• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama morfoloji % 0 olupta aşılama ile hamile kalan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım, reglinin kaçıncı günde başladın kaç gün vuruluyor sanırım bana golal f kullandırcak 1. aşılaman tutmamış ama çok şükür 2.de gelmiş meleğin peki 2. aşılama da farklı tedavi uygulandımı canım veya senin dikkat ettiğin şeyler oldu mu? çok soru sordum kusura bakma:(

canım reglimin 2. gunu basladım fostimon kullandım ben ikisi arasında hiç bir fark yoktu ben 2. sinde pek dikkat edemedim esim ameliya olmustu asılama oldum eve geldikten sonra 1 saat falan yattım ertesi gun birliktelik oldu gun asrı yaptık 3 yumurta olusmustu. Benim işim yorucu yurtdısı seyahatlerim falan vardı onlara devam ettim Allahım ol dedikten sonra oluyo. Hamileligiin ilk 3 ayı sıkıntılı gecti kanamam oldu hastanede yattım ama bırakmadı melegim bugun de dr kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2 cok guzel duygu onu izlemek Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese yasatsın bu duyguları ama ımutsuzluk yok inanın dualrım sizinle

canım reglimin 2. gunu basladım fostimon kullandım ben ikisi arasında hiç bir fark yoktu ben 2. sinde pek dikkat edemedim esim ameliya olmustu asılama oldum eve geldikten sonra 1 saat falan yattım ertesi gun birliktelik oldu gun asrı yaptık 3 yumurta olusmustu. Benim işim yorucu yurtdısı seyahatlerim falan vardı onlara devam ettim Allahım ol dedikten sonra oluyo. Hamileligiin ilk 3 ayı sıkıntılı gecti kanamam oldu hastanede yattım ama bırakmadı melegim bugun de dr kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2 cok guzel duygu onu izlemek Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese yasatsın bu duyguları ama ımutsuzluk yok inanın dualrım sizinle

inan okurken o kadar duygulandımki sanki kendim yaşamışım gibi, Rabbim kızını sana ve eşine bağışlasın:nazar: doğduğu gün bütün çekilen sıkıntıları unutturuyor zaten ben de tüm sıkıntıları çekmeye razıyım yerterki Allahım bebişime kavuştursun inşallah benim gibi tüm bekleyenleride tabi.. canım paylaşımların için çok teşekkür ederim bizi ancak bizler anlayabiliyoruz gerçekten çok sağol

kizlar herpinize gecmis olsun yazdiklarinizin hepsini okudum,benimde esimde morfoloji bozuklugu vardi ilk ogrendigimizde $ok oluk:1shok: ,bizim%2-%3 buda normal yolla cocugumuz olmayacak anlamina geliyormus.ben yurt disinda yasiyorum isvicre tip alaninda cok ilerde doktorumuz hic asilamanin adini bile almadi agzina.hatta ben sordum olmazmi diye kesinlikle olmaz dedi.

ve hemen tup bebk yapin beklemeyin dedi yas cok onemli(ben 24-esim 28) bizde hic beklemedik onun yonlendirdigi bi merkeze gittik cok zorlu bi tup bebek denemesi yasadik.

1 ay surdu ama bu 1ay bana sanki dersiniz 1 yil gibi geldi.22 yumurta toplandi bunun 8 tanesi dollendi 3 tane koyacaklardi biri bozuldu 2 tane koydular.belirtilerim vardi cok mutluydum olacak diye ama malesef sonuc negatif simdi regl oldum.$oku yeni yeni atlatiyorummafoldumbendondurulmus 5 embriyom var onlarla deniycez.

kisaca soyleyecegim $ey morfoloji dusuk olunca kesinlikle normal yolla olmaz dedi doktorumuz.keske bi umut olsa da tup bebge gerek kalmadan anne olabilsek.

bazi kurlerden bahs ediyorsunuz varmi morfolojiyi yukseltecek bi yontem.

kızlar günaydın, esen gülüm nasıl gidiyor bekleyiş? ncinarcım kızın nasıl? umarım herşey yolundadır

kizlar herpinize gecmis olsun yazdiklarinizin hepsini okudum,benimde esimde morfoloji bozuklugu vardi ilk ogrendigimizde $ok oluk:1shok: ,bizim%2-%3 buda normal yolla cocugumuz olmayacak anlamina geliyormus.ben yurt disinda yasiyorum isvicre tip alaninda cok ilerde doktorumuz hic asilamanin adini bile almadi agzina.hatta ben sordum olmazmi diye kesinlikle olmaz dedi.

ve hemen tup bebk yapin beklemeyin dedi yas cok onemli(ben 24-esim 28) bizde hic beklemedik onun yonlendirdigi bi merkeze gittik cok zorlu bi tup bebek denemesi yasadik.

1 ay surdu ama bu 1ay bana sanki dersiniz 1 yil gibi geldi.22 yumurta toplandi bunun 8 tanesi dollendi 3 tane koyacaklardi biri bozuldu 2 tane koydular.belirtilerim vardi cok mutluydum olacak diye ama malesef sonuc negatif simdi regl oldum.$oku yeni yeni atlatiyorummafoldumbendondurulmus 5 embriyom var onlarla deniycez.

kisaca soyleyecegim $ey morfoloji dusuk olunca kesinlikle normal yolla olmaz dedi doktorumuz.keske bi umut olsa da tup bebge gerek kalmadan anne olabilsek.

bazi kurlerden bahs ediyorsunuz varmi morfolojiyi yukseltecek bi yontem.

arkadaşlar bırakın bu morfoloji olayını yani sperm sayısı ve ileri hareket sayısının en az % 50 olması önemlidir tamam ama sıfır morfoloji için takıntı yapmayın çünkü sperm sayısı yeterli ise hem morfoloji hem de hareketlilik olayı en kötü vaka için bile üç ayda değişir Allahın izniyle. siz yeter ki eşinize iyi bakın gönlünü hoş edin, bu felaket tellalı doktorlara da körü körüne inanmayın, biz ne badirelerden geçtik onlara kalsa karı koca ikimizi de kısır ilan ettiler, Allahtan ikimiz de kısır ilan ettiler de birbirimizi suçlayacak halımız kalmadı üzülmekten :mymeka:

sonrasında ise tüm hamileliklerim ise asla hamile kalamazsınız tüp bebekle bile %5 belki diye oran biçtiler ve biz sıfır morfoloji ve de sıfır moralle başarılı çıktık bu sınavdan Allahın izniyle. hiç moralinizi bozmayın, hele bu çocuğunuz asla olmaz di,yenler hiç inanmayın gülün geçin, parasız kalmışlardır inanın, ayrıca da bu tüp bebek olayına 35'in altı için söylüyorum çok kızıyorum bekleyin biraz da aceleniz ne? benim kadar da beklemeyin ama en azından 35 e kadar bekleyin tüp bebek en son çareniz olsun

Back
X