- Konu Sahibi musmutlukiz
-
cnm bnm esimin 2morfilojisi hamile kaldm insallh snde kalirsn tatlim
Kizlar merhaba, ben 2 ay once tup bebek denedim ama negatifle sonuclandi. Son sperm morfolojimiz 1. Bu degerle olumlu sonuc alaniniz var mi?
Sagol canim. Allah kucagina almayi nasip etsin sana da. Ilk denemende mi oldu peki?
evet cnm ilk denemmde bahceci fulyada yaptirdim orayi oneririm sana
Bizimki %0 bizimde negatif sonuçlandı...Bununla alakası var mı ki ???
musmutlu eşimde morfoloji 2 ayrıca bende pko var ama çok şükür; iki tedavimizde de 5.güne 10 dan fazla 1.kalite yumurta geldi. morfolojinin tek başına etkin olduğunu sanmam canım. birde sen femara kullandın mı?yumurta kalitesini arttırıyormuş.
inşallah ikinci denemede seninde bebişlerin gelir cnm.ki geleceğine inanıyorum
Bizim de morfoloji 1% ve hız problemi var. Allah'a şükür şimdi 10+ 6 hamileyim. Bahceci de mikroenjeksiyon ile hamile kaldım, doktorum mikroenjeksiyonla en kaliteli ve düzgün spermleri seçeceklerini söylemişti.ancak öncesinde eşim yine bahçeci de Emre bakırcıoğlu na gitmişti ve o bazı ilaçlar vermişti işlem öncesi onları kullandı eşim.
cnm 20 haftalık hamileyim eşimde morfoloji %2 ydi, bahçeci fulyada mikroenjeksiyonla ilk denememde hamile kaldım. doktorum ümit beydi. öperim onu burdan :)
Evet canım ben % 1 morfoloji ile hamilr kaldim.ikiz bebeklerim dünyaya geldi.su an 8.5 aylik oldular.bende ayrica kan pıhtılaşmasi da vardı. Irenbede tedavi oldum.lcini ferah tut.hamile kalabilmek icin tek bir sağlam spem yeterli.zaten her 100 tanede 1 tane saglikli sperm oldugunu sen söylüyorsun degil mi? Oda sana yeterde artar bile...
darısı başına cnm. benim eşimde hareket sorunu da vardı. düzenli keçboynuzu pekmezi yedirmiştim. o da fırlamıştı 1 ayda yukarıya şimdi oranını hatırlamıyorum. aklında olsun senin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?