• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Dun tesadufen devlet hastanesinin infertilite bolumune gittim. Doktor muayenemi yaptı ve femara diye bir ilac kullanmami pazar gunu baslamami soyledi. Yine de hormonlara bakalim dedi. Kan tahlilini verip eve dondum. Sonuclari anladigim icin kendim bakayim dedim.
Birde ne goreyimmm
Tsh : 7.90 ( max: 4.7 )
Prolaktin:30
Şok oldum tsh ilk defa bu kadar yuksek annem guatr hastası cok korktum. Doktora da gosteremedim pazarda ilaca başla dedi ne yapsam bilmiyorum.
Hayıt tohumu başladim dun ama yarin zaten pazar :KK43: bu hormonlari once dusurup sonrami femarayi kullanmaliyim yoksa kullanimmi ?
Sizin fikriniz nedir kizlar cok moralim bozuldu benim. Ayrica muhtemelen bu ayda bu hormon degerleri ile yumurtlamayacagım :KK43:

Son düzenleme:
Valla ben çok İngilizim konuya. Genelde tahlil sonuçlarından bi cacık anlamıyorum da. :110:
Bayağı doktor gibi teşhis koymuşsunuz kendinize.

Digeri bilmem ama prolaktin ust sinirda.

Internetten okuyup okuyup kendinizi doldurmayin bence.

Dun tesadufen devlet hastanesinin infertilite bolumune gittim. Doktor muayenemi yaptı ve femara diye bir ilac kullanmami pazar gunu baslamami soyledi. Yine de hormonlara bakalim dedi. Kan tahlilini verip eve dondum. Sonuclari anladigim icin kendim bakayim dedim.
Birde ne goreyimmm
Tsh : 7.90
Prolaktin:30
Şok oldum tsh ilk defa bu kadar yuksek annem guatr hastası cok korktum. Doktora da gosteremedim pazarda ilaca başla dedi ne yapsam bilmiyorum.
Hayıt tohumu başladim dun ama yarin zaten pazar :KK43: bu hormonlari once dusurup sonrami femarayi kullanmaliyim yoksa kullanimmi ?
Sizin fikriniz nedir kizlar cok moralim bozuldu benim. Ayrica muhtemelen bu ayda bu hormon degerleri ile yumurtlamayacagım :KK43:
Bence femaraya hemen başlama. Dediğin gibi ilk önce hormonları düşür. Ayrıca prolakrin yüksek çıkmış dostinex vermesi gerekiyordu. Niye direk femara vermiş anlamadım

Bence femaraya hemen başlama. Dediğin gibi ilk önce hormonları düşür. Ayrıca prolakrin yüksek çıkmış dostinex vermesi gerekiyordu. Niye direk femara vermiş anlamadım

Ben gittigimde hormonlarimin duzenli.oldugunu soyledim oda ultrasndan bakti femara verdi. Hormonlara da bakalim dedi. Tamm dedm. Ama sonucu almaya gitmedim. Netten baktim sonuclara.

Bende hamile kalmaya çalışırken kendi salaklığımla incir mincir yiyerek prolaktinimi yükseltmişim meğer ama aslanpençesi 3 günde düzeltti 2 ay o yüzden oyalandım ama düzelince sıkıntı kalmadı ..

Bende hamile kalmaya çalışırken kendi salaklığımla incir mincir yiyerek prolaktinimi yükseltmişim meğer ama aslanpençesi 3 günde düzeltti 2 ay o yüzden oyalandım ama düzelince sıkıntı kalmadı ..

Dun hayıt tohumuna başladim. Goguslerim davul gibi prolaktinden zaten

Doktorun tahlil sonuçlarını görmeden ilaç vermesi tuhaf geldi.
Bence önce değerlerin normale dönmesi gerekiyor.
Femara'yı bir dahaki adetime ertelerdim ben olsam.

O zaman pazar ilaca başlamayim ? Bu ay ilac kullanip bu hormonlari dusurim bidahaki ay kullanirim.
Birde reglin 1.i gunu gitmistim ondan yuksek cikarmi ki acabaaaa
Ozaman bidahaki aya reglin 3. Günü yaptr testlerini. Biliyorsun ki klomen ve femara gibi ilaçları çok sayıda kullanamiyorz o yüzden kendinden emin ol düşsün hormonlar ondan sonra kullan . Tam hazır olduğunda

Back
X