Aşılama Morfoloji %1

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mojo44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
1.536
1.202
133
Kızlar cuma günü aşılama yaptırıcam bende pko var eşimin de morfolojisi %1 çıktı şekil bozukluğu demekmiş. Biraz araştırma yaptım da bu şekilde aşılaması tutan görmedim fazla..aranızda benim durumumda olup aşılaması tutan var mı

B
Kızlar cuma günü aşılama yaptırıcam bende pko var eşimin de morfolojisi %1 çıktı şekil bozukluğu demekmiş. Biraz araştırma yaptım da bu şekilde aşılaması tutan görmedim fazla..aranızda benim durumumda olup aşılaması tutan var mı
bizimde aynı durum sayilir canim benm esiminde sperm hareketi az %2ama spermi 45milyon bu yüzden doktor asilama yapalim dedi inslh allahim yüzümüze guler

B
bizimde aynı durum sayilir canim benm esiminde sperm hareketi az %2ama spermi 45milyon bu yüzden doktor asilama yapalim dedi inslh allahim yüzümüze guler
İnşallah canım sen ne zaman yapacaksın aşılama

K
İnşallah canım sen ne zaman yapacaksın aşılama
canim vala ben adetimin 3 günü gitim doktora dün yani cuma günü klomene basla zaten 2 tane yumuryumurtan 8mm 1 tanesi 9mm dedi inslh haftaya olur carsamba tekrar cagirdi bakam ne olcak inslh rabbim hepimize verir

K
canim vala ben adetimin 3 günü gitim doktora dün yani cuma günü klomene basla zaten 2 tane yumuryumurtan 8mm 1 tanesi 9mm dedi inslh haftaya olur carsamba tekrar cagirdi bakam ne olcak inslh rabbim hepimize verir
Senin yumurtlama ya da çatlama problemin yok ozaman dimi inşallah olur

Ayn kuzm bnim hiç bir sorunum yok asilama direk yumurtanın bulunduğu yeremi bırakıyorlar acaba spermleri kuzm ogrenmek istyrm
Hayır canım direk yumurtaların olduğu yere değil çünkü yumurtalara ulaşmak için önce kanalları geçmek gerekiyor:) rahim ağzının en sonuna bırakıyorlar herşey yolundaysa spermler hızla hareket edip kanalları geçip yumurtalara ulaşıyor youtube da çok açıklayıcı güzel videolar var izlemek istersen :)

Ya
Hayır canım direk yumurtaların olduğu yere değil çünkü yumurtalara ulaşmak için önce kanalları geçmek gerekiyor:) rahim ağzının en sonuna bırakıyorlar herşey yolundaysa spermler hızla hareket edip kanalları geçip yumurtalara ulaşıyor youtube da çok açıklayıcı güzel videolar var izlemek istersen :)[/QUOTE ya eşimin spermleri ama az %2 ama 45milyon esimin spermleri hizlanirmiki yikandiktan sonra

Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ? :(

Back
X