- 11 Ekim 2010
- 155
- 2
Merhaba kizlar canim cok sıkkın icime at at cozemedim. Kisaca bahsedicem 5 yillik evliyim esimde bende calisiyoruz. Oyle cok uzun sure flort donemimiz olmadi ama iyi bi insan annesi parkinson ve sizofren hastasi onu birakip ayri bi eve cikamaya gonlum razi gelmedigi icin onunla ayni evde otrmayi kabul ettim ama esim annesinin sadece parkinson hastasi oldunu soyledi ben sizofreniyi evlenince ogrendim yapacak bisey yok dedim oda istemezdi boyle olmayi ama 24 gunluk gelinken hersey sacma sapan oldu ne yatak odam kaldi ne ozelim kaldi cat japi girmeler oglunu cagirmalar tek cocuk degil esim ama onun abisi sadece pazar gunleri cat kapi yerli yersiz gelip kedi sever gibi annesini sever gec vakitte gider musait olup olmamamin onlar icin bi onemi yok esimde cok sesiz bir adam icine ata ata sedef hastasi oldum 3 yil cocugum olmadi 2 ameliyat gecirdim. Cocugumu dogurdum zaman esimin annesi iletisimi kesti ve hastanede kalma durumunda kaldi cocugum 20 gunlukken ben artik bakamiycami soyledim burundan beslenip altan baglaniyordu bu guc lousa halimle bende yoktu esim bakim evine yatirdilar dr kontrolu altinda esim 1 gun sonra annem ordan cikacam eve gelecek diye baski yapti bunu kabul edemiycemmi cocugumunda bakima ihtiyaci var ameliyatliyim ve annenin daha cok bakima ihtiyaci var desemde bosanalim git annenin evine dedi yikildim sonra verdigi kararin yanlis oldunu snladi ama ben bittim icim sogudu ozur dileyerek soyluyorum yatagimi ayirmadim ama yatak olayini bitirdim 2 yildir suan kafam cok karisik bu anlattiklarim yuzeysel daha cok sıkintilar oldu beni ezdi ama aile fertlerine bi kelime etmedi cocugum babasi ve amcasi yuzunden 2 ay eme bildi sinir krizi gecirdim sutum kesildi affedemiyormum bosanmak istiyorum cocuga kiyamiyodum kafayi yiycem mutlu degilim