne zaman evlendiriyorsun çocukları?"falan filan.

bu liste böyle uzar gider.
o yüzden hayatına bak canım.kulaklarını tıka hiç birşeyi dinleyipte moralini bozma.herşey stresten kaynaklı.​

evet bu gerginlik dahada insanı yoruyo ama iste elimde degil üzülmeden edemiyorum cok hassas oldugum bir konu olunca cok kırılıyorum..

:)gülümsettin beni cok sagol ...yasamayan anlamıyo galiba hissedilen acıyı boslugu okadar zor zamanlardan geciyorum ki ama yanımda bir destekcim bile yok aslında ...

aynen canım bizim gibi yaşamayanlar anlamaz zaten anlıyormuş gibi yapanlarda ancak akıl vermeye çalışır boşver yalnız değilsin canım senin benim gibi bebiş isteyen çok rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhh:16:

AMİN...söyle evde kosusan bir cocugum olur ins iyi bir anne olurum bu yasadıklarımı hic unutmicam bi cocuk sesine hasret kaldıgım günleri geceleri hic unutmicam ki dahada iyi bir anne olmaya calısim RABBİM evladınızı korusun sagolun ...

kıyamam canım yaa ağlattın beni...amin Allahım hepimizin evlatlarını korusun ve eminim ki sen çok çok iyi bir ANNE olacaksın yüce RABBİM en tez vakitte hayırlısı ile kucağına bebeğini almayı nasip eder inşallah,,hep dua et canım yüce RABBİM kullarının dualarını karşılıksız bırakmaz.

gercektende öyle ..ailemde uzakta kimse yok yanımda ha diyince gelebilecek kimsem yok yani iste komsu olanlarıda gördük ben hep onun yanındaydım zor günlerinde ama o sagolsun ...

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım canım bende gurbetteyim kimseyle görüşmüyorum artık bebek konusu yüzünden hepsini rabbime havale ettim yani evin içinde ölsem kapımı çalacak kimse yok,dost yok canım boşver rabbim bizlere de evlat verecek inşallahhhhhhh:14:

aynen canım bizim gibi yaşamayanlar anlamaz zaten anlıyormuş gibi yapanlarda ancak akıl vermeye çalışır boşver yalnız değilsin canım senin benim gibi bebiş isteyen çok rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhh:16:

AMİN.. canım RABBİM yüzümüzü güldürsün ins ..

kıyamam canım yaa ağlattın beni...amin Allahım hepimizin evlatlarını korusun ve eminim ki sen çok çok iyi bir ANNE olacaksın yüce RABBİM en tez vakitte hayırlısı ile kucağına bebeğini almayı nasip eder inşallah,,hep dua et canım yüce RABBİM kullarının dualarını karşılıksız bırakmaz.

İNS.canım sagol RABBİM yüzümü güldürür ins. ..kimseye söyleyemiyorum bunları icimde büyüyüp duruyo gittikcede derinlesiyo bu bosluk ..insanlara bakıyorum evlatlarına nasıl kızıyolar yoktan yere bazıları siddet bile uyguluyo bagırıyo bense ölüyorum bi bebegim olsun diye yoklugunu bilmiyosunuz ki kıymetini bilin diyorum icimden ama sadece icimden ...hayat iste dua edicez gerisini ALLAH bilir ...

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım canım bende gurbetteyim kimseyle görüşmüyorum artık bebek konusu yüzünden hepsini rabbime havale ettim yani evin içinde ölsem kapımı çalacak kimse yok,dost yok canım boşver rabbim bizlere de evlat verecek inşallahhhhhhh:14:

ins. canım ya tez vakitte müjdelesek burdan nede gùzel olur umut iste her zaman azda olsa yeseriyo bi yerden yoksa yasanmıyo ...bende evden cıkmicamda kvdem altta oturuyo mecburen hayatın akısına uyuyoruz ...

AMİN..yok yaptırmadır ilk 2 sene istemedik sonra 1 sene olmadı doktra gittim polip varmıs bende aldırdım engellemistir gebeligi gencsin bekle dedi doktrum 1senede oyle gecti iste son senede testler falan bakalım simdi esimin tedavisi baslicak nolucak görücez ...hayırlısı

Herseyin hayirlisi olsun... insallah hepimizin bebekleri olur

AMİN İNS.ben inanıyorum bir gün benimde bir yavrum olucak ama o zamana kadar RABBİM güc versin kuvvet versin dayanabilim bu yokluga ...

Ayyy cnm benim coook güzel yazmissin gercekdende öyle ALLAHIM bize anne olmayi
nasip etsin ve ozamana kadar güc kuvvet versin insallah herseyinnnn hayirlisi olur hepimiz icin...

Back
X