• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralimi bozan annem..

Çanta ilk deneme için gerçekten harika! :KK200:

Ellerinize, emeğinize sağlık. Bol bol kazançlarınız olsun :KK19:

Kimseyi duymayın bu şekilde yola çıkıp, çok güzel yerlere ulaşan insanlar var.

Sosyal medya hesabı konusunu da düşünün :KK35:
Annenizle ilgli yorum yapmayacagim, sadece canta cok guzelmis demeye geldim. Elinize saglik :KK200:

Teşekkür ederimm _20171016_001447.webp
Bunu da bugün yaptımm :)

Keceden kol cantasi cok kullanisli olmaz. Belki annenin dedigi gibi alici bulamayabilirsin. Ama icine standart boy kuranı tam sigacak ölculerde yaparsan kapis kapis gidebilir. Kuran cantasi bence guzel bir hediyelik esya olur ve kurana giden kadinlar kuyumcu cantalarinda tasimak yerine cok tatli kece cantalarda tasiyabilir.

Keceden kol cantasi cok kullanisli olmaz. Belki annenin dedigi gibi alici bulamayabilirsin. Ama icine standart boy kuranı tam sigacak ölculerde yaparsan kapis kapis gidebilir. Kuran cantasi bence guzel bir hediyelik esya olur ve kurana giden kadinlar kuyumcu cantalarinda tasimak yerine cok tatli kece cantalarda tasiyabilir.
Bence harika bir fikir sunulmuş konu sahibine:)

Satılır neden satılmasın ben senin yerinde olsam instagram hesabi acardim sacma sapan bir taç için ne paralar döküldugunu gordu bu gozler. Ugrasmak lazim ama hemen olacak is degil. Bol bol paylasimda onemli.

Satılır neden satılmasın ben senin yerinde olsam instagram hesabi acardim sacma sapan bir taç için ne paralar döküldugunu gordu bu gozler. Ugrasmak lazim ama hemen olacak is degil. Bol bol paylasimda onemli.

sketch-1508175451240.webp

Bugün bunu yaptım mesela bu tarz yapıyorum Kuran ı Kerim fikri verilmiş o da olabilir aslında instagram da sayfa da açarım facede pylşıyorum sayfamda

Back
X