Morelim çok bozuk hamile miyim değil miyim cok mutsuzum

Hamiş olduğunu ne zaman öğrendin

• Adetten önce

OY: 9 52,9%
  • Adetten sonra

OY: 8 47,1%

• Ankete Katılan
    17

Dilaraktr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
14
25
3
29
kızlarrr merhaba ben 1 senelik evliyim son 6 aydır çok çocuk istiyoruz eşimle hiç korunmadık bu zamana kadar . Ben çok düzenli adet oluyorum 30 günde 1 en fazla 31. Günü adet olurum . Bu ay tam 7 gün gecikti idrar testi yaptım negatif kan testi yaptım 2.60 yani negatif doktora gittim tarlusal adet söktürücü verdi kullanmak istemiyorum nolur nolmaz diye geç döllenme konusunda kızların yazdıkları etkiledi beni o kadar huzursuzum ki her gün düşünmekten bu kadar geç öğrenen var mı hamileliğini?

Doktorlar bile 1 sene gebe kalınmazsa sebebini araştırmaya başlıyor. 6 ay çok da uzun bir süre değil. Madem düzenli adetin tarlusalı kullanma. 12 gün geciktiginde yeniden kanda gebelik baktır. Negatifse maydonoz suyu, soğan suyu ıçerek adetini söktürebilirsin. Kist vs olup olmadigina bakmadi mi doktor. Bu ay kullandigin herhangi bir ilac veya stres de gecikme yapabilir.

Baktı Yok dedi. 6 aydır istiyoruz ama evliliğimiz boyunca hiç korunmadık . Dr bir yılın çok ciddi bir süre olduğunu söyledi korunmadan bebeğin olnaması sorun dedi

7 gün çok uzun bir süre kanda olsaydı çıkardı üzgünüm hamile degilsin

Her ihtimale karsi kullanma yuruyus filan yada bitkisel sokturuculer kullan ama insallah hamilesindir:anneadayı:

7 gün geciken adet sonrası 2.56 değeri gebelik için negatif
Eğer korunmadığınız halde hamilede kalamıyorsanız çözümüne odaklanın derim

Geç döllenme adeti düzensiz olanlarda oluyormuş. Adetin düzenli ise ihtimal yok bence. Hadi diyelim birkaç gün geç yumurtladin ama yinede bu kadar gecikme ile çıkardı

Söktürücü neden kullanacaksınız ki?
Hamile değilseniz bile vücut bireyden etkilenmiş gecikmiş olabilir.

kızlarrr merhaba ben 1 senelik evliyim son 6 aydır çok çocuk istiyoruz eşimle hiç korunmadık bu zamana kadar . Ben çok düzenli adet oluyorum 30 günde 1 en fazla 31. Günü adet olurum . Bu ay tam 7 gün gecikti idrar testi yaptım negatif kan testi yaptım 2.60 yani negatif doktora gittim tarlusal adet söktürücü verdi kullanmak istemiyorum nolur nolmaz diye geç döllenme konusunda kızların yazdıkları etkiledi beni o kadar huzursuzum ki her gün düşünmekten bu kadar geç öğrenen var mı hamileliğini?
Yani tarlusalı söktürücü olarak bende kullandım son adetim çok gecikmişti.vE İLAÇ BİTTİği zamanda hamile olduğumu öğrendim ....

Lutfen o sokturucuyu kullanin hamile degilsiniz.. ayrica doktorlar 1-1.5 yilin ardindan tedaviye basliyorlar diye biliyorum daha sonra da gidersiniz..

Beklenen adetten 8 gün sonra öğrendim
Ben de 31 günde adet olurum
32. Gün adet olmadığım için kana baktırdım <1.20 çıktı
Doktor hamile değilsin dedi
36. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
39. Gün idrar testini tekrarladım pozitifti
40. Gün kan testinde hcg 68 çıktı

2 hafta geç döllenme olmuş

Umarım istediğin gibi olur

Tarlusal kullanmaya ne gerek var neden verdi doktor anlamadım. Adet geç başlasa ne olur ki... ben bekarken iki hafta geciktiği bile oluyordu. Beklemeni öneririm naçizane

Kanda çıkardı canım, ama üzülme daha çok geçmemiş, mutlaka olacak bir gün benim ilk denemede olmuştu, kiminin bir sene de oluyor, bünye uyusmasi

Sıcak havalar adet gecikmesine neden olabiliyormuş. Benimde ilk defa bu ay 8 gün gecikti ve sonrasında adet oldum. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Beklenen adetten 8 gün sonra öğrendim
Ben de 31 günde adet olurum
32. Gün adet olmadığım için kana baktırdım <1.20 çıktı
Doktor hamile değilsin dedi
36. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı
39. Gün idrar testini tekrarladım pozitifti
40. Gün kan testinde hcg 68 çıktı

2 hafta geç döllenme olmuş

Umarım istediğin gibi olur

Ay böyle çok heyecanlanıyorum bunları duyunca umarım öyle bişey vardır

Back
X