Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 4+5 deyim henuz ultrasona bile gitmedim. Bacaklarimda baya bir morluklar oldugunu gordum ama carpmisimdir diye umursamadim bugun kolumda da olmus ciddi bir sey midir bu korktum randevum haftayaydi
Ben 4+5 deyim henuz ultrasona bile gitmedim. Bacaklarimda baya bir morluklar oldugunu gordum ama carpmisimdir diye umursamadim bugun kolumda da olmus ciddi bir sey midir bu korktum randevum haftayaydi Eki Görüntüle 3466387
Pazartesiyi beklemeden öğlen sonu gitmenizi tavsiye ederm kan değerlerinizle alakalı bi durum olabilir vücut kendini gebeliğe tam hazırlıyor bu süreçte organlarımıza kadar muhteşem bi uyum sağlanıyor vücutta kanlarınıza baktırmanız gerekiyor
Normal değil derken carpsan vursan götürsün bilirsin anlamında ne olur ne olmaz sen hastaneye veya sıra bulamassan saglik ocağına falan bir muayene ol için rahat olsun en azından
Normal değil derken carpsan vursan götürsün bilirsin anlamında ne olur ne olmaz sen hastaneye veya sıra bulamassan saglik ocağına falan bir muayene ol için rahat olsun en azından