• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk

Doktorun tahlil sonuçlarını görmeden ilaç vermesi tuhaf geldi.
Bence önce değerlerin normale dönmesi gerekiyor.
Femara'yı bir dahaki adetime ertelerdim ben olsam.

Doktoruma hormonlarimim duzenli oldugunu ben soyledim adetlerinde duzenli oldugunu. En fazla 3 gun gecikir adetlerim falan.. ilaclari kullan 9 myista gel dedi. Gittigimde gostericektm tahlilleri. Belki o zaman ilac verir tsh ve prolaktin icin. Ama gec m mi olur blmiyrm

Ozaman bidahaki aya reglin 3. Günü yaptr testlerini. Biliyorsun ki klomen ve femara gibi ilaçları çok sayıda kullanamiyorz o yüzden kendinden emin ol düşsün hormonlar ondan sonra kullan . Tam hazır olduğunda

Bende oyle dusunuyorum..
Ama sut hormonum bu ayda yumurtlamayacagim icin yukselecek beni zorlu gunler bekliyor. P.tesi saglik ocagina gostersemmi sonuclari yoksa hastaneye doktorami gitsem

Doktoruma hormonlarimim duzenli oldugunu ben soyledim adetlerinde duzenli oldugunu. En fazla 3 gun gecikir adetlerim falan.. ilaclari kullan 9 myista gel dedi. Gittigimde gostericektm tahlilleri. Belki o zaman ilac verir tsh ve prolaktin icin. Ama gec m mi olur blmiyrm
Siz bilirsiniz ama bence hormon değerlerinizi düşürmeden kullanmayın yumurta geliştirici ilaç.

Dun tesadufen devlet hastanesinin infertilite bolumune gittim. Doktor muayenemi yaptı ve femara diye bir ilac kullanmami pazar gunu baslamami soyledi. Yine de hormonlara bakalim dedi. Kan tahlilini verip eve dondum. Sonuclari anladigim icin kendim bakayim dedim.
Birde ne goreyimmm
Tsh : 7.90 ( max: 4.7 )
Prolaktin:30
Şok oldum tsh ilk defa bu kadar yuksek annem guatr hastası cok korktum. Doktora da gosteremedim pazarda ilaca başla dedi ne yapsam bilmiyorum.
Hayıt tohumu başladim dun ama yarin zaten pazar :KK43: bu hormonlari once dusurup sonrami femarayi kullanmaliyim yoksa kullanimmi ?
Sizin fikriniz nedir kizlar cok moralim bozuldu benim. Ayrica muhtemelen bu ayda bu hormon degerleri ile yumurtlamayacagım :KK43:
endileşme cnm benmde 11.80 bir ara tsh ilaçla dşebiliyor o.diğeriyle ilgili bilgim yok.

benimde sadece annanemde vardı.birde bende çıktı.gerçekten korkulacak bişey değil.ilaç doğru içildiğinde düşüyor o değer.

Cnm moralimin bozuk olmasinin tek sebebi bu degil... 4 te de ilac vermediler bana hamilelik icin 2 civarlari olmaliymiş.
Benim moralimi prolaktin bozuyor. Inanin 30 oldugunda bile aglama krizleri geciriyorum. Birde bilmemek isterdim hamile kalmak icin ugrasmamak. Ise baslarsam takmicam nasil olsa. Doktora tup bebek dedim sasirdi yasin cok kucuk dedi. Moralman ona coktu iste. Allah kimseyi cocuksuzlukla sinamasin. Bazen oluruna birakiyorum ama hamile haberi aldikca istegim cogaliyo ve elimden birseu gelmiyor. Bazrn istedigimden bile emim olamiyorm

Cnm moralimin bozuk olmasinin tek sebebi bu degil... 4 te de ilac vermediler bana hamilelik icin 2 civarlari olmaliymiş.
Benim moralimi prolaktin bozuyor. Inanin 30 oldugunda bile aglama krizleri geciriyorum. Birde bilmemek isterdim hamile kalmak icin ugrasmamak. Ise baslarsam takmicam nasil olsa. Doktora tup bebek dedim sasirdi yasin cok kucuk dedi. Moralman ona coktu iste. Allah kimseyi cocuksuzlukla sinamasin. Bazen oluruna birakiyorum ama hamile haberi aldikca istegim cogaliyo ve elimden birseu gelmiyor. Bazrn istedigimden bile emim olamiyorm
amin cnm.benimde henüz çocuğum yok yaşım 31 3 yıldır evliyim bir düşüğüm var.tsh değerim yine yüksek çıktı.başka bir prblemim yok benimde.bende artık çocuk sahibi olmak istiyorum bakalım.

Back
X