Morfoloji bozukluğu olup kendiliğinden hamile kalanlar

Merhaba canım biz bayadir istiyoruz olmuyor test yapıldığı zaman Eylül ayında 1 çıktı imprly verdi kullandi çok kuruyemiş tüketi sayi olarak iyi ama morfolojik. sorunu var di oda gebelik engellemez tek başına sorun değil dendi, sonra Brüksel tüp Bebek merkezi gittik cem çelik test istedi verdik Aralık ayında 2 olmuş du doktor bize bekleyin iki ay dedi ilaç verdi eşli paket şuan kullandik bitti ilk ay adet oldum şuan da 4 günüm kaldı inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese bana eşli paket de felixon women ve magnomaga
Rabbim tez zamanda kucağımıza nasip etsin inşallah bu iki ilacı kullanın olur mu dedi doğal yolla bende mi alsam acaba bizim de 2

Rabbim tez zamanda kucağımıza nasip etsin inşallah bu iki ilacı kullanın olur mu dedi doğal yolla bende mi alsam acaba bizim de 2
Amin amin canım isteyen herkese sana da nasip etsin, araştırır ilaçları kullanmak istersen özelden ilacin fotoğrafını atarım.

Merhabalar bizim sayımız azdı hareket %1di morfoloji 0 Dı. Bize tüp bebekte bile şansınız çok az dediler. Eşim önce sigarayı bıraktı. Badem vs tüketti sonra doktor ilaç verdi ama 3 ay kullandık. Ama asıl keçiboynuzu kürü yaptık. 1.5 sene sonra artık kpss çalışcam sonra sınav bitince tüp bebek yaparız dediğim ay hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden ve o ay ekstra keçiboynuzu yanında bende maydanoz buharı ve çörek otu karışımı yapmıştım. Bunlar tabi tıbbi şeyler değil bende doktor değilim bizim için vakti saati gelmişti demek ki ama umut olsun inşallah diye yazdım o süreçte bende çok burda umut aradım okudum hep onlara tutundum canı gönülden kim istiyorsa Allah nasip etsin inşallah bende artık herkese umut hikayemi paylaşıyorum ki belki birine ışık olur diye

Merhabalar bizim sayımız azdı hareket %1di morfoloji 0 Dı. Bize tüp bebekte bile şansınız çok az dediler. Eşim önce sigarayı bıraktı. Badem vs tüketti sonra doktor ilaç verdi ama 3 ay kullandık. Ama asıl keçiboynuzu kürü yaptık. 1.5 sene sonra artık kpss çalışcam sonra sınav bitince tüp bebek yaparız dediğim ay hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden ve o ay ekstra keçiboynuzu yanında bende maydanoz buharı ve çörek otu karışımı yapmıştım. Bunlar tabi tıbbi şeyler değil bende doktor değilim bizim için vakti saati gelmişti demek ki ama umut olsun inşallah diye yazdım o süreçte bende çok burda umut aradım okudum hep onlara tutundum canı gönülden kim istiyorsa Allah nasip etsin inşallah bende artık herkese umut hikayemi paylaşıyorum ki belki birine ışık olur diye
Merhaba sayı başlangıçta ne kadardı

Canım üç ay boyunca kullan'di imprly verdi, kulandik suan da magnomaga kullanıyor ben'de bunu kullanıyorum, biz 1 yıldır kullanıyor'uz farklı ilaçlar ama imprly iyi geldi devam etmek istedik doktor bu sefer 'de bunu kullan'in dedi ayrıca. kuruyemiş çok tüketti kavrulmamiş badem,kaju, kabak çekirdeği fındık ceviz gibi
Merhaba imprly yumurta kalitesi için mi kullandınız faydası oldu mu?

Back
X