- Konu Sahibi peachblush
-
gözlerimin altında yumuşak dokuda böyle yağ kabartıları var beyaz nokta değil bir sürü şey okudum o olmadığına eminim artık tam olarak ne olduğunu anlamadım burnumun üst kısmındada var biraz çok rahatsız ediyo ya ne yapabilirim bunun için bi öneriniz var mı nasıl geçecek bunlar cildim güzel aslında ama bunlar bozuyo görüntüyü hoş değil gerçekten
yag bezesi gibi birseymi canim? eger öyleyse lazer ile aliniyor onlar..
Bazen yagli krem kullanmaktan da olabiliyo, yani badem yaginin da etkisi olabilir. Ben yanaklarim kuru diye normalde kullandigimdan daha yagli bir krem kullandim bir sure, ister istemez goz cevreme de degdi tabii. Sonra farkettim ki goz altimda iki tane yag bezesi olusmus, neyse ki erken farketmistim.
Acikcasi pek fikrim yok. Benimkiler gozume cok yakin degildi kendim igneyle delip cikardim. Ama sen sakin boyle bisey yapma cok tehlikeli. KK'da baska bir topikte buhar banyosundan bahsetmislerdi, onu bulamadim ama benzer uc topik buldum, bir goz at istersen.sanırım badem yağından oldu bendede çünkü yayılıyodu kirpiklerimden ne yapabilirim peki iyi gelen doğal bir yöntem biliyomusun
Canım meraba. Yaşın kaç bilmiyorum ama özellikle gözaltında çıkan yağ bezeleri kollestrole işaret ediyor olabilir annemden biliyorum. Bir an önce kontrol ettirmelisin. Onun dışında diğer arkadaşların da dediği gibi basit bir lazer işlemi ile kısa sürede kurtulabilirsin.[/QUOT
özellikle kolesterol baktırmadım ama sanmıyorum yediğim içtiğimden anlarım 25 yaşındayım daha. yinede baktırmkata fayda var çok teşekkür ederim bir dermatoloğa gidicem ne olduğunu bir anlayayım tabi doktor önemli hepsi anlamıyo yada geçiştiriyolar ya
Acikcasi pek fikrim yok. Benimkiler gozume cok yakin degildi kendim igneyle delip cikardim. Ama sen sakin boyle bisey yapma cok tehlikeli. KK'da baska bir topikte buhar banyosundan bahsetmislerdi, onu bulamadim ama benzer uc topik buldum, bir goz at istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...mdaki-yag-bezelerinden-2-gunde-kurtuldum.html
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-185044.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bilene-sorun/449870-yag-kesecigine-benzeyen-biseyler-2.html
Umarim bulursun cozumunu, bol sans..
Benim cildim kuru ama yağlı olan yerler var burnumun yanları filan senin gibi cildim iyidir yuzume elimi surdugumde göz altlarımda ben de yağ bezesi gibi bişeyler hissettim çok sinir bozucu her neyse yüzüme 3, 4 gun makyaj yapmadım bu sürede çok temiz tuttum la roche nin bi peelingi var gece yatmadan ondan kullandım uzerine lorealin nemlendirici kremini surdum sabah kalkinca da yine nemlendirici bi hafta ya oldu ya olmadi suan hic bi puruz yok genelde goz altina kapatici surmekten filan oluyor sonucta hassas bi bolge yaşım 20 olduğundan lazer vb şeylere bulasmadim bence sen de kolay olanı dene
gözlerimin altında yumuşak dokuda böyle yağ kabartıları var beyaz nokta değil bir sürü şey okudum o olmadığına eminim artık tam olarak ne olduğunu anlamadım burnumun üst kısmındada var biraz çok rahatsız ediyo ya ne yapabilirim bunun için bi öneriniz var mı nasıl geçecek bunlar cildim güzel aslında ama bunlar bozuyo görüntüyü hoş değil gerçekten
Canım sana çok basit bir yönten söyleyeyim yap sonra bana dua et olur mu :)))
bildiğimiz maydanozu katnat hasla sıcakken yağlı yerlere koy beklet 2 3 kez soğuyanı çıkarıp değiştir.o yağ kabartıkarı yumuşuyo sonra elinle zarar vermeden patlat hemen çıkacaktır.ama zorlayıp tenine zarar verme çıkmaza bir iki sefer dene.bende ilk seferde çıkmıştı annemim formülüdür :))
teşekkür ederimm maydanozun yapraklarını koycam dimi doğru anladım ama patlatmaktan korkarım işte ya yara falan olmasın sonra sıkıcam dimi siyah nokta gibi?
yok cnm korkma yara falan olmaz nazik davranman lazım ama.zaten yumuşayacak baya zorlanmazsın.
Merhaba benim de göz altlarımda yağ bezeleri vardı eczacı arkadaşıma gittim Bioderma nın H2O temizleyici suyu var (Kırmızı olanı kullandım ben) 1 hafta içinde yeni çıkanları giderdi. 1 ayda da göz kapagımın üstünde eskiden olan yağ bezesini giderdi isterseniz bir deneyin umarım size de iyi gelir.
ibrahim saraçoğlu bugün yag butonları için lavanta çayını önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?