moralim çok bozuk :(

Mutlu ol bebeğini düşün moral bozukluğu bebeğe zarar verir zarar verir derken oda mutsuz olur

zaten onu dusunuyorum... beni haftada ıkı gun gördüğüyle biliyor. elimden geldiğince pozitif oluyorum bazen aserdiğim seyi bile söylemiyorum mevsimi degil ya da bulamaz diye... daha bı suru sey. onun beni kıskanıp karıstıgı kadar ben ona karısmıyorum. ben tesetturlu oldugum ve pardesu gıydıgım halde hala karısacak seyler buluyor. ama ona karısınca ya da baska bı sekılde dıle getrınce ınadına yapıyor..

Beklentiye girme eşinden neden giresin adam almam hediye vs diyormuş neden bekleyesin

Kv şunu almadı vs yi de unutun ya almasın

Üniversite mezunu işi gücü olan insansınız Kv nin kullanılmış onuna bununa mı muhtaçsınız

Şunun eksik vs derse alsaydın olurdu der sokarsın lafını ama almadı diye üzülmeye değer mi

Eşin uzakta bu da sizi germiş

Dobralığın vıdı vıdı boyutuna gelmiş olabilir

belkıde haklısın... ondan bısey beklemeyelı uzun zaman oldu zaten

Oncelikle Allah rahmet eylesin annecigini :-( Bak şöyle düşün sen de artık annesin. Kendini güçsüz hissetme. Kv ile arana mesafe koy. He he de istediğini yap. Dobra olabilirsin ben böyleyim de çık işin icinden. Bak sen sinirlenirsin ama onlara hiçbir şey olmaz. O yüzden dobraysan dobrasin o kadar. Söyle lafını onlar düşünsün;-)

canım bende senin gibi evlendim ve hemen hamile kaldım bu zorlu bişi ne kadra o insanı tanısanda ki ben eşimi 8 senedir falan tanıorum ... oncelikle eşine uyum sağlamaya çalış ve onun soylediklerini yap bu kabullenmek diil bunu bil çünkü bebeğin senin stresini yaşıo emin ol doğunca anlıycaksın stresli bebeklerde kolik olma durumu fazla ... sakinleş ve herşeye olumlu tarafından bakmaya çalış kvler hep boyle benimkide beter yani sorsan melektir saftır ... evlilik oturana kadar sakinliğini korumaya çalış bunun doğumu lohusalığı var kendini yıpratmaya değmezzzzz....

Tesekkurler canim.... sadece esimin anlamasini istiyorum annem yok kardeslerim babam uzakta ben yalnizim senin destegine ihtiyacim var diyorum.,, esim annesi hakkinda hic bi elestiriye acik degil. Bisey dedim mi susuyo tamm sus bana anlatma diyo. Sonrada bi derdim oldu mu ben esinim anlatmiyosun diyo gel de anlat. :-(

Esin annesinin haksiz olduğunu bilse bile sana söylemez ki. Bir de soylese ne olacak ki. Kaç yasinda kadın degismez maalesef. Sen güçlü ol ama. Kv bilemesin zayif tarafını.

Sakinlrsmeye calisiyorum aslinda sakin bi yapim var ama bazen cileden cikartiyolar. Kv. Sogumamin sebebi bi aylik evliyken koydeydim kaynanamin yannda kaynim.nisanli ve eltim ve annesindeydik eltimin annesi yazik kiyamam napsin yetimim kaynanasina sigindi siginti gibi ddi.deme sebebi de bixim kocamla ayri evimiz varken ben tekim diye kaynanamin salonunda yattim o yuzden. Kaynnm bu lagin karssnda agzini acmadi duymamazliktan geldi. Gecende bunu deyince yetim degil misin ddi ne aliniyon ddi. :'(

Esin annesinin haksiz olduğunu bilse bile sana söylemez ki. Bir de soylese ne olacak ki. Kaç yasinda kadın degismez maalesef. Sen güçlü ol ama. Kv bilemesin zayif tarafını.

