Moralim çok bozuk :(

Merve bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
41
4
1
30
Bundan 1 hafta önce eşim istanbula cuma gününe ablamin yanına gidecez biletleri aldim dedi bende tamam dedim neyse herseyi hazirladik cuma günü geldi gece uçağımız kalkacak aksam 4 te haber geldi dedem vefat etmiş diye sonra bende istanbula gitmek istemedigimi dedemin cenazesine gidecegimi soyledim ve bu yüzden eşim benimle kavga etti bana oraya gidip konusmani istemedigim kisilerle gorusmeyecegimi ve bana birçok laflar edip beni oyle gonderdi neyse gittim esim bana çarşamba gününe istanbula gidecez dedi yine tamam dedim sorun cikarmasin diye carsamba günü istanbula geldik suandada istbll daym simdide geldik geleli evdeyim görüncemlerde esim ise dışarda gezmekte kafayi yemek üzereyim burda hani disariya çıkıp biraz dolassam belki kafam dagilir ama 4 gündür burdayz ve ben sadece 2 defa çıktım dışarıya oda bi defa esimle arabayla sonra tekrar eve digerinde ise gorumcemle
eşimle bunun için tartisiyorum beni eve hapis etmek icin mi getirdin diye sizce bos yere mi sorun cikariyorum

Aynen ya niye geldiniz istanbula is icin mi gezmeye mi

Kendi dedesi olse eşinden taziyeye hizmet etmesini bekler. Ve eminim ki sizde gidip gunlerce kalip elinizden geleni yaparsiniz. Ama sizin dedeniz esinizin pek te umrunda olmamis demek. Boyle bir durumda benim de derdim Istanbuli gezmek olmazdi. Sonucu ne olursa olsun ailemin yaninda kalir onlara destek olurdum

Yani moraliniz bunun için değilde ( biraz çocukça geldi bana hatta benim konumdan bile daha çocukça :KK53: ) dedenizin cenazesi için bozulmalısınız..
Dedenin cenazesi daha önemli değil mi ?o_O

Evet vicdanini sizlatmak icin söylüyorum ,cenaze törenleri o kişilere yapilan son görevdir tekrari yoktur telafisi yoktur ve bu kisi senin deden !seni bu törenden mahrum bırakan kişide kocan olacak adam
Ama yok gez sen istanbulu tavaf et enine boyuna
Katılıyorum..
Yani komik oldu konu sahibesi şu üzülme durumun. Bende bişe oldu sandım.

Back
X