• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim cok bozuluyor ben ne yapicam

inceldigiyer

"Estoy enamorada de ti"
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
134
54
18
2 aylik evliyim, hicbir zaman cok zayif olmadim ama kiloluda olmadim.
Evlendim kendimi saldim ve su an kilom artti ama sorunum bu degil sorunum disaridan hamile gibi gorunen gobegim.
Bacaklarim kollarim normal kaldi ama sanki 6-7 aylik hamileymisim gibi bir gobegim olustu tum kilolari gobegime aldim, alt kisim mide ve simit dedigimiz yanlar saka gibi ... kac kisi hamilemisin diye sordu jinekologada gittim ne hamileyim ne kist fln mevcut, hersey normal

Esimde hamile gibi gobegin diyor herkes oyle diyor... tum gun calisiyorum ne diyete ne spora vaktim yok zaten bogazimida dogru durust tutamiyorum ki

Arkadaslar ben ne yapicam cok moralim bozuk bu gobek nasil erir yaa normal sekilde kilo alsaydim keske :(

pilates şart. boğazını da tutacaksın mecbur. orantısız kilo çok çirkin duruyor. en basitinden tüyolar vereyim sana. sabah yatakdan kalkmadan akşam yatmadan vs karın kaslarını sıkarak yattıgın yerde bacaklarını kaldır indir kaldır indir çok faydalı göbek eritmede. benimde basen sorunum olduğu için çok araştırdım yani.

Evlendim kendimi saldim ve su an kilom artti ama sorunum bu degil sorunum disaridan hamile gibi gorunen gobegim.
Bacaklarim kollarim normal kaldi ama sanki 6-7 aylik hamileymisim gibi bir gobegim olustu tum kilolari gobegime aldim, alt kisim mide ve simit dedigimiz yanlar saka gibi ... kac kisi hamilemisin diye sordu jinekologada gittim ne hamileyim ne kist fln mevcut, hersey normal

Esimde hamile gibi gobegin diyor herkes oyle diyor... tum gun calisiyorum ne diyete ne spora vaktim yok zaten bogazimida dogru durust tutamiyorum ki

Arkadaslar ben ne yapicam cok moralim bozuk bu gobek nasil erir yaa normal sekilde kilo alsaydim keske :KK43:
Diyet yapmalisin akşamları eve geliyorsun sonuçta mekik crunch gibi hareketler yapabilirsin. Aynı zamanda bir kondüsyon bisikleti al cok da pahalı bir şey değil her gün odamda sür bir saat. Ama bölgesel hareketlere de ağırlık ver göbek kolay eriyen bir bölge. Ama diyetsiz sporsuz mümkün değil. Diyet de zaten cidden bir hafta sonra alışılacak bisey miden kuculuyo ve istesen de yiyemiyosun

gazli icecek icmiyorum
kahve sekersiz icerim zaten

normal insanlar gibi yemek yiyorum, aksamlari tatli kacamaklarimiz oluyor esimle bazen pasta bazen kek cikolata vs

ama abartili yiyen biride degilim ki :(
eskiden aksamlari saat 18 sonra yemiyordum ama evlendim calismaya basladim duzenim degisti mecbur esimle isten dondugumde aksam 21 oluyor dikkat edemiyorum

Arkadaslar ben ne yapicam cok moralim bozuk bu gobek nasil erir yaa normal sekilde kilo alsaydim keske :KK43:

Boğazı tutucan tatlım. Malesef başka çare yok.
Akşam en geç 7 den sonra tıkınmaya son. Elveda ekmek ve unlu mamüller.

sanırım evlenen çoğu kişinin ortak derdi bu nikahta imzayı atar atmaz gram gram binmeye başlıyo gibi :KK45: bende evlenirken 52 kiloydum şuan 65 kiloyum ama çok şükür ben orantılı şekilde aldım sadece 5 kiloyla o kadar şişmen garip ama detaylı bi tarama yaptırsan iyi olur bence belki de hayatında değişiklikler oluyor yeni bi yaşam tarzın oluyor fark etmeden stres yapmış olabilirsin oda şişlik olarak sana geri dönmüştür ama bence hiç moralini bozma bunlar gelip geçici şeyler biraz uğraşla eski haline dönersin bence :)

Mekik cekmeye de vaktim yok demeyin bence. Gunde 5 dk sonralari yavas yavas arttirirsiniz. Bir yerden baslamak lazim.

Back
X