çok görüşmek iyi değilmiş gerçekten 6 yıllık ilişimiz vardı 6 ekimde evlendik ve 2 ay oldu bunlar cok şaçma gelıyo yada hayatın telaşına monotonluguna bızde girdik ıkımızde çalısıyoruz belkide ondan eşim bana karşı çok duyarsız ilgisiz beni anlamıyo bile hatalarını görmezden geliyo yaptıklarına karşılık konuşmuyor bile umursamıyor sabahları beni öperdi giderdi şimdi yokbilmiyorum benmı büyütüyorum artıkta canım sıkılıyoo ilgi istiyorum anlaşılmak istiyorumm sevgi istiyorum çokmuuu
herkesde aynı durum var galıba
ınsanlar bı sure sonra sıkılıyo sanırım aynı seylerı yapmaktan
duzelır umarım
aynen canım bi nevi bizdede var aynı durum :44:
aynı dert bende de var bişey soruyorum umursamıyo zorlamasam cevap bile vermiyo ya tv ya pc ben zaten kuklayım ama evlenmeden önce hiçte öle değildi bende artık kendi hayatımı yaşıyorum istediğimi yapıorum onada hiç bişey demiyorum nasılsa mutsuz ediyo bari onunla dalaşıp huzurum kaçmasın napim kendi istedi bunu
erkekler evliliği kabullenemiyolar aileleri gibi göremiyolar ilk başlarda bakalım hele bi 6 ay olsun belki de bi şeyler oturur yerine
Canım üzülme bence evlilik 2 senede yerine oturuyor ...evliliğin ilk dönemleri olur böyle...sıkma canını ...
gez toz eglen konus öpüş seviş hepsi zamanla azalacak canım evlilik bu çogu zaman isten gelcek yemek çocuk sen çamasır katlıycan o çuçuğa bakıcak sonra al çocuk uyut yorgunluktan uyu kal orda ... sabah işe git ... bu durum böle evlilik bu malesef.. filmlerdeki gibi öle olmuyor, hergece romantizm yok sex yok sevgiliyken her fırsatta el tutun öpen adam evlilikte iki güne bir- sonra haftada -simdi 2 haftada ilerde aya düscek diye korkuyorum ne yalan sölüyümm.. yarın kaynana kayın derdi çıkar iş güç hır gür ömür gegçer giderrrr pek bi kötü oldu ama demek isterdim canım yarın sihirli deynek dokunacak ve sevgili günlerinize döneceksiniz ama çok beklersin çok bekleriss
maddı sıkıntılar , borc vs varsa ondan da olablır
Bizde de tam tersi.
Sabah ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlardım, sonra onu öperek uyandırıp kahvaltıya çağırırdım. Şimdi bırak kahvaltı hazırlamayı uyanamıyorum bile.
Geceleri de popomu dönüp yatıyorum.
2 gün önce nişan yıldönümümüzdü, acayip sıradan bi gün olarak geçirdik. Hatta ben ona mesajda söyledim, o unutmuş. Evde lafı geçmedi bile.
Hayat malesef böyle şekerim.
Evlenince peri masalı olmuyor, sadece o insanla aynı çatı altında yaşıyosun.
Günlük telaşeler, bilmem neyler derken aksamalar oluyo düzeninde
Ama geçici bi durumdur üzülme, üstüne gitme fazla.
Sizin bi de geçmişiniz 6 yıl yani.Zaten alışmışsınız birbirinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?