Morelim yerlerde :( :(

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Cok kötüyüm kizlar buqün hormon testi sonuclarini aldik bende hersey yolundaymis ama esimde sperm azligi ve hareketsizligi cikti 3 ay sonrasina tekrar örnek istedi doktor
Esime hissettirmek istemiyorum , morelim ve kendim iyi degilim :'(
Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum ... Normal de %20 ise aylik gebelik sansi bizde %2 ymis :'(
Vitamin falan verdi ise yarar mi sizce ? Hemen hemen fiyati 200 tl vitaminin daha almadim , ama bu kadar degerli bisi mi acaba ?
Kafayi yicemmm
Ne yapmam lazimmm hareketliligi cogaltmak icinnn ???
Basina böle bisi gelen varmi ???
Vitamini almalimiyim yoksa ümidimi kesmeliyim ? :'(
Iyi degilimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle doktorun ne diyorsa uygula vitamini basite alma o sperm hareketliliğini hızlandıracak aynı durum bir yakınımda vardı. Allah büyük unutma

Doktor imkaansız dememişki bence bu kadar üzülme allahın gücüne gider. Olma iltimali var ve en kısa sürede olur inşallah
İnternetten detaylı bitkisel bişeyler araştırabilirsin. Moralini yüksek tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim bugun bi konuda denk geldim kk da yine esinin sperm hizi %1 mis havuc suyu keçiboynuzu kůrü icirmis esine tekrar kontrole gitmisler bi ay sonraydi galiba tam emin değilim zamandan neysr iste hareketlilik ilk saat %40larda doktor sok olmuş kürlerin tarifini istemiş :)

Innallahe meas sabirin..

O vitamin 100 eczanede sadece 1 tanesinde bulunuyormus hemen ilk isim onu almak olcak ... Hani böle bisi beklemiyordum esimde belli etmiyo amaa inanilmazz moreli bozuk benimde öle ama simdi en azindan ne yapmam gerektigini biliyoorum 😔
Tüp bebektende bahsedince doktor dünyam yikildi
Deneyin sürekli dedi ...
Birdee öglenden beri arastiriyorum Sperm örnegini doktora götürmemiz 1,5 saati buldu bu durumda etkilemis olur mu sizce ???
Kimse yok yanimda , kImden yardim destek alicam bilmiyorum 😭
Artik hani düzelen bi durum bu dimi ? Daha önce ne yakinimda nede cevremde duymadim böle bisi tedirgin ve telasliyim

moralini yüksek tut canım benim yumurtalarım her zaman gelişmiyor tüplerimin ikiside tıkalı tüp bebek yaptırın dedi doktor randevu aldık adet olunca gel dediler bir türlü olamadım doktora gittim dün test yaptılar kendiliğimden hamile kalmışım tüp bebeğe gerek kalmadı tüplerimden biri film çekerken açılmış açılan tarafta da yumurtam gelişmiş mucize gibi darısı başınıza inş umudunu kaybetme :)

Bak simdi beni iyi dinle.
yil 2012 1 nisanda evlendik.esimin yasi oldgundan dolayi hemen baba olmak istedi ve tam 9 ay denedik baktik olmuyo bi doktora gidelim dedik ve bende bir sorun yoktu esimde sperm azligi ve hareketsizligi vardi hatta % 0 di morfoloji.bunu ogrendigimizde 2013 mart 11 .size verdikleri ilaci aynen esimde uc ay kullandi bir kutusu 250 tk idi.neyse kullandiktan sonra kontrole gittik olan deger dahada gerilemisti.tabi bu asamada 2013 haziran 15.
tabi yasadginiz duygularin aynisini yasayarak donduk evimize.ve internetten arastirmam uzerine hemen disari cikip keciboynuzu pekmezi aldim.sabah ac 3 yemek kasigi ,aksam yataga girerken 2 yemek kasigi pekmez yedirdim esime.bunun yaninda doktor esime sigarayi birakmalisin demesine ragmen gene birakmadi sadece gunde iki dal icecek kadar azaltti.asitli icecek agir ve yagli yemekler asla yemedi.tatli asla yemedi cunku pekmez tatliysi kilo yapar diye herseyi kisitladik.birde esimi yumurtaliklarindan muayene edince varikosel oldgunu ama hafif oldgunu soyledi dojtor biz ameliyata yanasmadik ne olur ne olmaz hic olmaz olcagi varsada diye dusunduk.sizin doktor ne kolay oyle hemen tup bebek demis ddlimi ne.
neyse tam bir ay sonra sperm sayisida hareketide tavan yapnisti ve biz bunu muayene ve tahlille ogrenmedik.bil bakslim nasil ogrendik;-) hamileydim hemde ucuz.ondan sonra tahlil yaptirdik acaba sayilari noldu diye.simdo derhal pekmeze baslayin .