Allahtan uzaktayim da gormuyom yuzlerini... benim adam anneci biraz o yuzden agzini acmaz. Ya annesine kizsin soylesin demiyom ki.bende sadece anlattigimda en azindan lafta da olsa bi kac cunle.soylesin beni destekl3sin ama yok.

erkeklerin annesine kesinlikle laf söylemeyeceksin, haklı da olsan çünkü ;
çocukluğunda nasıl annesi onu suçlu bile olsa koruyup kolladı ,erkek bunu bir görev biliyor,biliyorum annem suçlu diyor ama içinden. Çünkü erkekler bunu itiraf edemezler.
eğer zarar görürsen sessiz, alttan çaktırmadan, gülerek,şakayla karışık.
ama ne olursa olsun eşine belli etmeden yapacaksın.

valla benim bir iddiam var oda şuuu : eger evli bir çift, kadın hamile veya lohusayken baoşanmazsa daha da bosanmaz!!!!
bunu hamıleyken yasadıgım hormonların tavan yaptıgı donemlerden bılıyorum....
kendımı tanıyamamıstım resmen...su an hamılesınız ve daha da alıngan olabılırsınız...ve zaten farkındasınızda...
umarım sızı yıpratmadan kolayca atlatırsınız...
sevgılıyken göze hos gorunun seyler ( sızdekı dobralık gibi ) evlenınce aynen dedıgınız gıbı karsı tarafa eksi bi ozellıkmıs gıbı de gorunebılıyor...bunu evlenen her cıft bı sekılde yasamıstır, karikatürü bile var.. erkeklerin yapısında var bence bu..
kendınızı ve bebegınızı uzmeyın, umarım hersey yoluna girer

Ahh canim o dedigin oyle zor ki sakayla alttan laf sokmak hic tinlamiyo tepki bile vermiyo oyle deyince

Ahh canim o dedigin oyle zor ki sakayla alttan laf sokmak hic tinlamiyo tepki bile vermiyo oyle deyince
çünkü onlar çakal, sen tepki vermesini mi bekliyorsun bağırıp çağırmasını ne dedin sen diye üzerine atlamasını falan mı yok öyle kaynana
sen söylemen gerekeni söyle çekil, çok beklentiye girme o anı idare etmeyi biliyor
kv ler hiçbir zaman saç baş geline dalmaz biliyor musun, onlar yılların tecrübesi ile öğreniyorlar bunu, kvler gelinlerle kavga edip oğullarının ağzına laf vermezler çünkü onlar oğulcuklarının gözünden melek olarak kalmalı ki her dediğini yaptırabilsin mağduru oynamalı ki her zaman onun tarafında dursun oğlu
sen ona bu fırsatı verme, ah oğlum gelin bana böyle böyle dedi demez hiçbir zaman ama mağdur olduğunu bol gözyaşı ile süsleyerek oğluna baskı yapar.
akıllı olmak stratejik olmak çok iyi tavsiye ederim kazanırsın

Esim hamile oldugum icin gercekten fazlasiyla anlayisli ae.baz3 ttugu

Umarim atpatiriz. Bana karsi anlayisli ve sevecen ama konu ailesiyke ilgiliyse yada hosuna gitmeyen biseyse sanki karsinda tas var duvar var.

eşimde aynen öyleydi bunu aşmamız yıllar sürdü malesef.. asla annesıne veya ailesinden birine laf söyletmezdi, fakat zamanla anladı ki karşı taraf aklıbasında olunca zaten gerek kalmıyor...artık eskısı gıbı dırek savunmaya gecemıor..
sanırım buna zaman gerekıyor...

Esim hamile oldugum icin gercekten fazlasiyla anlayisli ae.baz3 ttugu

Umarim atpatiriz. Bana karsi anlayisli ve sevecen ama konu ailesiyke ilgiliyse yada hosuna gitmeyen biseyse sanki karsinda tas var duvar var.

Aynen oyle canim biz uc geliniz biri halq nisanli evdeyken esim.varken telefonda yavrum kizim canim eger eltimin evindeyse hi ne soyle iyi iyi hadi kapatiyom bende bunu anlamiyom kime ne ispatlyon

Allahtan uzaktayim da gormuyom yuzlerini... benim adam anneci biraz o yuzden agzini acmaz. Ya annesine kizsin soylesin demiyom ki.bende sadece anlattigimda en azindan lafta da olsa bi kac cunle.soylesin beni destekl3sin ama yok.
Ya zaten böyle adamlar niye evlenir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…