Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım seni etkilemek istemem ama bizimde %0 dı %3 ken 2 kez aşılama oldu ama olmadı ben tüp bebekle hamileyim tüp bebekte şansın daha çok aşılamyla zaman kaybı yaşamanı istemem sonun çta erkek inf de aşılama gerçekten brz anlamsız geliyo bana ama tabi kader kısmet Allahımın bileceği iş....hakkında hayırlısı olsun cnm...
eşiminde morf. yüzde 1 çıktı doktora dedım direkt tüp bebek mı denesek hayır aşılama yapalım dedı bakalım 10 gün sonra yapılacak aşılamamız inş tutar.inş allah hepimizin yardımcısı olur
Merhaba arkadaşlar bizimde morfoloji sorunumuz var.
3 ay önce %sıfırdı, son yaptırdığımız testte %1'e yükselmişti.Buay aşılama yaptıracaktık maddi nedenlerden sonraki aya kaldı.Şansımız çok düşük o yüzden umutsuzum.
Bu morfolojiyle aşılaması tutan varmı?
cuma iğnelere başaldık ,çrş günü kontrole gıdıcem inş herşey yolunda gidiodur ama bu iğnelerden galıba yumurtalıklarımda bazen baskı hissediorum çrş doktorun dedıklerını yine paylaşırım sizlerle....
slm.ben yeni üye oldum.2 gündür ağlayıp duruyorum.morfoloji yüzde 1 bizim.bir de akışkanlık problemi var eşimin.hareketlilik de az.bende de aşırı yumurtlama var.yumurtalarım tam gelişemior bu yüzden.doktor aşılama dedi.ben tüp bebeği düşünmeye başladım.sizce ne yapmalıyım?[/QUOTE
akışkanlık problemi nedir?onu hiç duymadım.bizdede morf 1ilri hız 0 sizin hareketlilik kaç peki.çünkü dr bize aşılama yapamam dedi.direk tüp bebek denicez.![]()
az önce eşimle konuştuk karar verdik.önce aşılamayla başlıcaz bu zorlu işe.hayırlısı olsun diyorum artık.morfolojinin yüzde 1 olması çok canımı sıkıyor ama napalım.elden bişi gelmez.ağlayıp duruyorum.ağlamamaya, kararlı olmaya karar verdim.en önemlisi pozitif olmak.olumlu düşüneceğime kendime söz verdim.aşılama olmazsa tüp bebek yaptırıcam.artık maddiyat nereye kadar yeterse.borç harç yapıcaz napalım.ilerde pişman olmaktansa ,en azından denedim derim.
Arkadaşlar sayımız 24milyon ancak morfoloji kötü kaç olması gerekiyor aşılama için?