ben bir şey sormak istiyorum(gerçi bu aralar sorduğum sorulara hiçbir topikte cevap alamıyorum ramazan nedeniyle pek rağbet görmüyor forum galiba)
benim eşim şu anda proxeed plus kullanıyor acaba yanında bunu da kullansa zararı olur mu? çünkü bizim de sorunumuz doğrudan morfolojiyle alakalı % 0 morfolojiden çekiyoruz...
zararı olmaz canım geçmiş olsun saat şu anda 11 sen nasıl bugün saat 2de yazmış oluyosun anlmadım
pycnogenol sipariş ettim az önce 52 liraya 30 mg. lık. sabah akşam içilcekmiş... hayırlısı olsun bir de bunu deneyelimbakalım. doğal yolla olur inşaallah ama olmazsa da falan napalım yine tüp bebek yaptırsak bile belki biraz faydası olur değerlerimiz yükselir diye umuyorum...
slm canim demin özel msj kutuna msj attim simdiki okudugum yazilarindan sperm bozulugumu var yoksa azligimi var cunki bende bi liac adi var padutin 100 diye bi lacin adi bilmiyorum önce denedinizmi yada turkiyede bulunurmu eczanede cunki bunu bi arkadasim kocasi kullanmis nasil biz kadinlarin yurtlama kalitesini artttiriyorsa buda oyle bisey erkeklerde etki yapiyomus
canım biz bu ilacı kullandık getirttik sayıyı acayip yükseltiyor ama bizim problem morfoloji 0 ona bişey yapmadı bizde inşş siz faydasını görürsünüz...
selam kızlar ben 2 aydır şaşkınım şöyleki
biz testleri yaptırdığımızda morfoloji %1 çıkıyordu ve 3 senedir bir türlü çocuğumuz olmuyor
eşim o dönem kaza yapmışıtı düzeldikten sonra yaptırmıştık sonuç kötüydü işte üstelik sayımızda çok düşüktü 4 milyon civarı
2 ay önce artık yeter dedik evliliğimizin 5. yılı artık
neyse artık çözelim varımızı yokumuzu adıyalım bu işe
sonra tek yumurtalık yukarıda olduğu için sayımızın az olduğunu söyledi dr.diğer yumurtalık içinded varikosel teşhisi kondu
yeni testler istedi sonuca inanamadım %1 olan morfoloji %85 çıktı
yok artık dedim morfoloji değişmiyor deniliyordu.
ama sayı hala aynıydı.
şimdi 2 ay oldu varikosel ameliyatı olalı 1 ay sonra tekrar test yaptıracağız.
buraya yazmamın sebebi morfolojinin şimdi kaç çıkacağı
ama inanın hemen sizinle paylaşacağım
çünkü bu bazı tezleri çürütecek.
demekki dönem dönem morfoloji değişebiliyor
araştırıyorum bende canımdemirdikeni macununu nerden alıyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?