- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Bir şey diyecektim öyle insanlara ama.... sen takma ve böylelere, dilin kemiği yokmuş derler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey diyecektim öyle insanlara ama.... sen takma ve böylelere, dilin kemiği yokmuş derler...
Bak ben de kendi yaşadığım başka bir olayı anlatayim;benim ilk atama yerim bir lise.Sonrasinda eşimle tanıştık ve evlenince ilceler arası yer değiştirdim.Gectim ilkokula.Kayinvalidem bir daha liseye tayin işte ,ilkokula değil dediElimde degil çok kırıcılar![]()
Ya bir de bunu söyleyip gülüyorlar dimi.
O ortamdaki kimsede de iş yokmuş ha.
Siz de okumuş eğitimli bir kişi olarak böyle insanları kafanıza takmayın ama. Şu kadın sizi beğense allasen, bırakın beğenmesin, daha hayırlı.
İnanır mısın aynı ortamda bulunmamak için atanmak istiyorum![]()
Bak ben de kendi yaşadığım başka bir olayı anlatayim;benim ilk atama yerim bir lise.Sonrasinda eşimle tanıştık ve evlenince ilceler arası yer değiştirdim.Gectim ilkokula.Kayinvalidem bir daha liseye tayin işte ,ilkokula değil dediDusun yani catlakligi
e bulunma. ben de isşiz kaldım. hiç böyle kadın günü havasında geçen ortamlarda bulunmadım. geç odana otur.
ALLAH korusun beğenmesin tabi ki
Ama bu kadar hassas olduğum konu hakkında konuşulunca çok üzülüyorum![]()
onemli olan nereden mezun olduğu falan degil insan mı onemli olan bu farkinda olmadan ayni yargilamayi yapiyorsunuz cevresel faktorlerden kaynakli sanirimİşin komik tarafı oğlu ünıversite mezunu bile degil..
Vallaha durum bu hale yeni gelmedi.14 sene kadar önce ben bekarken anneme parkta oturduğu sırada bir kadın ; "şu binada (bizim oturduğumuz binayi gosteriyor) bekar bir öğretmen kız varmış.Ailesini tanıyor musun ?Bekar oğlumuz var doğuda veteriner onu İzmir'e aldırmamiz lazım .Onunla evlendirsek de oğlanı buraya getirsek " demişti.Annem de bilmiyorum ben orda oturmuyorum demis
![]()
Artık sadace ögretmen olmak yetmiyor atanmak+kadro gerekiyor![]()
Merhaba kızlar
23 yaşındayım ve eğitim fakültesi mezunuyum.
Bölümüm ataması iyi bir bölüm olmasına ragmen geçen sene atanmak nasip olmadı.
Bu sene 2.kez girdim sınava ama yine atanacağım kesin degil.
Biliyorsunuz artık ögretmen atamaları çok zorlaştı
Sorun şu ki çevremden hala atanamadın mı baskılarından bıktım.
Boşa okumuşum
Henüz yarım maaşlıymış
Atanmak askerlikle birmiş.Askerlik yapmayan birine kız verilmezken,atanamamış bir kızla da kimse evlenmezmiş.
Aynı mahallede oturan ablam dediğim bir kız var benden 4 yaş büyük
O da işletme bitimişti ve hala atanamadı.
Geçenlerde komşular bizim evdeydi bir teyzenin oğlu var 33 yaşında evlenmemiş
Onunla kızı yakıstırdılar
Annesi dedi ki hele bi oğlumun yanına 2 metre yaklaşsın kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartırım.
İşsiz güçsüz birine değil altın takmak sümüğümü bile atmam
Böyle deyip kahkaha attılar
Nefret ettim insanlardan bir kez daha
Hiç iyi degilim ilerde atanamazsam benn de mi böyle bir duruma düseceğim
Bir insanın iş hayatında da özel hayatında da hiç mi işleri yolunda gitmez
Benim için dua eder misiniz![]()