sonrasinda ise ucuzlerimi dusurdum ama nihayetinde hamile kalabiliyodum bu en buyuk tesellimdi.bundan iki ay once gene hamile kaldim hatta ama 15 gun once onuda kaybettim.evliligimle ilgili sorunlarim yuzunden stresten dusurmusum. Esim ilk duydgunda cok uzuldu ama ben ona hep destek oldum bosver sensiz coxugu napim dedim hep moral verdim ama kiymetimi hic bilmedi.hatta dusuk yatagimda birakip beni evi terketti annesi elinden tuttu evimden goturdu.yan ben ya karin dedi oda annem dedi ve gitti.bebegimin acisini bile yasayamadim.Allahim hakkinizdan hayirlisini versin.bol bol meryem ve yusuf suresuni okuyun esinle birlikte.besmelesiz iliskiye girme sakin.dedigim gibi pekmez bize iyi geldi.istersen ibrahim saracoglunun keciboynuzu kuru var internette o tarifide uygulayin fazlada biseyi ustusye denemeyin.hayirli haberlerini alalim insallah.

cnm geçmiş olsun inan bu durumda olup hamile olduğunu öğrenen çok insan duydum hız ve sayı düzelebilir mutlaka vitamin kullansın ve bir topik var erkek infertilitesinde muhteşem üçlü diye bizde bu ay deneyeceğiz olumlu sonuç alan çok umarım herşey gönlünce olur........

Nee güzell bi haberrr inan okuyunca coook sevindimmm canimmm 🙏🙏
Rabbim kucaginada almayi nasip etsin ...
Pazartesi ilk isim care aramak olucakk innsallahh , bakalim bide öld deniyelimm innslalahhh bizede nasip olur anne olmak 🙏🙏😋

Meyraaa canimmmm allah razi olsunn inan buraya yazmasaydim dünden beri kafayi yerdim allah hepinizden razi olsun ... Pekmezi denicemm , vitaminide alicamm hemen ... Yurtdisindayim biraz zor olucak keciboynuzu bulmam , annemlerden de isteyemem utanirim artik basimin caresine bakmam gerekecek ...
Yasadiklarina coook üzüldüm , nasil bi anlayissizlik ve vicdansizlik bu böle , öle kolaymi evliligi bi kalemde silmek bizi kendi basimiza birakmiolarki güzel bi hayat yasayalim... Innsallahhh pisman olurrr !!! Düzelme ihtimali yok muuu Üzme o tatli canini dicem olmuyo insan üzülmeden yapamaz tabiii ,
Rabbimmm Senin icinde hepimiz icinde hayirli ve güzel aeyler nasip etsin 🙏🙏😘😘

Ölee aslinda canim ama bu fikre kendimi alistirmak biraz zor ama en azindan heray olan beklentim 0 suanda oda bise ha geldi ha gelecek diye beklemekte kötüydü ...
Istee bizdeki zügürt tesellisi oldu biraz
Muhtesem üclü ney canim ?
Keciboynuzunu biliyorum , nekadar almam lzim ondan onu bilmkyorum ? Yurtdisindayim inanilmz phali burda

BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!!!
cnm konu sahibi bunları yazmış burdan bir tanıdığın alıp yollasın sana bence vakit kaybetme derim....bizim morfoloji de sorun hemen alacağım bu hafta bakalım nasip ...seni çok iyi anlıyorum 2 aydır bnde ümidimi tamamen olmasada kestim Rabbim herşeyin hayırlısını versin........

