Erkek İnfertilitesi Morfoloji %3 ne demek yardım edin lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

34sanem

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
152
64
13
45
Selam arkadaşlar sperm sonuçlarını aldık %3 morfoloji ne demek bilen arkadaşlar sonuçumuzu yorumlayabilirmi

Selam arkadaşlar sperm sonuçlarını aldık %3 morfoloji ne demek bilen arkadaşlar sonuçumuzu yorumlayabilirmi
CNN normal referans %4 olması gerekiyor. Sizin %3. Morfoloji spermlerin yapısıyla ilgili bozuklukları gösterir. Başında, gövdesinde , kuyruğunda bi sorunun olması demek.

CNN normal referans %4 olması gerekiyor. Sizin %3. Morfoloji spermlerin yapısıyla ilgili bozuklukları gösterir. Başında, gövdesinde , kuyruğunda bi sorunun olması demek.
Yani %40 ileri hareketli olması bişey ifade etmiyor Peki bu sorunların olması tüp bebek tedavisinde sorun mu (cevabın için teşşekürler

Yani %40 ileri hareketli olması bişey ifade etmiyor Peki bu sorunların olması tüp bebek tedavisinde sorun mu (cevabın için teşşekürler
Cnm %40 ileri hareketli sperm çok iyi bi sonuç. Morfolojik kötü değil. Çok rahat gebe kalabilirsiniz bence. O morfoloji ile gebe kalan var. Olur normal yolla da olur, tüp bebekte olur. Test sonucunuzu tam atabilirseniz bi bakayım

Çok teşşekürler öncelikle1,5 toplam sperm,,72 mil toplam ilerihareketli%40,,yerinde hareketli %13,,,hareketsiz%47,,, morfoloji normal %3,,anormal %97,, baş%68..boyun%44,,kuyruk %21 teratozoosperm 1,37

Birde anlamadığım bu ileri hareketli olanlar %3 normal yapıdakilerin oranımı

CNm yapısı düzgün olan sperm sayınız % 3. Ama % 4 olması yeterli zaten. Bu testi nerde yaptırdığı da önemli. En doğru sonucu tüp bebek merkezindeki laboratuvarlar verir.

Bence değerleriniz iyi. Günde 3 tane Ceviz tüketin düzenli bi şekilde morfoloji için. 1.5 diye yazdığınız şey ne ?

Çok teşşekürler öncelikle1,5 toplam sperm,,72 mil toplam ilerihareketli%40,,yerinde hareketli %13,,,hareketsiz%47,,, morfoloji normal %3,,anormal %97,, baş%68..boyun%44,,kuyruk %21 teratozoosperm 1,37
Merhaba canım benim eşimin de en sonki değerleri şu şekil de ben pek anlamiyorum yorumlarmışın rica etsem . Total sperm 63 milyon.ileri hareket 45 .Yavaş hareketli 30 . Hareketsiz 25. Morfoloji soyle yazıyor normal yapıda 60 .Bas anamolisi 15 .orta parca anamolisi 15.kuyruk anamolisi 10 . Bizim anlayamadığımız burda morfolji kaç yardımcı olurmusunuz lütfen..

Merhaba sizin değerleriniz normal gözüküyor morfoloji Yok canım

Sizin sorununuz Nedir tam olarak,
Canım biz evleneli 2 yıl oldu eskişehir de yaşıyoruz çok doktora gittik hepsi doğal beslenin deyip geri gönderdiler. Benim annem ler istanbulda yaşıyor annem iyi bi doktor var dedi bi de ona gelin bizde 6 ay önce ona gittik. Bize hemen ameliyat dedi çift taraflı hidrosel varmış neyse ameliyat oldu doktor ameliyattan sonra bize avicap evicap ecapirin ve zinco verdi 3 ay kullandı tekrar gitti değerler yukardaki gibi.doktor değerlerin güzel iyiye gidiyor dedi. Tedaviye devam deyip evicap l arginin ve klomen verdi şu an da da eşim onu kullanıyor

sonuçların gayet iyi canım benim esiminde morfoloji 3 dü. bi seneye yakın çocuğumuz olmadı ama stresten uzak durmaya çalıştı protein özellikle beslenmesine dikkat etti bunları uyguladıktan bikac ay sonra hamile kaldım zaten.

Değerleriniz normal gözüküyor,bizdede çift taraflı varikosel var canım , bize 3yıllık evliyiz bir senedir deniyoruz olmadı,bizde sonradan öğrendik varikoseli bendede amh düşüklüğü varmış ,bakalım Allah dileyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah içindede bizlere

Bizdede 3 çıkti canım hayırlı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…