• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim öyle bozuk ki...

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar
23 yaşındayım ve eğitim fakültesi mezunuyum.
Bölümüm ataması iyi bir bölüm olmasına ragmen geçen sene atanmak nasip olmadı. :KK61:
Bu sene 2.kez girdim sınava ama yine atanacağım kesin degil.
Biliyorsunuz artık ögretmen atamaları çok zorlaştı:KK42:
Sorun şu ki çevremden hala atanamadın mı baskılarından bıktım.
Boşa okumuşum
Henüz yarım maaşlıymış
Atanmak askerlikle birmiş.Askerlik yapmayan birine kız verilmezken,atanamamış bir kızla da kimse evlenmezmiş.
Aynı mahallede oturan ablam dediğim bir kız var benden 4 yaş büyük
O da işletme bitimişti ve hala atanamadı.
Geçenlerde komşular bizim evdeydi bir teyzenin oğlu var 33 yaşında evlenmemiş
Onunla kızı yakıstırdılar
Annesi dedi ki hele bi oğlumun yanına 2 metre yaklaşsın kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartırım.
İşsiz güçsüz birine değil altın takmak sümüğümü bile atmam
Böyle deyip kahkaha attılar
Nefret ettim insanlardan bir kez daha:cry:
Hiç iyi degilim ilerde atanamazsam benn de mi böyle bir duruma düseceğim :(
Bir insanın iş hayatında da özel hayatında da hiç mi işleri yolunda gitmez :(
Benim için dua eder misiniz:KK1::KK200:

Vallaha durum bu hale yeni gelmedi.14 sene kadar önce ben bekarken anneme parkta oturduğu sırada bir kadın ; "şu binada (bizim oturduğumuz binayi gosteriyor) bekar bir öğretmen kız varmış.Ailesini tanıyor musun ?Bekar oğlumuz var doğuda veteriner onu İzmir'e aldırmamiz lazım .Onunla evlendirsek de oğlanı buraya getirsek " demişti:silah:.Annem de bilmiyorum ben orda oturmuyorum demis:KK53:

Ben de nefret ediyorum gerçekten psikolojimi bozdular :KK43:
Canım da ben de acayip sinirleniyorum valla ama işte böylelerini susturmadigimiz için de bolca türedi bunlar ağizlarinin payini hakkiyla veren olsa bukadar konusmazlar .Ben şu yasima kadar inan duymadığım laf kalmadi ama elden hiçbirşey gelmiyor rabbim iyi insanlarla karsilastirsin tek temennim

Vallaha durum bu hale yeni gelmedi.14 sene kadar önce ben bekarken anneme parkta oturduğu sırada bir kadın ; "şu binada (bizim oturduğumuz binayi gosteriyor) bekar bir öğretmen kız varmış.Ailesini tanıyor musun ?Bekar oğlumuz var doğuda veteriner onu İzmir'e aldırmamiz lazım .Onunla evlendirsek de oğlanı buraya getirsek " demişti:silah:.Annem de bilmiyorum ben orda oturmuyorum demis:KK53:

Artık sadace ögretmen olmak yetmiyor atanmak+kadro gerekiyor :110:

Back
X