Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim yanımdaydı demek aklıma gelmedi sadece ne zaman Doğum yaptığımı sorduDoktora emzirdiğini söylemedin mi
Sadece ne zaman Doğum yaptın dedi bebeğim yanımdaydıDoktorunuza süt verdiğinizi söylemediniz mi?? Eğer söylediyseniz ve buna rağmen verdiyse kullanın. Bu tür durumlarda fayda-zarar hesabına bakılıyor. Hamileliği boyunca tansiyon hapı kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu.. Prospektüsten ziyade doktorun söylediklerini dikkate alın.
13 aylıkeee o zaman kullanın...dr sormuş yani 'ne zaman doğum yaptın diye'...bebek kaç aylık...
13 aylık
Canım bazı ilaçlarda yazar bu yazılar dr bilmiyormu emzir diğini bence dr ara bir sorya artık doktora gittim vajınal iltihap olduğu için mixovul fitil verdi emziren anneler kullanamaz yazıyor ama almam lazım nasıl yapacağım(
ZTen hemen hızlı ol çabuk ol diye basından savdıCanım bazı ilaçlarda yazar bu yazılar dr bilmiyormu emzir diğini bence dr ara bir sor
ZTen hemen hızlı ol çabuk ol diye basından savdı![]()
Sordum şimdi arkadaşıma eczacı, asla kullanma dediNasıl dr muş oya ozaman eczahane ye bir danış canm
RbSordum şimdi arkadaşıma eczacı, asla kullanma dedinalet doktor