- Konu Sahibi gelincik44
HEM MORFOLOJİ HEMDE İLERİ HAREKET SORUNU VAR EŞİMDE TÜP bebek yaptıracağız başarılı olanlar neler yaptınız anlatırsanız sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HEM MORFOLOJİ HEMDE İLERİ HAREKET SORUNU VAR EŞİMDE TÜP bebek yaptıracağız başarılı olanlar neler yaptınız anlatırsanız sevinirim![]()
canım benim eşimde morfoloji % 0 dı hareket azlığıda vardı biz ilk tüp bebek denememizde hamileyim merak etme tüp bebekte morfoloji de hareket azliğıda sorun olmuyor zaten bu sorunlar olduğunda tüp bebek öneriyorlar
merhaba canım direk tüp bebeğe mi geçtiniz morfoloji bozuk diyorsun kaç çıktı. sebep neymiş
canım benim eşimde morfoloji % 0 dı hareket azlığıda vardı biz ilk tüp bebek denememizde hamileyim merak etme tüp bebekte morfoloji de hareket azliğıda sorun olmuyor zaten bu sorunlar olduğunda tüp bebek öneriyorlar
morfoloji %1 çıktı ileri hareket %30 2 yıldan fazla oldu bebeğimiz olmuyor.haziran gibi tüp bebek yaptıracağız ama doktorumuz hiöç bir ilaç vermedi.morfoloji genetik onun için ilaç yok diyor ama burada okuduklarım vitaminler olduğunu gösteriyor kime inanayım şaşırdım
HEM MORFOLOJİ HEMDE İLERİ HAREKET SORUNU VAR EŞİMDE TÜP bebek yaptıracağız başarılı olanlar neler yaptınız anlatırsanız sevinirim![]()
inşallah bizde de tutar.sen nereden yaptırdın canım ben malatya da yptıracam iyi bir merkez var burada onlara güveniyorum çok araştırdım inşallah bende evlat kokusunu duyarım![]()
morfoloji sorunu kolay kolay halledilmiyor genetik oluyor ama tüp bebeğe başlamadan bunların tahlillerini yapıyorlar
zaten ilaç vermedi doktor morfolojiyi düzelten bi,r ilaç yokmuş ama bana micro tese denen işlemden bahsetti bu işlemle spermler microscopla milyonlarca kez büyütülüp öyle en iyileri seçiliyormuş.gittiğim bu kllinikte embriyoscope da var yani döllenme işlemi saniye saniye izleniyor yani en iyi embriyolar seçilebiliyormuş yani doktorumun demesine 3-4 tanede iyi kalite sperm bulsak bile bize yeter dedi
inşallah canım rabbim sana da nasip etsin ben izmirde yaptırdım kalbini ferah tut allahın izniyle senin de olacak canım ben hergün meryem suresini okudum 707 ya varis okudum ve gerisini allaha havale ettim
707 ayet in numarasımı ya varis dediğinde esmaülhüsna mı? belli bir sayıda mı okudun acaba yoksa günlük dua olarak mı okudun?
Herkese günaydın, bayanlar benim eşimin hem sperm sayısı düşüktü hemde morfolojide sorun vardı. Ama tedavimiz çok şükür sonuç verdi ve şuanda 6 aylık bi kızımız var. Biz Bahçeci Fulyadan Emre Beyin hastasıydık çok başarılı bi doktor. doktorumuzdan ve merkezdeki herkesten Allah razı olsun. sizlerde sorun nedir bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirm.
Herkese günaydın, bayanlar benim eşimin hem sperm sayısı düşüktü hemde morfolojide sorun vardı. Ama tedavimiz çok şükür sonuç verdi ve şuanda 6 aylık bi kızımız var. Biz Bahçeci Fulyadan Emre Beyin hastasıydık çok başarılı bi doktor. doktorumuzdan ve merkezdeki herkesten Allah razı olsun. sizlerde sorun nedir bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirm.
inşallah canım rabbim sana da nasip etsin ben izmirde yaptırdım kalbini ferah tut allahın izniyle senin de olacak canım ben hergün meryem suresini okudum 707 ya varis okudum ve gerisini allaha havale ettim