moralim çok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim bildigin markette satilan zeytinyağli sabunlar. Sivi olan değil ama. İyi bi marka alip deneyebilirsin. Benim saclarimida gurlestirmisti zaten baya sacim var iyice gurlesince birakmistim :KK70: bi ayda azalmaya basliyor inşallah isine yarar

Ecz. D vitamini ile ilgili bir şeyler bakıcam onu da alırım.. biraz da öyle deneyeyim saç diplerimde de başladı en azından büyümesine engel olabilirim inşallah.. çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim.. bana hiç iğne demediler.. her gittiğim doktor bir sürü ilaç verdi hep aynı ilaçlar verildi.. şampuan nemlendirici kremler ve haplar hariç bir şey verilmedi..
Size de çok geçmiş olsun inşallah ben de bir çözüm yolu bulabilirim.. dediğiniz gibi kesinlikle en büyük dostu stres bu hastalığın
Hangi şehirde oturduğunuzu yazarsanız belki aynı ilde olup faydasını görmüş iyi bi doktor önerebilecek arkadaşlar çıkabilir.

Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun
Denizli pamukkale' de ne yaptınız anlayamadım.. Denizli'ye daha önce hiç gitmedim ne yapmam gerekiyor

Pamukkaledeki sulara girdim ordaki havuzların dibine çökmüş tortularını ellerime ve ayaklarıma sürdüm, kanalın içinden su akıyor o kanala girip içine falan oturmuştum.

Sizi cok iyi anliyorum aybi durum kuzenimin nisanlisinda vardi belki inanmayacaksiniz ama kirpi eti yedi ve tamamen gecti.beyazlamis yerleri geciriyor mu bilmiyorum ama durdurduguna eminim.hatta babasinin kendi avcilik deneyimi falan vardi o avladi derisini yuzdu falan.cok igrenc biliyorum ama gecmesi icin bence denemelisiniz.

Sizi cok iyi anliyorum aybi durum kuzenimin nisanlisinda vardi belki inanmayacaksiniz ama kirpi eti yedi ve tamamen gecti.beyazlamis yerleri geciriyor mu bilmiyorum ama durdurduguna eminim.hatta babasinin kendi avcilik deneyimi falan vardi o avladi derisini yuzdu falan.cok igrenc biliyorum ama gecmesi icin bence denemelisiniz.

Of of ben doğuştan vejetryanı... hayatım boyunca hiç et, tavuk, balık yemedim tadlarınıda bilmiyorum ben kirpiyi yersem ölürüm her halde :) Tamameb kurtuldu mu onu yiyince şimdi. Benim annemde de var onda deneyebilirim iyi geldiyse

Herkese merhaba,
İş yerinde olduğum için hemen konuya giriyorum.
2 yıldır sedeflerimle mücdadele veriyorum.. bir çok doktora gittim tam tamıyla kurtulamadım.
2 gündür ilk defa dudak kenarımda ve çenemde çıktı.. moralim aşırı bozuk. Allah başka dert vermesin ama yüzümde çıkınca sabaha kadar uyuyamadım.
Sızde ve çevrenizde geçen biri var mı? Kurtulamayacak mıyım ben :KK43:
Benim ki çok yoğun olmuyor seyrek seyrek çıkıyor. Ama yüzüme ve saç diplerime sıçramaya başladı ilerlerse ve büyük yaralar oluşur diye korkuyorum :KK43:
Bacaklarımda iki yerinde var 1 yıldır geçmiyor büyümüyorda geçmiyorda.
İstanbul da yaşıyorum Ankara'da bir doktor varmış oraya gidicem.. ama artık kesin bir çözüm istiyorum :KK43:
Bilen biri varsa yardım ederseniz çok sevinirim..

Kardeş ben bunun çözümünü biliyorum ama senin bilmemen lazım. Yani senden habersiz yapılması lazım. Ben yiğenime yaptım iyileşti ve ileri derece olan biri vardı, hanımına söyledik nasıl yapılacağını ve allahın izniyle şifa buldu. Senin bir yakınını tanımış olsam ona söylerdim. Üzgünüm geçmiş olsun.

