Morfoloji sıfır olunca tüp bebek olur mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi NazC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
43
Arkadaşlar Allah rızası için yardımcı olun iki saattir ağlamaktan helak oldum eşimin morfoloji %3 tü tüp bebeğe başladık dün bugün sperm test sonuçları mailime geldi morfoloji analizinde normal sperm sıfır yazıyor. Cumartesi tekrar dr gideceğiz sıfırla nasıl tüp bebek yapılacak? Oluyor mu baktım baktım bişey bulamadım tecrübesi, bilgisi olan arkadaşlar çok rica ediyorum yardımcı olun

Sevgili Kardelen, eşimin morfolojisi %2 çıktı özel hastanede .Daha sonra devlette yaptık %6 çıktı sevindim. Şimdi yine %2.Doktor dedi ki morfoloji sperm sayımını testini kimin yaptığına göre değişir.Yani önemsemeden yapılmışsa farklı farklı sonuçlar çıkıyor.

Sevgili Kardelen, eşimin morfolojisi %2 çıktı özel hastanede .Daha sonra devlette yaptık %6 çıktı sevindim. Şimdi yine %2.Doktor dedi ki morfoloji sperm sayımını testini kimin yaptığına göre değişir.Yani önemsemeden yapılmışsa farklı farklı sonuçlar çıkıyor.
Merhaba Nevin hanım, Konu taşındı bildirimiyle baktım yazınızı yeni gördüm, Anlaşılan hamilesiniz rabbim önce sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah , bu sorun için extra bir şey yaptınız mı acaba ? doğal yolla mı oldu tüp bebek mi ? yardımcı olursanız sevinirim teşekürler. :)

Merhaba Nevin hanım, Konu taşındı bildirimiyle baktım yazınızı yeni gördüm, Anlaşılan hamilesiniz rabbim önce sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah , bu sorun için extra bir şey yaptınız mı acaba ? doğal yolla mı oldu tüp bebek mi ? yardımcı olursanız sevinirim teşekürler. :)

Canım esimin morfoloji 0 di, doğal yolla hamile kaldım :)

Canım esimin morfoloji 0 di, doğal yolla hamile kaldım :)
Şükür canım :) hayırlısıyla kocağınıza alın inş. Ne yazık ki 3 yıl oldu olmadı :( tüp bebek denemesi yaptık oda negatif :( hayırlısı aartık :)

Şükür canım :) hayırlısıyla kocağınıza alın inş. Ne yazık ki 3 yıl oldu olmadı :KK43: tüp bebek denemesi yaptık oda negatif :KK43: hayırlısı aartık :)

Aldık canım şükür kızım iki buçuk aylık.. Bizimde iki sene olmadı, Aşılama yapılacak ay hamile kaldım soğan kürü ile, denediniz mi

4 yildir normal yolla olmuyor. Morfoloji 0 bizde. Esimin kardeside oyleydi tup bebekle onlarin ikiz oldu. Bizde bu yaz yapicaz insallah. Mikrociple yaptilar onlar.iyi spermler ayriliyormus 5 gun kaliteli embriyolardan olustu.

Denedim canım ne yazık ki faydası olmadın
Canım benim eşimin ilk testte morfoloji 3 su sonra biz aşılama yaptık 1 yıl sonra falan ordan test sonucu verdiler 0 yazıyordu 5 ay sonra tüp bebek denedik hemde mikroçip değil 5. Gün embriyosu ile çok şükür hamile kaldım. Gerçekten yaptırılan yere göre değişiyor bide eşim son 1 ay arı sütü bal polen karışımı emodex kapsül günde iki tane bi keçi boynuzu kürü yaptık

Bir ay mi denediniz peki, sizde sorun var mıydı
Benim bütün testler iyi çıktı, tahliller, yumurtalıklar, rahim filmi iyiydi sadece miyom vardı engel olmadığını söyledi dr tüp bebek yaptırdık o ilaçlardan dolayı vs büyüdü transfere gittiğimizde dr ameliyat olmam gerektiğini söyledi, transfer yapmadı oldum ameliyatı şimdi zamanın dolmasını bekliyorum martta transfere gideceğim.

4 yildir normal yolla olmuyor. Morfoloji 0 bizde. Esimin kardeside oyleydi tup bebekle onlarin ikiz oldu. Bizde bu yaz yapicaz insallah. Mikrociple yaptilar onlar.iyi spermler ayriliyormus 5 gun kaliteli embriyolardan olustu.
Bizde yaptırdık mikrocip 5. Gün embriyo ama ne yazık ki negatif oldu :(

Canım benim eşimin ilk testte morfoloji 3 su sonra biz aşılama yaptık 1 yıl sonra falan ordan test sonucu verdiler 0 yazıyordu 5 ay sonra tüp bebek denedik hemde mikroçip değil 5. Gün embriyosu ile çok şükür hamile kaldım. Gerçekten yaptırılan yere göre değişiyor bide eşim son 1 ay arı sütü bal polen karışımı emodex kapsül günde iki tane bi keçi boynuzu kürü yaptık
Sağlıkla kucağına al canım, bakalım artık önümüzde ki ay transfer olacak umarım bu defa tutunur embriyocuklar:)

Back
X