Erkek İnfertilitesi Morfoloji sorunu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde morfoloji %6 civarıydı şimdi ise %12 oldu sizce normal yolla hamile kalmak için yeterlimi 5-6 aydır deniyoruz

Teşekkür ederim bu arada %4 ün altı sıkıntılı morfoloji konusunda sizin 6 da yetermiş ama 12 daha iyi tabi hamile kalamama sebebiniz bu değil bana göre. gerçi hiçbir sebep olmadan da hamile kalamayan hanımlar var ne yazık ki

Teşekkür ederim bu arada %4 ün altı sıkıntılı morfoloji konusunda sizin 6 da yetermiş ama 12 daha iyi tabi hamile kalamama sebebiniz bu değil bana göre. gerçi hiçbir sebep olmadan da hamile kalamayan hanımlar var ne yazık ki
evet %6 dayken hamile kalmıştım ama ne bileyim internette araştırıyorum %14 üstü diyor genelde doktorlar RABBİM herkese sağlıklı hayırlı evladlar nasip etsin....

merhaba benim eşiminde morfoloji %8 ama tam olarak 14 aydır gebe kalamıyorum. doktorum bu değer sınırda bir değer dedi. hsg cekildim temiz, hormon testlerim normal, yumurtalıklarım çalışıyor. eşimin bir tek morfolojisi %8 diğer degerleri normal. olmuyor bir türlü. keçi boynuzu içti 20 gün boyunca ama yine gebe kalamadım.

test sonuçlarımda morfolojim %6 iken hamile kalmıştım ama %12 ye yükseldi morfolojim hamile kalamadım bence her şeyi akışına bırakmak lazım dua etmek mücadele etmek bizden taktir ALLAH tan

merhaba benim eşiminde morfoloji %8 ama tam olarak 14 aydır gebe kalamıyorum. doktorum bu değer sınırda bir değer dedi. hsg cekildim temiz, hormon testlerim normal, yumurtalıklarım çalışıyor. eşimin bir tek morfolojisi %8 diğer degerleri normal. olmuyor bir türlü. keçi boynuzu içti 20 gün boyunca ama yine gebe kalamadım.

% 0 morfoloji ile hamile kalan bile var ama hiçbir sebep olmadan da olmuyor bazen %8 de gayet iyi bence.denemeye devam edin vakti gelmemiş demek ki

% 0 morfoloji ile hamile kalan bile var ama hiçbir sebep olmadan da olmuyor bazen %8 de gayet iyi bence.denemeye devam edin vakti gelmemiş demek ki
MRB LAR BENIM ESIMDEDE MORFOLOJI %2 .2 tup denedık 5.gunede gıttı ama olmadı.morfolojı onemlı sanırım yapısı bozuk olunca olmuyo.tabıkı nasıp bu ısler .bızde kaan aydosa gıdıcez.artık tup yaptırmadan cozum bulmak ıstıyorm.bakalım hazırana anca randevu evrdıler ama degıseblır mıs daha erkende olabılırmıs.aradıgımda degerlerımıze soyledım morfolojı bozuk dıyınce tup tutmaz dedıler neden tup yaptınız deıler.ıns kaan hoca bıze vesıle olyda bu mutllugu yasarız

Bende artık ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım dediğim gibi 0 la doğal yolla kalanda var ayrıca tüp bebekte başarısızlığın morfolojiyle bir bağlantısını da çözebilmiş değilim çünkü sağlıklı insanların spermlerinde de var dna hasarı yani her türlü o sperm denk gelebilir herkese morfoloji süper olup sperm dna hasarı %98 olan bile var morfoloji 0 olup dna hasarı yok denecek kadar az olanda. Bne tüp bebek tutmaama sebebini sadece morfloljiyle bağdaştıramıyorum Kaan beyle bizde mailleştik dna hasarı diyip duruyor yani bilemiyorum
MRB LAR BENIM ESIMDEDE MORFOLOJI %2 .2 tup denedık 5.gunede gıttı ama olmadı.morfolojı onemlı sanırım yapısı bozuk olunca olmuyo.tabıkı nasıp bu ısler .bızde kaan aydosa gıdıcez.artık tup yaptırmadan cozum bulmak ıstıyorm.bakalım hazırana anca randevu evrdıler ama degıseblır mıs daha erkende olabılırmıs.aradıgımda degerlerımıze soyledım morfolojı bozuk dıyınce tup tutmaz dedıler neden tup yaptınız deıler.ıns kaan hoca bıze vesıle olyda bu mutllugu yasarız

Ve bizim gibi morfoloji sıkıntısı yaşayan hastalarda ımsı tekniğiyle mikroenjeksiyon yapılması gerekiyor ama dediğim gibi şeklen süper spermin dnası da bozuk olabilir herkeste olabilecek bir risk bu yani

Şunu da ekliim biraz araştırıyorum bu konuları bizde de aynı sıkıntı var bana göre zaten spermin dnası bozuksa embriyo 5.güne de gidemez yani baştan kaliteli olamaz

bende bılmıyorum artık 5.gune gıttı ama hıc tutmadı.nasıp bazı seyler ama hocanın sıtesınde hasta sonuclarını okuyunca dnası duzelenlerın hep normal yoldan cocgu olmus.tup ıkı kez denedık olmadı.maddı manevı yıprandık.cozum arıyoz.hocaya gıdınceye kadar bısey yapmayı dusnmuyorum.tup hıc kolay degıl.tekrar deneme fıkrı benı boguyo.negatıfı alınca kaldırıma oturup ınsanların arasında hıckıra hıckıara agladım ama hayat devem edıyor.hepmızın hakkında hayırlısı.proxeed plusla sayı 13 mılyondan 43 mıyona cıktı hızda %60 falan ama olmuyo ıste morfolojı %2.degısmıyo

Allah hepimizin yardımcısı olsun bana gçre erkek infertilitesinde ne sayı ne hız en sıkıntılı olan azosperm durumu ve morfoloji. sayı da artıyor hız da biraz uğraşınca artıyor ama bu ikisi kolay kolay düzelmiyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun bana gçre erkek infertilitesinde ne sayı ne hız en sıkıntılı olan azosperm durumu ve morfoloji. sayı da artıyor hız da biraz uğraşınca artıyor ama bu ikisi kolay kolay düzelmiyor
amın.kaan aydosa gıdelım bakalım morfolojı duzelecek.aslında hersey nasıp .sadce bısey vesıle olur dıye ugrasıyoruz.elımızden gelenı yapalım gerısı rabbımın taktırı

X