Moralim çok bozuk

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Bu akşam biraz fazla oldu farkındayım canım çok sıkkın,dün nişanlımla teknoloji mağazasını gezerken tvlere bakıyoduk dj kız müzik yapıyodu oynuyodu güzel bi kızdı,sonra nişanlımın oraya baktığını gördüm suratım düştü tartıştım orda o dalgaya aldı kızdırdı beni,bugünde bikaç saat uyudu ben yalnız kaldım sıkıldım az önce sıkıldığımı söyledim allah allah nedenki hiç olmazdı diye dalga geçti bende evet ilk defa oldu madem ilgilenmiyosun benimlede konuşma git dj kızı izle dedim oda öff sıktın ama dedi bende evet sıktım napıcaksın dedim dj kızı açıp izlicem çare yok dedi ne halin varsa gör defol dedim hiçbişey demedi o kadar kızgınımki

Haksızsınız bence. Durduk yere adama sarmışsınız.
Az kendinize güvenli davranın ki size saygı duyulsun

Arkadas kiskancliginda dozaji olmali ya bu nedirrr.. Adam uyuyo niye uyuyo kiza bakiyo niye bakiyoo.. Uf ki ne uff... Ufukta ayrilik goruyorum.. Biraz relax

Bu kadarda kıskançlık olmaz. Dışarı çıktığında gözlerini kapatın etrafa bakmasın. Hatta evden dışarı cıkartmayın bence.

Sen daha sdami elinden kaciramadin mi ?actigin konulara denk geldikce bakiyorumda adamda peygamber sabri varmis senin yaptigin manyakliklari okurken bana afakanlar basiyor adam iyi cekiyor seni...

Bence altta yatan başka bi neden var.
Önceden guveninizi sarsacak biseymi yaptı nisanliniz?
Yoksa dj kıza baktı diye bu kadar tepki gostermeniz abartı.

Valla açtığı hic bir konuya inanmiyorum, hadi konu sahibi gerçek diyelim Nisanli nasil gercek olabilir

Ben artık bu konuları dalga geçmek için açtığını düşünüyorum. Bu kadar abartılı saçmalama olmaz. Hadi oldu diyelim bunlara katlanan biri olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…