Göz Çevresi Bakımı moralimi bozan göz altlarımdaki yağlar :(

peachblush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
217
3
118
Antalya
gözlerimin altında yumuşak dokuda böyle yağ kabartıları var beyaz nokta değil bir sürü şey okudum o olmadığına eminim artık tam olarak ne olduğunu anlamadım burnumun üst kısmındada var biraz çok rahatsız ediyo ya ne yapabilirim bunun için bi öneriniz var mı nasıl geçecek bunlar cildim güzel aslında ama bunlar bozuyo görüntüyü hoş değil gerçekten

yag bezesi gibi birseymi canim? eger öyleyse lazer ile aliniyor onlar..

yag bezesi gibi birseymi canim? eger öyleyse lazer ile aliniyor onlar..

beyaz değil ten renginde minik minik bir topluluk iki taraftada yakından bakınca çok net görünüyo moralim bozuluyo t bölgem yağlı onunlamı ilgisi var acaba ya bide bi ara kirpiğime badem yağı kullandım o yapmış olabilirmi? karaciğerime baktırdım yağlanma falan mı var diye yok allaha şükür bilemedim ki lazer gerekmiyodur umarım ya

Bazen yagli krem kullanmaktan da olabiliyo, yani badem yaginin da etkisi olabilir. Ben yanaklarim kuru diye normalde kullandigimdan daha yagli bir krem kullandim bir sure, ister istemez goz cevreme de degdi tabii. Sonra farkettim ki goz altimda iki tane yag bezesi olusmus, neyse ki erken farketmistim.

sanırım badem yağından oldu bendede çünkü yayılıyodu kirpiklerimden ne yapabilirim peki iyi gelen doğal bir yöntem biliyomusun

Canım meraba. Yaşın kaç bilmiyorum ama özellikle gözaltında çıkan yağ bezeleri kollestrole işaret ediyor olabilir annemden biliyorum. Bir an önce kontrol ettirmelisin. Onun dışında diğer arkadaşların da dediği gibi basit bir lazer işlemi ile kısa sürede kurtulabilirsin.

sanırım badem yağından oldu bendede çünkü yayılıyodu kirpiklerimden ne yapabilirim peki iyi gelen doğal bir yöntem biliyomusun
Acikcasi pek fikrim yok. Benimkiler gozume cok yakin degildi kendim igneyle delip cikardim. Ama sen sakin boyle bisey yapma cok tehlikeli. KK'da baska bir topikte buhar banyosundan bahsetmislerdi, onu bulamadim ama benzer uc topik buldum, bir goz at istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...mdaki-yag-bezelerinden-2-gunde-kurtuldum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-185044.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bilene-sorun/449870-yag-kesecigine-benzeyen-biseyler-2.html

Umarim bulursun cozumunu, bol sans..

çok teşekkür ederim baktım bunlara elma sirkesini bi deniycem buhar iğneyle patlatma falan yapmam sanırım ya sakıncalı kremde istemiyorum of ya şu soyucu kremi bi deneyebilirim ama doktorada danışıp tabi.

Benim cildim kuru ama yağlı olan yerler var burnumun yanları filan senin gibi cildim iyidir yuzume elimi surdugumde göz altlarımda ben de yağ bezesi gibi bişeyler hissettim çok sinir bozucu her neyse yüzüme 3, 4 gun makyaj yapmadım bu sürede çok temiz tuttum la roche nin bi peelingi var gece yatmadan ondan kullandım uzerine lorealin nemlendirici kremini surdum sabah kalkinca da yine nemlendirici bi hafta ya oldu ya olmadi suan hic bi puruz yok genelde goz altina kapatici surmekten filan oluyor sonucta hassas bi bolge yaşım 20 olduğundan lazer vb şeylere bulasmadim bence sen de kolay olanı dene

cevap için çok teşekkürler..ben aynaya yakından bakınca böyle gün ışığında falan belli oluyor. 25 yaşındayım şimdiye kadar yüzüme fondoten pudra sürdüğüm tek elimin parmakları kadardır göz makyajı yapıyorum ama kapatıcı da kullanmam bi ara kullanıyodum ama o zaman bile yoktu...bahsettiğin peelingi deniycem.. sodayla yıkamaya başladım yüzümü kese de yapıyorum oraya hafif hafif ama bakalım ne olur bana badem yağı yaptı büyük ihtimalle.mayonez yemem kola içmem kızartmalar hamur işleri yemem.. ha abur cubur yiyorum onun da etkisi var belki ama bilmiyorum ki inşallah geçirecek doğru yöntemi bulurum..senin gibi benim ki geçti diye yazanlar olunca umut oluyo bana en azından çözümü var diyorum..

Canım sana çok basit bir yönten söyleyeyim yap sonra bana dua et olur mu :)))
bildiğimiz maydanozu katnat hasla sıcakken yağlı yerlere koy beklet 2 3 kez soğuyanı çıkarıp değiştir.o yağ kabartıkarı yumuşuyo sonra elinle zarar vermeden patlat hemen çıkacaktır.ama zorlayıp tenine zarar verme çıkmaza bir iki sefer dene.bende ilk seferde çıkmıştı annemim formülüdür :))

teşekkür ederimm maydanozun yapraklarını koycam dimi doğru anladım ama patlatmaktan korkarım işte ya yara falan olmasın sonra sıkıcam dimi siyah nokta gibi?

Merhaba benim de göz altlarımda yağ bezeleri vardı eczacı arkadaşıma gittim Bioderma nın H2O temizleyici suyu var (Kırmızı olanı kullandım ben) 1 hafta içinde yeni çıkanları giderdi. 1 ayda da göz kapagımın üstünde eskiden olan yağ bezesini giderdi isterseniz bir deneyin umarım size de iyi gelir.

gerçekten mi yaa bunuda alırım çok çok teşekkür ederim inşallah bana da iyi gelir :)

ibrahim saraçoğluna denk geldim bende bi gün maydanoz ve limon suyunun sivilceler iyi geldiğini söyledi karaciğer yağlanması için de iyiymiş cildi parlatıyomuş ve diyet yapanlar içinde su atmaya yardımcıymış tam bir sağlık deposu yani o yüzden ferda_arda maydanozun iyi gelme ihtimaline daha çok inanıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…