• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moreli bozuk olanlar

Ayy sormadan edemiycem:KK53: Sizin moraliniz nasıl anne abla erkek arkadaş konusunu ne yaptınız

Aynı hala bişi demediler ama sonuna kadar haklılar bişi diyemem anlıyorum onlarıda :))

Hakikaten merak ettim, yaş kaç?

Yahu bi anlık yazdım büyütmeseniz
Aynen kendileri 10 parmak sanirsin hic yanlis yapmaZlar banada soylendi uzun msjma paragraf ogretmedilermi size diye bn okuyabilen icin yazdim hizlica sinirimden anlamayanlarda acikla diyo onunlami ugrasacam

Ahaha yaa işte olsun saygımız tam fikirleri önemli en azından benim için ne diyelim
Aynen kendileri 10 parmak sanirsin hic yanlis yapmaZlar banada soylendi uzun msjma paragraf ogretmedilermi size diye bn okuyabilen icin yazdim hizlica sinirimden anlamayanlarda acikla diyo onunlami ugrasacam

Tabi yani hala üzülüyorum hep içimde o benim hergün ders alıyorum aslında

Ders alman gereken bi konu zaten. Daha küçüksün çok küçüksün bunun gibi hatalar yapmamaya bak.

Ya yaşın ne önemi var 15 yaşındayım ama öyle bi saflık yok yani bende olgun olduğumu söylerler beni tanıyan herkez
Herkez mi, herkes mi? Ecem hanım derslerine çalışır mısın lütfen, bu saatte annen yaşındaki kadınlarla uğraşacağına dil bilgisi çalış. İlkokul mezunları böyle yazıyor ama biz bulaşmıyoruz. Sizin eğitimli bir kız olduğunuzu düşünüyorum.

Ay kızlar o kadar canım sıkkınki yani halime şükürler olsun neyseki sevdiğimle birlikteyim ailem yanımda. Dertleriniz,sıkıntılarınız varsa söyleyin birlikte fikirlerimizi söyleyelim dedikodunun beli mi diyolar :KK70: heh onu kıralım moreli bozuk kızlarla kafa dağıtalım,dalga geçelim kendimizle sadece moreli bozuk olan gelsin diye birşey yok benim gibi dalgacı kızlarda gelebilirr eğlendirelim kendimizi hiçbirşeyi takmaya değmiceğini bi kez daha anlayalım gülmek kadar güzel birşey yokk:KK5::KK50::21::KK45::KK3:
Vallaee o kedder canım sıggın kiğğ O kaddar olsun yaniy. :KK51:napsem bilemedim Ağlasammiyy gülsemiyy?

Ya evet öyle ama benim amacımbi neşelik olsun diye hem bana hem size
Herkez mi, herkes mi? Ecem hanım derslerine çalışır mısın lütfen, bu saatte annen yaşındaki kadınlarla uğraşacağına dil bilgisi çalış. İlkokul mezunları böyle yazıyor ama biz bulaşmıyoruz. Sizin eğitimli bir kız olduğunuzu düşünüyorum.
Beni küçük düşürmek yerine anlamaya çalışsanız.

Gül valla ağlamakta güzel ama eminimki gülünce daha mutlu oluyorsunuzdur:KK68:
Vallaee o kedder canım sıggın kiğğ O kaddar olsun yaniy. :KK51:napsem bilemedim Ağlasammiyy gülsemiyy?

:KK45:bende oyle tahmin etmistim yanilmamisim:cool:
Herkesin bi derdi var doğal olarak fakat ben bu konuyu açma sebebim birşeyleri bi süre kafaya takmak yerine biraz olsun gülmek herkez için geçerli :))

Dil bilgisi bir çok sınavda kurtarır seni. Tavsiye...

Back
X