• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varikosel Amh düşüklügü

Bizim hormonlarımız normal. Dün başka bi doktora daha gittik kesinlikle ameliyatı önermedi.
Bu ilacı önerdi faydası olacağını düşünüyorum dedi. Biraz kullancaz bakalım
Hadi insallaaah emeklerinizin karşılığını alacaksınız hepimiz alırız inşallah çabamızı görecek Allah eminim hiçbir çabayı boşa çıkarmaz

Aminnn inşallah. siz ne durumdasınız şu an. Tedaviye başlayacak mısınız
Biz yurtdışında olduğumuz için elimiz kolumuz bağlı şu an tatil olacak eşimin okulu haziran sonu gibi onu bekliyoruz katardayız gerçekten sağlık konusunda doktorlar konusunda Türkiye gibisi yok. Eşim bir androloga gidecek ben de tekrar hormon testleri inanın kaçıncı test verişim saymadım bile o kadar çok ne diyecekler bakalım ama herhalukarda tüp bebek düşünüyorum yumurta toplama iki defa düşünüyorum Amh düşük benim zamanım olsaydı keşke beklemek için ama yok memorial düşünüyorum bahçelide yaptırdım bin pişman oldum bin pişman ilgilenecek doktor lazım bize bu işi para için yapmayacak şu an beklemedeyiz keşke Allah bize de mucizesini gösterse hiç gerek kalmazsa doktorlara

Back
X