- 21 Aralık 2015
- 120
- 8
- 11
- 32
- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
Hoslanan erkek niye bakar konuşmaz ki ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygusu hep varda çaktırmıyoBu ne adamda belirsizlik yok sizde var
İlk defa okuduğum şeyi düzgün yazılmasına rağmen anlamadım.
2 gü n sonra nasıl değişti duygularınız
Hani orda ben ille de tanısalım havası olusturmak istemedim.Belki de aa bak kız alttan alttan görüsek diyo deyip beni meraklı sanmasın istedim.Sadece öyle herkesle sohbet eden biri imajı olmasın diye on kere belli ettim tanısmadığımızı.Kahve teklifini ise anlamadım.Yani okulda bi sekilde karsıma cıkıp hadi bi cay icek kantinde diyebilirdi.Dısarıyı kastetti sanırım.off ben belli edemiyom duygularımı.Sürünmeye mahkumum.Zor kızı oynamışsın o da ısrarcı olmamış
Bu sefer kaybetmek istemiyorum diyosun
E o zaman kahve içme davetini reddetmeseydin
Duygusu hep varda çaktırmıyo
Hani her kahve içelim yazana tamam demem, hatta tanımadıklarımla yazışmam bile tamam mı ben zor kızım demiş
Çocuk ta tamam deyince hüsran oluşmuş, zor kızların peşinde koşturulur ya hani bu çocuk neden koşmuyo demek ki aman aman bi hissi yokmuş diyo
Allah razı olsun kardesDuygusu hep varda çaktırmıyo
Hani her kahve içelim yazana tamam demem, hatta tanımadıklarımla yazışmam bile tamam mı ben zor kızım demiş
Çocuk ta tamam deyince hüsran oluşmuş, zor kızların peşinde koşturulur ya hani bu çocuk neden koşmuyo demek ki aman aman bi hissi yokmuş diyo
Yani gıcık göründüğümün farkındayım.Bendeki sorun neyse cözmemk istiyorumBence ergence davranan sizsiniz.
Çocuk konuşmaya çalışmış yok ben tanımadıklarımla konuşamam vs demişsiniz.
Hem tersleyip hem kaybetmek istemiyorum demek de ayrı komedi.
Ablanız sil diyor kankanız şutla diyor, aman tanrım boylar aynıysa olmaz zatennnnn![]()
Ona da böyle mi yazıyosunHani orda
Hani orda ben ille de tanısalım havası olusturmak istemedim.Belki de aa bak kız alttan alttan görüsek diyo deyip beni meraklı sanmasın istedim.Sadece öyle herkesle sohbet eden biri imajı olmasın diye on kere belli ettim tanısmadığımızı.Kahve teklifini ise anlamadım.Yani okulda bi sekilde karsıma cıkıp hadi bi cay icek kantinde diyebilirdi.Dısarıyı kastetti sanırım.off ben belli edemiyom duygularımı.Sürünmeye mahkumum.
Rica ederimDuyguların matematiği stratejisimi olurmuş.
Olduğunu düşünenlerin sonu bu demekki
Tşk ederim aydınlandım![]()
Hadi ya oda üzüldüğünü belli etmis dimi o paylastigi video resim falan.Dedi ya icimde tuhaf bisey oldu dediBiri benide böyle terslese bende dahada konusmam o insanla. Biraz sabirli olmakta fayda var. ERgence davranan sen olmussun hic kusura bakma
Belki de senle ilgisi bile yoktur o videonunHadi ya oda üzüldüğünü belli etmis dimi o paylastigi video resim falan.Dedi ya icimde tuhaf bisey oldu dedi
Bana sacma geliyo kanka gibi muhabbet ediyoz ama görüsmüşlügümüz yok dedim.Aha bide kanka ilistirmisim hay Allah beniOna da böyle mi yazıyosun
Gel çay içek, istemiyom filan yani
Neyse fazla nazlayamam demiş bence çocuk..
İşte kankanla durup 5 sn kapıda dikilip selam verecek mi diye bekliyosun ya, onu yapmaYani gıcık göründüğümün farkındayım.Bendeki sorun neyse cözmemk istiyorum
Hemi ya ama konusmadan bi saat sonraBelki de senle ilgisi bile yoktur o videonun
Utandım ya o adım atsın istedimİşte kankanla durup 5 sn kapıda dikilip selam verecek mi diye bekliyosun ya, onu yapma
Sen selam ver madem