Erkek İnfertilitesi Morfoloji sorunu için Bursa’da en iyi üroloji doktoru önerebilir misiniz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, ne burada ne de internette bu konuyla ilgili net bir bilgiye ulaşamadım. Eşimde aynı sorun var ameliyat olacak.3.derece varikosel denildi. 3 doktora gittik . Uludağ Üni , Medikal Parkta Özcan Atahan ve Jimer ‘de Erhan Sarı. Tamamen internetten edindiğim ufak bilgilerle gittiğimiz doktorlar, bir yerden tavsiye almadık. Uludağ Üniversitesinde doktorlar dışarıda ameliyat yapamıyorlarmış artık izin yokmuş, orada da sıra beklemek istemedik eledik, Medikal Park bütçemize yüksek geldi. Erhan Bey de karar kıldık. Ameliyat sonrası görüşlerimi ve durumu yazarım. Herkese Allah şifa versin

Biz uludag burhan coşkunda ameliyatımızı olduk ve fazlada beklemedık 15 güne ameliyatımızı yaptı sagolsun ilgılı doktordu

Biz uludag burhan coşkunda ameliyatımızı olduk ve fazlada beklemedık 15 güne ameliyatımızı yaptı sagolsun ilgılı doktordu
Merhaba Burhan Hoca’dan randevu aldık ama gittğimizde işi çıktığı için farklı bir doktorla görüşmek durumunda kaldık. Nasip değilmiş bilemiyorum belki tekrar gitseydik dediğiniz gibi kısa sürede olabilirdi. İnşallah biz de kurtuluruz bu sıkıntıdan

Merhaba kızlar
Biz Bursa Acıbademde Murat Şamlı'ya gittik. Kesinlikle önermiyorum. Daha önce jinemed de yaptırdıgımız sperm testleri vardı çok kötü değil doğal yolla olur demişlerdi bir de üroloji doktoru baksın diye gittik. Murat bey resmen spermler için yapılacak birşey yok besin takviyesi veya ilaç yazmıyorum zaten onlar işe yaramıyor dedi ve bizi gönderdi. Boş yere 700 küsür lira muayene parası vermiş olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…