moralim çok bozuk

Zor kızı oynamışsın o da ısrarcı olmamış
Bu sefer kaybetmek istemiyorum diyosun
E o zaman kahve içme davetini reddetmeseydin

Bu ne adamda belirsizlik yok sizde var
İlk defa okuduğum şeyi düzgün yazılmasına rağmen anlamadım.
2 gü n sonra nasıl değişti duygularınız

Bu ne adamda belirsizlik yok sizde var
İlk defa okuduğum şeyi düzgün yazılmasına rağmen anlamadım.
2 gü n sonra nasıl değişti duygularınız
Duygusu hep varda çaktırmıyo
Hani her kahve içelim yazana tamam demem, hatta tanımadıklarımla yazışmam bile tamam mı ben zor kızım demiş
Çocuk ta tamam deyince hüsran oluşmuş, zor kızların peşinde koşturulur ya hani bu çocuk neden koşmuyo demek ki aman aman bi hissi yokmuş diyo

Hani orda
Zor kızı oynamışsın o da ısrarcı olmamış
Bu sefer kaybetmek istemiyorum diyosun
E o zaman kahve içme davetini reddetmeseydin
Hani orda ben ille de tanısalım havası olusturmak istemedim.Belki de aa bak kız alttan alttan görüsek diyo deyip beni meraklı sanmasın istedim.Sadece öyle herkesle sohbet eden biri imajı olmasın diye on kere belli ettim tanısmadığımızı.Kahve teklifini ise anlamadım.Yani okulda bi sekilde karsıma cıkıp hadi bi cay icek kantinde diyebilirdi.Dısarıyı kastetti sanırım.off ben belli edemiyom duygularımı.Sürünmeye mahkumum.

Bence ergence davranan sizsiniz.
Çocuk konuşmaya çalışmış yok ben tanımadıklarımla konuşamam vs demişsiniz.
Hem tersleyip hem kaybetmek istemiyorum demek de ayrı komedi.
Ablanız sil diyor kankanız şutla diyor, aman tanrım boylar aynıysa olmaz zatennnnn :KK35:

Onlarca kez asik olacak defalarca terk edip terkedileceksin.

Bosver:KK14:

Yasinin gencliginin tadini cikar. En guzel kitaplari oku. Cok guzel kisileri tani. Guzel yerler gor:KK14:

Hani her kahve içelim yazana tamam demem, hatta tanımadıklarımla yazışmam bile tamam mı ben zor kızım demiş
Çocuk ta tamam deyince hüsran oluşmuş, zor kızların peşinde koşturulur ya hani bu çocuk neden koşmuyo demek ki aman aman bi hissi yokmuş diyo

Duyguların matematiği stratejisimi olurmuş.
Olduğunu düşünenlerin sonu bu demekki o_O
Tşk ederim aydınlandım :KK58:

Allah razı olsun kardes

Bence ergence davranan sizsiniz.
Çocuk konuşmaya çalışmış yok ben tanımadıklarımla konuşamam vs demişsiniz.
Hem tersleyip hem kaybetmek istemiyorum demek de ayrı komedi.
Ablanız sil diyor kankanız şutla diyor, aman tanrım boylar aynıysa olmaz zatennnnn :KK35:
Yani gıcık göründüğümün farkındayım.Bendeki sorun neyse cözmemk istiyorum

Biri benide böyle terslese bende dahada konusmam o insanla. Biraz sabirli olmakta fayda var. ERgence davranan sen olmussun hic kusura bakma

Hani orda

Hani orda ben ille de tanısalım havası olusturmak istemedim.Belki de aa bak kız alttan alttan görüsek diyo deyip beni meraklı sanmasın istedim.Sadece öyle herkesle sohbet eden biri imajı olmasın diye on kere belli ettim tanısmadığımızı.Kahve teklifini ise anlamadım.Yani okulda bi sekilde karsıma cıkıp hadi bi cay icek kantinde diyebilirdi.Dısarıyı kastetti sanırım.off ben belli edemiyom duygularımı.Sürünmeye mahkumum.
Ona da böyle mi yazıyosun
Gel çay içek, istemiyom filan yani :KK53:
Neyse fazla nazlayamam demiş bence çocuk..

Back
X