Canım benim eşimin ilk testlerde 0 dı morfolojisi ayrıca sperm sayısı da 2 milyon du klomen proxeed e vitamini keçiboynuzu kullandı sperm 4 milyon a çıktı morfoloji de 1 oldu.biz olmaz diye düşünürken normal yolla hamile kaldım o yüzden hiç canını sıkma diycem de biliyorum insan ister istemez takıyor kafasınaMerhaba arkadaşlar, eşimin morfoloji bir testte % 1 çıktı keçiboynuzu kürü yaptım 15 gün ardından keçi boynuzu pekmezine devam ettik ikinci testte %3 çıktı normal yolla gebelik olur mu acaba ve morfoloji % kaç olması gerekiyor ?
Valla ne diyeyim bilemedim bizim de aynı morfoloji 1. 2 3 çıkıyor tüp bile tutmuyor ama 1 morfoloji ile hamile kalan da var kısmet işiMorfolojinin değerlendirilmesi subjektiftir canım. / yani; Aynı Semen örneğine bakan 2 kişiden biri %2 derken diğeri %3 diyebilir/ Bizimde testlerde bazen %1 bazen %3 bazen % 2 cıkıyor. Hep aynı döngüde gidip geliyoz. Morfolojiye ilaç falan da etki etmiyo malesef, bizim kullanmadığımz bişy kalmadı bunun için. Vitamin vs takviyeler sayıyı arttırıyor biraz da hareketi arttırıyor.
İnan ki bu rakamlar hep boş Rabbim kısmet edince azospermli adamn olur 50 milyon spermi olanınki olmaz. Bol bol dua et Hz. Zekeriyanın Hz İbrahimin cocuk isterken ettiği duaları ediver. Rabbim bizimde kucağımızı boş bırakmaz inşallah
Kesinlkle öyle canım. Geçen ay gittiğim doktorda %1 morfolojiyle doğal yoldan hamile kalan biryle tanştm. Allah dilerse bizimde olucak inşallah. Bol bol dua edelim birbirimizeValla ne diyeyim bilemedim bizim de aynı morfoloji 1. 2 3 çıkıyor tüp bile tutmuyor ama 1 morfoloji ile hamile kalan da var kısmet işi
canım takma kafana bak bende ılerı hız 0 ıle hamıle kaldım gelısmedı dustu.....ozaman morfolojı 4 ıdı......sımdı ıse gecen aylarda tup denedık....morfolojıde e dusmus ılerı hız yıne sıfır......bakalım oda kımyasal oldu düşükle sonuclandı sımdı beklıyorum bendesizde yoksa ben hıc umut etmeyım morfolojı sıfır ılerı hareket %3 tüp bebekten de mi vazgeçsem?
inşallah tez zamanda tekrar hamıle kalırsın bebegını kucağına alırsın canmcanım takma kafana bak bende ılerı hız 0 ıle hamıle kaldım gelısmedı dustu.....ozaman morfolojı 4 ıdı......sımdı ıse gecen aylarda tup denedık....morfolojıde e dusmus ılerı hız yıne sıfır......bakalım oda kımyasal oldu düşükle sonuclandı sımdı beklıyorum bende
çnm bnm eşimin %4 ve ben hamile kaldım açıkçası % 3le hamile kalanlarıda çok okudum sperm sayısında problem yoksa yumurta takibini denedin mi çnmMerhaba arkadaşlar, Morfoloji %3 çıktı normal yolla gebelik olur mu acaba ve morfoloji % kaç olması gerekiyor ?
tüp bebek mi canm bizim de morfolojı sıfır.Arkadaslar ben de 2. Bebisimi bekliyorum.esimin morfolojisi ve ileri hizli spermi 0di.
