- 24 Eylül 2011
- 1.844
- 550
- 398
- Konu Sahibi gelincik44
-
aminnn canım saolasın sizin morfoloji düşüktü dimi?
evet canım morfoloji 0dı.hızda baya düşüktü.sayımızda sınırdaydı.çok şükür rabbim nasip etti.
senden çok güç alıyorum ALLAH senden razı olsun kendine ve bebişkona iyi bak ALLAHa emanet olun
sağol kuzum rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin.cuma günü kalp atışı için gidicem dualarını eksik etme canım.
CAnim bebisin hayirlibolsun haftaya biz de emree beye gidicez.esimin morfolojisi 0 ileri hareketli yuzde 2 yavas hareketli yuzde 20.sperm sayisi 50milyon.bana esinin ayrintili sperm sonucunu yazarmisin hiz morfoloji sayi vs... bir de emre beyle tedavi surecini ayrintili anlatirsan inan cok sevinirimHerkese günaydın, bayanlar benim eşimin hem sperm sayısı düşüktü hemde morfolojide sorun vardı. Ama tedavimiz çok şükür sonuç verdi ve şuanda 6 aylık bi kızımız var. Biz Bahçeci Fulyadan Emre Beyin hastasıydık çok başarılı bi doktor. doktorumuzdan ve merkezdeki herkesten Allah razı olsun. sizlerde sorun nedir bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirm.
en kısa zamanda bebişini kucağına almak nasip olur inşallah. sizde hareket yüzde kaçtı ve tedavinizi nerde oldunuzcanım benim eşimde morfoloji % 0 dı hareket azlığıda vardı biz ilk tüp bebek denememizde hamileyim merak etme tüp bebekte morfoloji de hareket azliğıda sorun olmuyor zaten bu sorunlar olduğunda tüp bebek öneriyorlar
en kısa zamanda bebişini kucağına almak nasip olur inşallah. sizde hareket yüzde kaçtı ve tedavinizi nerde oldunuz
Merhaba kizlar. Ben de yazmak istedim. Pkoluyum klomen kullandim
Ilac cok guzel etki verdi ama gene sonuc olumsuzdu. Esim tahlil yaptrirdi morfoloji 2-3 cikti medikalpark bahcelievlere gittik doktor bir daha tahlil istedi sorununuz pki olamaz dedi hu sefer morfoloji 0 cikti. Dunya resmen yikilmisti ustume. Burakarsa yorumlara bakmistim ve hep olumsuz sonuclar. Doktor uzulmeyin asilama yapalim dedi tutar mi dedigimde morfoloji asilama icin sorun degil tup bebekte sadece zorlayabilir dedi ve asilama olduk. Rabbim dualarimizi kabil etti pasam su anda 13 aylik yanimda uyuyor. Cagresizlikten mutluluga kavustuk. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. 41 tane Meryem suresj okumustum her gun birer tane olmak uzere ve biter bitmez guzel haberi almistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?