Moralım çok bozuldu

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
ya artık doktora gittim vajınal iltihap olduğu için mixovul fitil verdi emziren anneler kullanamaz yazıyor ama almam lazım nasıl yapacağım :((

Doktorunuza süt verdiğinizi söylemediniz mi?? Eğer söylediyseniz ve buna rağmen verdiyse kullanın. Bu tür durumlarda fayda-zarar hesabına bakılıyor. Hamileliği boyunca tansiyon hapı kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu.. Prospektüsten ziyade doktorun söylediklerini dikkate alın.

Unutulmustur tekrar gidip başka ilaç istesen belki emziren annelerin kullanabileceği tarz ilaçlar vardır

Doktorunuza süt verdiğinizi söylemediniz mi?? Eğer söylediyseniz ve buna rağmen verdiyse kullanın. Bu tür durumlarda fayda-zarar hesabına bakılıyor. Hamileliği boyunca tansiyon hapı kullanmış birisi olarak söylüyorum bunu.. Prospektüsten ziyade doktorun söylediklerini dikkate alın.
Sadece ne zaman Doğum yaptın dedi bebeğim yanımdaydı

eee o zaman kullanın...dr sormuş yani 'ne zaman doğum yaptın diye'...bebek kaç aylık...

ya artık doktora gittim vajınal iltihap olduğu için mixovul fitil verdi emziren anneler kullanamaz yazıyor ama almam lazım nasıl yapacağım :KK43:(
Canım bazı ilaçlarda yazar bu yazılar dr bilmiyormu emzir diğini bence dr ara bir sor

Ozaman dr değiştir canım aklıma başka birşey gelmiyor bir gün daha kullanma yarın başka dr görün derim sonucda bebek var ortada
Sordum şimdi arkadaşıma eczacı, asla kullanma dedi:sinirli: nalet doktor
Rb

Back
X