moralim çok bozuk

O
benim görüşüm bu istememiş bence. istese sen zaten razısın. yapması gereken tek şey gelip bi merhaba, çay kahve içelim demek. bunu bile diyemeyen adama herşeyisen mi öğreteceksin? ama tercih meselesi sonuçta. burada çeşitli yprumlar var bu kadar düşüneceğine sana en yakın gelen şeyi yap. belkide bu kadar düşünmene değmez :)
O bu kadar düsünmüyo kesin.Baksana sallamadı bile.

hayir öyle deme. Öncelikle sen ne istedigine karar ver. Sen bu cocukla konusmak istiyormusun istemiyorsmusun? Kusura bakma gecen gün seni istemeyerek tersledim gibi birsey. Zira yaptigin gercekten ergence olmus.
Benle zaman geciriyo sanıyodum.Aslına bakarsan o kadar laftan sonra tamam kusura bakma deyip geri cekilebilirdi ama adım attı dimi

Benle zaman geciriyo sanıyodum.Aslına bakarsan o kadar laftan sonra tamam kusura bakma deyip geri cekilebilirdi ama adım attı dimi

ama sen istiyorsun ki yine o özür dillesin pesinden kossun. Yazacakmi acaba diye daha cok beklersin. Terslemissin, cocuk cay icmege davet etmis onuda kabul etmemissin. Kusura bakmada niye daha pesinden kossun. Kendini onun yerine bir koy diyorum sana, sen daha söyle demeliydi yapmaliydi. Hayir yani niye öyle yapsin senin egon tavan yapsin diyemi? Dedigim gibi önce ne istedigine karar verde öyle harket et.

seni tanımıyorum demişsin tanışalım o zaman diyince de yok demişsin böyle tepki vermesi normal. ama faceden silmeler engellemeler de gereksiz bence bi süre böyle takılın elbet bi gün aynı masada oturursunuz o zaman selamını verirsin bi bakarsın eğer konuşuyosa tanışmış olursunuz :KK45: konuşmuyosa da istemiyo demektir

Çok alemsin
Bazı cümlelerini okurken şaka yaptığını sanıyorum
Çocuğa da sert yapıyosun, tanışmıyoruz diyosun kahve içemeye çağırıyo gelmem hatta yazışmam bile diyosun
Sonra neden yazmadı diyosun :KK53:

Çok alemsin
Bazı cümlelerini okurken şaka yaptığını sanıyorum
Çocuğa da sert yapıyosun, tanışmıyoruz diyosun kahve içemeye çağırıyo gelmem hatta yazışmam bile diyosun
Sonra neden yazmadı diyosun :KK53:

bence son derece ciddi. Istiyorki cocuk pesinden kossun. Ne yaparsa yapsin, her yaptigi yanlis cocugun, dogruyu yapma dahi sansi yokmus vallahi :)

Oyyy oyy valla bende bi sorun var ama.

Yasin kac bilmiyorum. Ama herseyden önce ne istedigine karar vereceksin, birde baskalarinin dediklerine fazla kullak asma. Ben genelde kendi kafama estigini yaparim ama ne zaman baskasinin dedigini yapsam sonradan uyuz olurum kendime :). Sana nasil davranilmasini istiyorsan karsindaki insanada öyle davran baktin karsindaki bir öküz yol verirsin. Ama tersleyerek, cikisarak bir yere varamazsin. Öyle o sürekli pesimden kossun diye beklemekte cok sacma. Her zaman kacan kovalanir diye birsey yok.

Yasin kac bilmiyorum. Ama herseyden önce ne istedigine karar vereceksin, birde baskalarinin dediklerine fazla kullak asma. Ben genelde kendi kafama estigini yaparim ama ne zaman baskasinin dedigini yapsam sonradan uyuz olurum kendime :). Sana nasil davranilmasini istiyorsan karsindaki insanada öyle davran baktin karsindaki bir öküz yol verirsin. Ama tersleyerek, cikisarak bir yere varamazsin. Öyle o sürekli pesimden kossun diye beklemekte cok sacma. Her zaman kacan kovalanir diye birsey yok.
Evet doğru diyosun ama ifade edemiyom kendimi ben

Evet doğru diyosun ama ifade edemiyom kendimi ben

O kadarda zor degil aslinda. Sana kos cocuga acil demiyoruz. Biraz daha sakin ve sabirli olursan hersey zaten yolunu bulur. Birseyin olacagi varsa olur ama böyle yaparsan olacagi varsada olmaz ;) Kac yasindasin? Benim kiz kardesim 19 yasinda öyle tars öyle atarli biri ki ben bile tahamül edemiyorum bazen kendisine.

O kadarda zor degil aslinda. Sana kos cocuga acil demiyoruz. Biraz daha sakin ve sabirli olursan hersey zaten yolunu bulur. Birseyin olacagi varsa olur ama böyle yaparsan olacagi varsada olmaz :KK66: Kac yasindasin? Benim kiz kardesim 19 yasinda öyle tars öyle atarli biri ki ben bile tahamül edemiyorum bazen kendisine.
İkimizde 22 yasındayız 23 olucaz

Back
X