Morfoloji 0, %100 hareketsiz

Merhaba, 0 morfolojiyle ilk transferde hamile kaldım. Takviye kullanmadık. Mikroçiple sperm seçimi yapıldı. Tüp bebekte hızın hareketliliğin bir önemi yok zaten. Tavsiyem iyi bir laboratuarı olan hastanede başlamanız. Morfoloji sorunlarında lab ve laborant önemli.
Öncelikle gözünüz aydın🙏 şuanda yüreğime nasıl su serpildi anlatamam. Bizde de aynı problem var ve doktorum hiç bir takviye kullandırtmadı. Vitaminler o sorunu halletmez biz seçeceğimiz spermle, en uygununu sececeğiz zaten demişti ama günlerdir içim içimi yiyordu. Eksik birşeyler mi yapılıyor diye. 2. Reglmi bekliyorum Şubatta transfer olacak kısmetse inşallah bende pozitif sonuç alırım ne olur dua edin 🙏

Merhaba, 0 morfolojiyle ilk transferde hamile kaldım. Takviye kullanmadık. Mikroçiple sperm seçimi yapıldı. Tüp bebekte hızın hareketliliğin bir önemi yok zaten. Tavsiyem iyi bir laboratuarı olan hastanede başlamanız. Morfoloji sorunlarında lab ve laborant önemli.
Bu arada hangi hastane ve doktorda tedavi oldunuz bir sakıncası yoksa

Öncelikle gözünüz aydın🙏 şuanda yüreğime nasıl su serpildi anlatamam. Bizde de aynı problem var ve doktorum hiç bir takviye kullandırtmadı. Vitaminler o sorunu halletmez biz seçeceğimiz spermle, en uygununu sececeğiz zaten demişti ama günlerdir içim içimi yiyordu. Eksik birşeyler mi yapılıyor diye. 2. Reglmi bekliyorum Şubatta transfer olacak kısmetse inşallah bende pozitif sonuç alırım ne olur dua edin 🙏
Sizin sorununuz neydi acaba ? Yumurta toplama yapıldı mı ? İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ☺️

Çok teşekkür ederim umut oldunuz gerçekten sizin değerleriniz nasıldı acaba sadece morfolojide mi sorun vardı hayırlı olsun bu aradaa ☺️
Morfoloji 0 dı. Diğer değerlerde alt sınırlara yakındı. Kötü değildi ama çok iyi de değildi. Morfolojinin olumsuz etkisiyle dondurulmuş embriyom kalmadı, döllenme oranı biraz düşük oluyor. Ama bir tane sağlam embriyo yeter ☺
Bende aynı endişelerle başlamıştım tüp bebeğe. Mikroçip böyle sorunlar için varmış zaten. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz sizde miniğinize

Back
X