• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk

amin cnm.benimde henüz çocuğum yok yaşım 31 3 yıldır evliyim bir düşüğüm var.tsh değerim yine yüksek çıktı.başka bir prblemim yok benimde.bende artık çocuk sahibi olmak istiyorum bakalım.

Tsh yapiyormuş düsük...
Bazilarina etkide etmiyor. Sebepsiz infertilite olmasa inanin 1 sene cok rahat oluruna birakirm. Zaten oluruna biraka biraka 2 sene oldu bi biraksam 2 sene daha olmicak sonra kendime bir gelicem 4 senelik olcam. Ondan korkuyorum. Oluruna birakirsin da zaman gecerse cok kotu...
Baska korkum yok

yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.

yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.

Dun tesadufen devlet hastanesinin infertilite bolumune gittim. Doktor muayenemi yaptı ve femara diye bir ilac kullanmami pazar gunu baslamami soyledi. Yine de hormonlara bakalim dedi. Kan tahlilini verip eve dondum. Sonuclari anladigim icin kendim bakayim dedim.
Birde ne goreyimmm
Tsh : 7.90 ( max: 4.7 )
Prolaktin:30
Şok oldum tsh ilk defa bu kadar yuksek annem guatr hastası cok korktum. Doktora da gosteremedim pazarda ilaca başla dedi ne yapsam bilmiyorum.
Hayıt tohumu başladim dun ama yarin zaten pazar :KK43: bu hormonlari once dusurup sonrami femarayi kullanmaliyim yoksa kullanimmi ?
Sizin fikriniz nedir kizlar cok moralim bozuldu benim. Ayrica muhtemelen bu ayda bu hormon degerleri ile yumurtlamayacagım :KK43:
Merhaba cnm. Öncelikle sana çok kızdım. Doktora sonu göstermemektedir çok yanlış. Kafana gore bilmediğim bir şeyi başlamak istemem daha yanlış . Pskolojik olarak kendine teşhisi koymuş hükmü vermişsin başkasına bir gerek kalmamış. .. TSH yüksek çıkmış olabilir . Çokta yüksek değil zaten de ama doktorun buna göre bir yol izler ve tedavi ne gerektiriyorsa senin vücudun neye hangi ilaca tepki veriyorsa bunu görür ve uygular . Lütfen kendi başına bir iş yapma ve doktorunuza haberdar et . Ben bu yazını yeni görüyorum umarım senin için güzel şeyler gerçekleşmiştir . Ben çok tedavi uyguladım bütün tahlil ve tetkikleri geçirdim . Hiç kafama göre birsey kullanmadım. Umarım kendine zarar vermemissindir.

Merhaba cnm. Öncelikle sana çok kızdım. Doktora sonu göstermemektedir çok yanlış. Kafana gore bilmediğim bir şeyi başlamak istemem daha yanlış . Pskolojik olarak kendine teşhisi koymuş hükmü vermişsin başkasına bir gerek kalmamış. .. TSH yüksek çıkmış olabilir . Çokta yüksek değil zaten de ama doktorun buna göre bir yol izler ve tedavi ne gerektiriyorsa senin vücudun neye hangi ilaca tepki veriyorsa bunu görür ve uygular . Lütfen kendi başına bir iş yapma ve doktorunuza haberdar et . Ben bu yazını yeni görüyorum umarım senin için güzel şeyler gerçekleşmiştir . Ben çok tedavi uyguladım bütün tahlil ve tetkikleri geçirdim . Hiç kafama göre birsey kullanmadım. Umarım kendine zarar vermemissindir.

Femara yı kullanmadim doktorun gel dddigi gunde gittim doktora sonuclari gosterip ilaci kullanmadigimi soyledim.
Iyiki kullanmamissin dedi. Dahiliyeye gonderdi tsh icin...

Hayırlısı olsun iyisallah . Birazda kafana takma maya çalış . Hayirlisiyla tsh düzelir ve sende bebek için birseyler yaparsın ilacını kullanırsınız .

Back
X