Yeni Annelere Moral Olsun 🥰

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.150
326
38
25
Bunu yeni annelere moral olması için yazıyorum. doğduğu andan itibaren asla uykuyu sevmeyen, geceleri sürekli uyanan sürekli ağlayan, emmeyi reddeden altını değiştirirken bile krize giren bir bebeğim vardı Ve şu an 1 yaşına sadece 15 günü kaldı .artık Gecelerim maksimum iki defa kalkıyor ve yatırdığım zaman ağlamıyor:) eğer böyle bi bebeğiniz varsa ne olur moralinizi bozmayın uyuması için birçok şey deniyorum uyumuyor diyo olabilirsiniz ama emin olun Hepsi geçiyor. ben birçok şeyde buraya konu açtım sarılığı kakası uyumaması gerçekten çok yıpranmıştım artık uyku denen şeyin adını unutmak üzereydim Ama gerçekten büyüdükçe her şey halloluyor .Kaka problemi de yemesi de içmesi de her şey yavaş yavaş düzene giriyor .bebeklikten Çocukluğa geçeceği o dönemde bir şey kolaylaşıyor. şu anda ben ne yapacağımı nasıl büyüyecek diyen anneler .lütfen moralinizi bozmayın ❤Her şey zamanla düzeliyor Ben hala bazen cevap bulamadığım konularda buraya konu açıyorum Fakat artık eskisi kadar bir şeyler sormuyorum Çünkü her şeyim yavaş yavaş düzelmeye başladı Merak etmeyin Her şey geçecek❤❤❤

Back