masallah cok sevindim hamile kalmaniza.Sag saglim kucaginiza alirsiniz insallah :) herhangi ozel bir sey kullandiniz mi? Benin esimin morfoloji %1 benim yumurtlama herseyim duzenli cok sukur. Ovulasyon testi de kullaniyorum ama hic hamile kalmadim. Tup bebege baslayacagiz buyuk ihtimalle.çnm bnm eşimin %4 ve ben hamile kaldım açıkçası % 3le hamile kalanlarıda çok okudum sperm sayısında problem yoksa yumurta takibini denedin mi çnm
sağol çnm eşimin sperm sayısı 5milyondu morfoloji %2 proxeed plus diye bi ilaç var ondan kullandık 4 ayda hızlı bi etkisi oldu bize 67 milyona çıktı morfoloji %4 bende az bu fln dedim ama bir ay snra hamile kalmışım bizede ilk değerlerle yükselmz tüp bebek dediler ama şansmızı deneyelim dedik malum tüp bebek çok masraflı altından kalkamazdık açıkçası ama yüçe RABBİM bize bugünü gösterdi inşallah herşey yolunda gider bnde ovulasyon testi kullandm çnm ilaı kullanana kadar bizde de birşey olmadı hiç ama bnçe sizde denemediyseniz deneyin bu ilaı derim 3-4 ay birşey kaybetmezsiniz çnm ilaçta biraz pahalı ayda 300 tl ye denk geliyo ama inşallah sizde de ise yarar çnm bide eşim dediki hergün bitter çikolata yiyorum oda hareketliliğe iyi geliyomuşmasallah cok sevindim hamile kalmaniza.Sag saglim kucaginiza alirsiniz insallah :) herhangi ozel bir sey kullandiniz mi? Benin esimin morfoloji %1 benim yumurtlama herseyim duzenli cok sukur. Ovulasyon testi de kullaniyorum ama hic hamile kalmadim. Tup bebege baslayacagiz buyuk ihtimalle.
Evet senem hanım, yumurtlama takibini yaptım vs ama ne yazık ki burada okuduklarımdan dolayı bu ay proxeed plus aldık, umarım bir ana önce düzelirçnm bnm eşimin %4 ve ben hamile kaldım açıkçası % 3le hamile kalanlarıda çok okudum sperm sayısında problem yoksa yumurta takibini denedin mi çnm
benim eşim de 15 gun oldu kullanalı ama morfolojı sıfır ileri %3 sanırım bizi tüp bebek macerası beklıyorsağol çnm eşimin sperm sayısı 5milyondu morfoloji %2 proxeed plus diye bi ilaç var ondan kullandık 4 ayda hızlı bi etkisi oldu bize 67 milyona çıktı morfoloji %4 bende az bu fln dedim ama bir ay snra hamile kalmışım bizede ilk değerlerle yükselmz tüp bebek dediler ama şansmızı deneyelim dedik malum tüp bebek çok masraflı altından kalkamazdık açıkçası ama yüçe RABBİM bize bugünü gösterdi inşallah herşey yolunda gider bnde ovulasyon testi kullandm çnm ilaı kullanana kadar bizde de birşey olmadı hiç ama bnçe sizde denemediyseniz deneyin bu ilaı derim 3-4 ay birşey kaybetmezsiniz çnm ilaçta biraz pahalı ayda 300 tl ye denk geliyo ama inşallah sizde de ise yarar çnm bide eşim dediki hergün bitter çikolata yiyorum oda hareketliliğe iyi geliyomuş
inşallah düzelir çnm ama 15 gün daha erken bne ille ilk aydan düzeliek diye bişey yok en az 6 ay kullanım öneriliyo int den okudum kimisi 3 ay snra etkisini görmüş sabredin isterseniz inşallah iyi sonuçlar alırsınızbenim eşim de 15 gun oldu kullanalı ama morfolojı sıfır ileri %3 sanırım bizi tüp bebek macerası beklıyor
Nasil hamile kaldin canim tup bebek mi hangi merkezArkadaslar ben de 2. Bebisimi bekliyorum.esimin morfolojisi ve ileri hizli spermi 0di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?