Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim eşiminde hareket sayı yüksek morfoloji %2 doktor sorun değil olur dedi ama hala deniyoruzSlm kızlar eşinin sperm sayısı hareketliliği yüksek ama morfoloji yapısı %2 olupta kendiliğinden hamile kalan varmı???
Eşiminde %2 idi ayrıca hareketli de azdı ben hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı sebebi de kalitesiz sperm döllenmesi. Şimdi vitamindelere devam inşallah hepimizin olur beneğiSlm kızlar eşinin sperm sayısı hareketliliği yüksek ama morfoloji yapısı %2 olupta kendiliğinden hamile kalan varmı???
Merak ettim sizi gebelik devam ediyor muBen kendiliğimden hamile kaldım ama boş gebelik olması yüksek diyolar korkuyorum ultrason da keseyi gördük ayın 30unda 15 gün sonra gel bebeği görelim dedi doktorum çarşamba gidicem ama çok korkuyorum
Ne yaptınız çok zaman geçmiş ama morfolojiyi çözebildiniz miArkadaslar bizimde %2 cikti diger degerlerimiz normal cikti jinekologum normal yolla olur ama cok beklemeniz gerekebilir dedi ve urologa yonlendirdi asilama icin. Ama ben buna ikna olmayip baska bir doktordan yine randevu aldim. Ayrica keciboynuzu ozu,bitter cikolata,kirmizi ete yuklendik.esim 4 ay once sigarayi birakmisti alkolude 1 ay oldu birakali eminim onunda etkisi vardir. Ptesi gunu degerlerin sonucu icin doktorla gorusunce ne anlamlara grldigini sizinle paylasmak isterim.
Merhaba evet bazi doktorlar morfolojiye onem vermiyor ve bu sorun yakin gecmiste tespit edilmis birşeymiş zatenNe yaptınız çok zaman geçmiş ama morfolojiyi çözebildiniz mi
Maşallah hayırlısı ile benim de olur inşallahMerhaba evet bazi doktorlar morfolojiye onem vermiyor ve bu sorun yakin gecmiste tespit edilmis birşeymiş zaten
Keciboynuzu özü demisti doktor eşime gercektende işe yariyor tavsiye edebilirim ama bence takilmayin 9 kere tup bebek denemesi yaptim en son pes ettim ve hamile kaldim kendiliginden. Morfolojiyi sorun olarak gormeyin bence. Tuplerime kapali demisti doktor Cevat Bayrak a gidip rahim filmi cektirdim oda rahim sekil bozuklugu var tupleriniz acik dedi. Rahim filminden bir hafta sonra hamile kaldim. Tavsiyem tek sorun morfolijiyse hic kafaniza takmayin. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz.
Hareketli sayı önemli demi canımMerhaba evet bazi doktorlar morfolojiye onem vermiyor ve bu sorun yakin gecmiste tespit edilmis birşeymiş zaten
Keciboynuzu özü demisti doktor eşime gercektende işe yariyor tavsiye edebilirim ama bence takilmayin 9 kere tup bebek denemesi yaptim en son pes ettim ve hamile kaldim kendiliginden. Morfolojiyi sorun olarak gormeyin bence. Tuplerime kapali demisti doktor Cevat Bayrak a gidip rahim filmi cektirdim oda rahim sekil bozuklugu var tupleriniz acik dedi. Rahim filminden bir hafta sonra hamile kaldim. Tavsiyem tek sorun morfolijiyse hic kafaniza takmayin. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz.
Sizin morfoloji kaçtıHareketli sayı önemli demi canım
Hangi ilaçları kullandınız acaba birde ne kadar sürede iki olduBizim %1 di iki oldu ilaçlarla oldu
Canım üç ay boyunca kullan'di imprly verdi, kulandik suan da magnomaga kullanıyor ben'de bunu kullanıyorum, biz 1 yıldır kullanıyor'uz farklı ilaçlar ama imprly iyi geldi devam etmek istedik doktor bu sefer 'de bunu kullan'in dedi ayrıca. kuruyemiş çok tüketti kavrulmamiş badem,kaju, kabak çekirdeği fındık ceviz gibiHangi ilaçları kullandınız acaba birde ne kadar sürede iki oldu
Aminnn insallah olur bu yolda cok emek harcadigim icin herzaman dualarimdasiniz yok doktorumuzu degistirdik o morfolojiyu hic umursamadi ama stresten olmuyormus sonradan anladik.Maşallah hayırlısı ile benim de olur inşallahpeki morfoloji değişti mi yükseldiği oldu mu acaba
Evet onemli ama zaten onlarin ihtiyaci olan bi kac tane sperm. Son7cta milyonlarca sperm oluyor ve cok dusuk morfolojide bile binlerce duzgun sperm oluyor bence morfolojiye cok takilmayin tek sorun o ise stresten olmayabilir dikkat edin.Hareketli sayı önemli demi canım
Şuan durumunuz nasıl peki doğal gebelik beklemeyecek misiniz aşılama falan düşünüyor musunuz bizim de 2Canım üç ay boyunca kullan'di imprly verdi, kulandik suan da magnomaga kullanıyor ben'de bunu kullanıyorum, biz 1 yıldır kullanıyor'uz farklı ilaçlar ama imprly iyi geldi devam etmek istedik doktor bu sefer 'de bunu kullan'in dedi ayrıca. kuruyemiş çok tüketti kavrulmamiş badem,kaju, kabak çekirdeği fındık ceviz gibi
Merhaba canım biz bayadir istiyoruz olmuyor test yapıldığı zaman Eylül ayında 1 çıktı imprly verdi kullandi çok kuruyemiş tüketi sayi olarak iyi ama morfolojik. sorunu var di oda gebelik engellemez tek başına sorun değil dendi, sonra Brüksel tüp Bebek merkezi gittik cem çelik test istedi verdik Aralık ayında 2 olmuş du doktor bize bekleyin iki ay dedi ilaç verdi eşli paket şuan kullandik bitti ilk ay adet oldum şuan da 4 günüm kaldı inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese bana eşli paket de felixon women ve magnomagaŞuan durumunuz nasıl peki doğal gebelik beklemeyecek misiniz aşılama falan düşünüyor musunuz bizim de 2