Canım öncelikle geçmiş olsun.. Öyle hemen umutsuzluğa kapılma çünkü bu bir engel değil.. Biz bebek düşündüğümüzde , eşim sperm testi yaptırdığında hem hareket azlığı, hem hem hareket azlığı , en önemlisi de morfolojide bozukluk çıkmıştı.(sprem yapısında bozukluk) Ben de senin gibi ağlayarak çıkmıştım hastaneden.. Doktorumuz varikoselden süphelendi, ve gerçekten de varikosel çıktı, ameliyat oldu eşim.. Ameliyattan sonraki 3 aylık iyileşme sürecinde ACD Plus Selenyum isimli vitamin ilacını kullandık, doktorumuz vermişti, 6 Tl bir şey tavsiye ederim sana da.. Hiç öyle 200 Tl lik ilaçlara gerek yok.. Çünkü ihtiyaç olan vitamin grubu bu.Hem ilacımızı kullandık hem de keçiboynuzu kürünü uyguladım eşime 1-2 ay. 3. ayda sprem sonuçları yenilendiğinde değerler ikiye katlanmıştı, o ayki yumurta takibiyle hamile kaldım ve o zorlu süreçten tam 1 yıl sonra yavrumu kucağıma almış oldum.. Şu an da 2. ye hamileyim.. Çok sıkıntılı , zorlu süreçler ama çözümsüz değil. Eşinde varikosel sıkıntısı olabilir.. Sigara içiyorsa tamamen bırakmasını ya da azaltmasını tavsiye ederim.. Bir de bu dönemde beslenmesine ve vitamin kullanmaya özen göstersin.. 3 ay sonra çok daha güzel değerlerle karşılaşacağına inanıyorum canım.

seni çok iyi anlıyorum bi anda bu kadar şeyi duyunca kaldıramıyo insan ümitsizliğe kapılıyosun bizde eşimle çok ağlamıştık. bizde sayı iyi ama hızı düşük varikosel var 13 aydır uğraşıyoruz. o vitaminden 3 ay kullandı eşim ama hareketliliğe bi faydası yok sayı yükseldi de sayımız zaten yüksekti hareketin yükselmesine ihtiyacımız var boşu boşuna bi sürü para verdik keçiboynuzu pekmezi e vitamini havuç suyu çakşır suyu hepsini denedik ama değerler hep aynı.. değerler çok düşük olmadığı için dr amelayatada gerek yok diyo geçen ay aşılama yaptık olmadı çarşamba günü rahim filmi çektirdim bi sorun yok çok şükür dr hemen 2. aşılamayı yapalım dedi ama şu an hiç hastane doktor görmek istemiyorum bayramdan sonra inşallah
sen moralini düzeltcek bişeyler okumak istiyosun ama olumlu bişey yazamıyorum sana üzgünüm

Seni çok iyi anlıyorum bizde ilk duyduğumuzda per perişan olmuştuk Allah yardımcınız olsun vitamin fayda ediyor tabiki zinco e c a vitamini selenyum bunlari eşin kullansın sperm sayınız kaç çıktı bizim 200 binlerde içinden ancak 10 parmağı geçmeyecek kadar ileri hız sperm çıkıyor biz tüp bebek yaptırıyoruz bu ikinci deneme olacak Allah yardımcımız olsun

Vitamini mutlaka al.Ayni zamanda esine iliskiden 2 saat once turk kahvesi icir turk kahvesi spermleri hizlandirir.Bir de Allah'tan umut kesme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aysuncum annenlere deki esim cok usutmus cigerlerini doktor bu pekmezi yedirin dedi dersin.hic beklemeyin.ne kolay oyle hemen tup bebek.sakin durup dururken kendinize is cikarmayin.kac yillil evlisiniz ve kac aydir deniyorsunuz.
aynen dedigin gibi su aileler lutfen eslerin arasindan ciksin artik.insanlarin yuvalarinin yikilmasina sebep oluyolar.donermi donmezmi bilinmez 15 gundue ortalikta yok annesiyle menlekete tatile gitmis.bugun doncekmis duyumlarima gore ama eve donermi bilinmez.

canım bence sen birz abartıyorsun
sana hava hoş deme sakın bende 10 yıllık evliyim ve daha yeni hamile kaldım
doktor bizede normal yolla olma şansı yüzde sıfır dedi
ameliyat olduk eşim senin eşin gibi vitaminler kullandı
ilacın adı ne doktorun verdiği
sora aşılamayla hamile kaldım ama ilaçları kullandık biz
doktor bana eşinin sperm sayısı çok yükselmiş normal yollada olurdu dedi
vitaminler eşimde çok işe yaradı kesinlikle kullan bak gör eşinin 3 ay soraki sonucu çok farkedecek
birde mutlaka havuş suyu içsin taze sıkılmış her akşam
başımdan geçti o yüzden seni çok iyi anlıyorum istediğin zaman istediğini sor
sen güçlü ol yoksa eşin toparlanamaz
moral çok önemli sperm hareketliliği için ve birde sigara içiyorsa o mahvediyor spermleri haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…