hem sayımız çok düşüktü hem de morfoloji sorunumuz vardı...ilk denememizde bebek gelişmedi ve kürtaj oldum...ikinci denememizde olumlu sonuç aldık...28 haftalık hamileyim ve Allah izin verirse şubatta kızımızı kucağımıza almayı bekliyoruz...
amin cnm aralıkta aşılama yaptıracağız eşim istedi bende kıramadım pek tutacağını sanmıyorum tüp bebekte bile kimyasal gebelik oluştu oda tutmaz gibi geliyor ama bakalım kısmet. sen ne durumdasın hiç denemen oldu mu?
hem sayımız çok düşüktü hem de morfoloji sorunumuz vardı...ilk denememizde bebek gelişmedi ve kürtaj oldum...ikinci denememizde olumlu sonuç aldık...28 haftalık hamileyim ve Allah izin verirse şubatta kızımızı kucağımıza almayı bekliyoruz...
inş. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz benimde 2 düşük 1 kimyasal gebeliğim oldu aşılama yapılacak bu ay banada gerçi fayda edeceğini sanmıyorum tüpbebek hayalim olucak düşüncesindeyim inş. tüpbebekte kimyasal gebelik olmaz çok korkuyorum artık son çarem bu eğer buda olmazsa çok üzülürüm.Peki eşinin sperm değerleri kaç mahsuru yoksa söyleyebilirmisin?
inş. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz benimde 2 düşük 1 kimyasal gebeliğim oldu aşılama yapılacak bu ay banada gerçi fayda edeceğini sanmıyorum tüpbebek hayalim olucak düşüncesindeyim inş. tüpbebekte kimyasal gebelik olmaz çok korkuyorum artık son çarem bu eğer buda olmazsa çok üzülürüm.Peki eşinin sperm değerleri kaç mahsuru yoksa söyleyebilirmisin?
amin canım kısmet birazda allah isterse olur ne kişiler var ikisindede problem olmayıp 3. tüp bebek denemesi olan ve tutmayan bizim gibi olupta 1. denemede tutanda. bizde sper sayısı 42 milyon o normal ama amorf baş %69, boyun anomisi %27, kuyruk anomisi %35, nüklear şekil bozukluğu %10. astenoteratozoospermi hem hareketliliğinin az olması hem de morfolojisinin bozuk olması. muson testi yaptırdık biz yıkanmadan sonra morfoloji değerlerinde düzelme olmuş sizde baktırın isterseniz yaptırmadıysanız.