kızlar,
bizde 9aydır deniyoruz ama olmuyor.bir şeyi çok fazla istememek gerekiyor.
herhalde.........
kızlar sizi anlıyorum.her ay hüsran....çevrendekilerin hamile kaldıklarını öğrenince insanın içi burkuluyor tabii...
şunu söyleyebilirim
benim ilk gebeliğim boş gebelikti.(17 kasım 2006) hemen hamile kalmıştım.
ancak durum şimdi öyle değil
bu hafta sonu troid kontrolüm vardı.değerlerim gayet normal.doktora sordum kaç aydan beri deniyoruz ama olmuyor dedim.
bu konuda çok stres yapma çünkü bütün hormonların dengesini bozuyor dedi.
Siz de içinizi rahat tutmaya çalışın zor tabii bazen ben bile buna yenik düşüyorum
inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.....
aysbar....................14 ekim
............................?kasım bakalım ne olacak
merhaba arkadaşlar okadar çok bunaldım okadar kötü bir ruh haline sahibim ki suan anlatamam yine hüsran yine adet oldum...senağlama .en çok moralimi bozan da insanların aaa siz neden çocuk yapmıyosunuz yapsanıza demeleri yani herkes herkese cinsel faaliyetlerini söylemek yada anlatmak zorunda degil oluyoda keyfimden yapmıyorum diyesim geliyo bagırarak..:mymeka:bizde eşimle daha düşünmüyoruz demeyi tercih ediyoruz böyle dememize ragmen hala ısrarla yapında yapın diye tutturanlar var o an benim içimden okadar çok aglamak geliyoki anlatamam size.işin kötüsüde bu ruh halimi eşime anlatmaya çalışıyorum ama anlamadıgını düşünüyorum.o da üzülüyo ama bence bir erkek kadın kadar bu konuya üzülmüyor...
içinde bulundugum durumun tarifi yok gönlümden aklmdan geçenleri biraz olsun size anlatmak istedim..
şimdi artık adetimin 3. günü dr tahlil istedi eşimnde sperm kalitesine bakılıcak ve sorun ne anlıyacagız...
allah herkeze hayırlı,saglıklı evlatlar nasip etsin,hiçbirimizi bu duygudan mahrum etmesina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?