Of of ben doğuştan vejetryanı... hayatım boyunca hiç et, tavuk, balık yemedim tadlarınıda bilmiyorum ben kirpiyi yersem ölürüm her halde :) Tamameb kurtuldu mu onu yiyince şimdi. Benim annemde de var onda deneyebilirim iyi geldiyse
Simdi anneme sordum hatta emin olmak icin beyaz olan yerleri bile gecmis,bildiginiz haslayarak yemis. Biraz kotu olabilir gercekten ama kurtulmak icin birebir kesin hilgi :)

Simdi anneme sordum hatta emin olmak icin beyaz olan yerleri bile gecmis,bildiginiz haslayarak yemis. Biraz kotu olabilir gercekten ama kurtulmak icin birebir kesin hilgi :)

Yeni gördüm mesajınızı akşam anneme söyleyeceğim o yapsın bari.. annemin ki aşırı yoğun eklem yerlerinde falan hatta onu gördükçe daha kötü oluyorum.. çok teşekkür ederim.

Kardeş ben bunun çözümünü biliyorum ama senin bilmemen lazım. Yani senden habersiz yapılması lazım. Ben yiğenime yaptım iyileşti ve ileri derece olan biri vardı, hanımına söyledik nasıl yapılacağını ve allahın izniyle şifa buldu. Senin bir yakınını tanımış olsam ona söylerdim. Üzgünüm geçmiş olsun.

Çok merak ettim şimdi.. :) bence siz yöntemi yazın belki buradaki arkadaşlar tanıdıkları sedef hastalarına yapabilirler..

Çok merak ettim şimdi.. :) bence siz yöntemi yazın belki buradaki arkadaşlar tanıdıkları sedef hastalarına yapabilirler..

Canım yılan derisi yedirilmesi lazım. Yiyen kişinin hiç haberi olmaması lazım. Benim bir tanıdığım eşinin kolları ileri düzeydi ona uyguladı ve yıllardır çıkmıyor.. Zaten bana deriyi bulanda, tavsiye eden de oydu.

Canım yılan derisi yedirilmesi lazım. Yiyen kişinin hiç haberi olmaması lazım. Benim bir tanıdığım eşinin kolları ileri düzeydi ona uyguladı ve yıllardır çıkmıyor.. Zaten bana deriyi bulanda, tavsiye eden de oydu.

:KK57::KK57:
habersiz yedirmek..

kötüymüş.

benim böyle bir hastalığım olsaydı şifa getireceğini bilseydim denerdim.

inşallah konu sahibi de tüm çekenler de kolayca kurtulur.

:KK57::KK57:
habersiz yedirmek..

kötüymüş.

benim böyle bir hastalığım olsaydı şifa getireceğini bilseydim denerdim.

inşallah konu sahibi de tüm çekenler de kolayca kurtulur.

Ben yiğenime yedirdim ve cidden geçti. Haberli olsaydı hayatta yemezdi:eek:

Canım ya, gıda intoleransı gibi bir test yapsan, sana yaramayan şeyleri yemesen acaba faydası olmaz mı?

Nette biraz okudum da, bir kız bazı gıdaları keserek sedeften kurtulduğunu söylüyor.

Özellikle domates ve içinde domates bulunan herşey, biberin her türü ( kara biber hariç) , patates ve yine patates içeren gıdalar, sigara ve patlıcan tamamen hayatından çıkarılmalıymış.

Healing Psoriasis, by John O. A Pagano DC diye bir kitap varmış, bilmiyorum Türkçesi de var mı...

Oo o çok fena annem için düşünmüştüm ama ben hayatta yapamam annem bilse hayatta yemez dediğiniz gibi kişinin kesinlikle bilmemesi gereken bir şey.. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi helal olsun bulana.

Canım ya, gıda intoleransı gibi bir test yapsan, sana yaramayan şeyleri yemesen acaba faydası olmaz mı?

Nette biraz okudum da, bir kız bazı gıdaları keserek sedeften kurtulduğunu söylüyor.

Özellikle domates ve içinde domates bulunan herşey, biberin her türü ( kara biber hariç) , patates ve yine patates içeren gıdalar, sigara ve patlıcan tamamen hayatından çıkarılmalıymış.

Healing Psoriasis, by John O. A Pagano DC diye bir kitap varmış, bilmiyorum Türkçesi de var mı...

Ben domates ve acı yiyince sedef yerlerim çok kaşınıyor internetten baktım ters tepebiliyormuş çok haklısınız tetikleyen şeyleri bilmem lazım.. normal hastanelerde bu testi yapabiliyor muyum? bu arada çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X