Erkek İnfertilitesi morfoloji sabit konulara taşınsın lütfennn

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gelsene

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
1.788
808
323
arkadaşlar bu konuda sanki 3 5 kişiyiz.kimsenin kimseden haberi yok :( halbuki dertleşsek sorunlarımızı paylaşsak,gelişmelerden birbirimizi heberdar etsek ne olur sanki :( illa konu açmak lazım konışabilmek için çok dağınık aradığımız hiç bişeye ulaşamıyoruz ne yazıkki.erkek inferlitesinde morfolojinin önemli olduğunu düşünüyorum.lütfen arkadaşlar birlik olursak daha kolay atlatırız :(

Aslında morfoloji ile ilgili benim açtığım bölümde faydalı bilgiler var. Morfolojinin yükselmesi ile ilgili alıntılar var

arkadaşlar bu konuda sanki 3 5 kişiyiz.kimsenin kimseden haberi yok :( halbuki dertleşsek sorunlarımızı paylaşsak,gelişmelerden birbirimizi heberdar etsek ne olur sanki :( illa konu açmak lazım konışabilmek için çok dağınık aradığımız hiç bişeye ulaşamıyoruz ne yazıkki.erkek inferlitesinde morfolojinin önemli olduğunu düşünüyorum.lütfen arkadaşlar birlik olursak daha kolay atlatırız :(

ahh canım aynı dertten müzdaribiz benimde..insan şaşıp kalıyo ne yapacagınaa:(((

ne yazık ki elimizden gelenler sınırlı en azından birbirimize destek olalım hamile kalanlara sevinelim istiyorum :) biz şu anda doktor kontrolündeyiz.hareket ve sayımız arttı.eşim gonal f kullanıyo keçi boynuzunu da aksatsak da içiyor.bu 2. ayımız inşallah olumlu sonuç alırız.siz neler yapıyosunuz.neler yaşadınız??topiğimiz hayırlı oılsunnn...

Back
X