Aşılama Morfoloji bozukluğunda aşılamayla hamile kalan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ekin79

Ya RAB Bizede Nasip Et
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
8.556
15
156
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bizimde morfoloji sorunumuz var.
3 ay önce %sıfırdı, son yaptırdığımız testte %1'e yükselmişti.Buay aşılama yaptıracaktık maddi nedenlerden sonraki aya kaldı.Şansımız çok düşük o yüzden umutsuzum.
Bu morfolojiyle aşılaması tutan varmı?

canımcım seni etkilemek istemem ama bizimde %0 dı %3 ken 2 kez aşılama oldu ama olmadı ben tüp bebekle hamileyim tüp bebekte şansın daha çok aşılamyla zaman kaybı yaşamanı istemem sonun çta erkek inf de aşılama gerçekten brz anlamsız geliyo bana ama tabi kader kısmet Allahımın bileceği iş....hakkında hayırlısı olsun cnm...

İlgin için teşekkür ederim.Bende aşılamayla vakit ve nakit kaybetmek istemiyorum.Ama tüp bebekte bizim gibi herşeyi kendi karşılayacaklar için güç oluyor.Diğer yandanda hiçbirşey yapmadan öyle beklemekte zor geliyor..4 ay oldu sorunu öğreneli Kürler vitaminlerle düzelecek gibi gelirken işimizin çok zor olduğunu yeni yeni idrak ediyoruz.Minik erkeklerini Rabbim sana bağışlasın darısı başımıza inşallah..

eşiminde morf. yüzde 1 çıktı doktora dedım direkt tüp bebek mı denesek hayır aşılama yapalım dedı bakalım 10 gün sonra yapılacak aşılamamız inş tutar.inş allah hepimizin yardımcısı olur

inşallah pozitif sonuç alır bizlerede umut olursunuz.güzel haberlerini bekliyorum canım

cuma iğnelere başaldık ,çrş günü kontrole gıdıcem inş herşey yolunda gidiodur ama bu iğnelerden galıba yumurtalıklarımda bazen baskı hissediorum çrş doktorun dedıklerını yine paylaşırım sizlerle....

ekin 79 yazını okudum durumun benzeri bizdede var . topic sonunda başka mesaj göremedim ve merak aettim aşılama yaptırdınız mı , herhangi bir bitkisel takviye kullandınız mı ?
proxed plus isminde bir ilaç var 3 ay kullanımında sperm sayısını ve hareketliliğini arttırıyor morfolojiyi de bir tık artırıyor . tecrübeyle sabit :)

lover asılaman tuttu mu suan hangi aşamadasınız ? inşş olumlu haberlerin vardır..

slm.ben yeni üye oldum.2 gündür ağlayıp duruyorum.morfoloji yüzde 1 bizim.bir de akışkanlık problemi var eşimin.hareketlilik de az.bende de aşırı yumurtlama var.yumurtalarım tam gelişemior bu yüzden.doktor aşılama dedi.ben tüp bebeği düşünmeye başladım.sizce ne yapmalıyım?

akışkanlık dediğim yani spermin akışkanlığı donuk bizimki akmıyo ilerlemio balgam tarzındaymış doktor öyle dedi
hareketlilik yüzde 45 miş bizim.ben de aşılama olamayacağını düşünüyorum tüp bebek düşünüyorum ama bilemiyorum.çok zor karar vermek.ALLAH hepimize yardım etsin inşallah.

az önce eşimle konuştuk karar verdik.önce aşılamayla başlıcaz bu zorlu işe.hayırlısı olsun diyorum artık.morfolojinin yüzde 1 olması çok canımı sıkıyor ama napalım.elden bişi gelmez.ağlayıp duruyorum.ağlamamaya, kararlı olmaya karar verdim.en önemlisi pozitif olmak.olumlu düşüneceğime kendime söz verdim.aşılama olmazsa tüp bebek yaptırıcam.artık maddiyat nereye kadar yeterse.borç harç yapıcaz napalım.ilerde pişman olmaktansa ,en azından denedim derim.

ben de çok ağladım önceleri.şimdi de bazen durduk yere gözümden akıyor engel olamıyorum kendime ama bu çözüm deil.Allah başka dert vermesin.hakkımızda hayırlısı olsun sonuçta en azından bir tedavisi var.elimizden geleni yapıp takdiri Allah a bırakıcaz.her şey gönlünce olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sayımız 24milyon ancak morfoloji kötü kaç olması gerekiyor aşılama için?

Arkadaşlar sayımız 24milyon ancak morfoloji kötü kaç olması gerekiyor aşılama için?

Asilama icin morfolojinin yuksek olmasi tutma sansini arttiriyor. cunku asilama islemi hareketsiz spermleri labarstuar ortaminda hareketlendirerek yumurtayla bulusturuyor. Morfolojiyi yani spermin kalitesini iyilestiremiyorlar. Yani iyi kaltede spermler ayiklammiyor en hareketlileri hangisi ise onlar seciliyor .secilenler arasinda kalitesi iyi olan dusmesi dusuk morfolojide sansa kalmis bir durum.
Zaten asilama gunu sperm kaltesi morfolojisisi cok dusuk ise hic baslamiyorlar bosuna umitlendirmemek adina.
Tup bebek yonteminde morfolojiyi kaliteyi iyilestirme yapulabiliyormus .doktorumun bana soylediklerini paylastim.
Hepimiz icin hayirlisi olsun . %1 morfoloji ile asilamada basirili sonuclar alan arkadaslarin hikayelerini okursak bizlerede umut olur . Paylasalim lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…