- 19 Ekim 2015
- 41
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Merve bozkurt
Bundan 1 hafta önce eşim istanbula cuma gününe ablamin yanına gidecez biletleri aldim dedi bende tamam dedim neyse herseyi hazirladik cuma günü geldi gece uçağımız kalkacak aksam 4 te haber geldi dedem vefat etmiş diye sonra bende istanbula gitmek istemedigimi dedemin cenazesine gidecegimi soyledim ve bu yüzden eşim benimle kavga etti bana oraya gidip konusmani istemedigim kisilerle gorusmeyecegimi ve bana birçok laflar edip beni oyle gonderdi neyse gittim esim bana çarşamba gününe istanbula gidecez dedi yine tamam dedim sorun cikarmasin diye carsamba günü istanbula geldik suandada istbll daym simdide geldik geleli evdeyim görüncemlerde esim ise dışarda gezmekte kafayi yemek üzereyim burda hani disariya çıkıp biraz dolassam belki kafam dagilir ama 4 gündür burdayz ve ben sadece 2 defa çıktım dışarıya oda bi defa esimle arabayla sonra tekrar eve digerinde ise gorumcemle
eşimle bunun için tartisiyorum beni eve hapis etmek icin mi getirdin diye sizce bos yere mi sorun cikariyorum
eşimle bunun için tartisiyorum beni eve hapis etmek icin mi getirdin diye sizce bos yere mi sorun cikariyorum